Administrator Dynloth Napisano 26 Sierpnia 2013 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2013 A na ciepło go jesz, czy prosto z lodówy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 26 Sierpnia 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2013 ciepło :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 27 Sierpnia 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 Dziś trening będzie nieco pózniej .. Niedawno wróciłem z miasta.. :D Czas coś zjeść , odpocząć i spadać na trening ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 27 Sierpnia 2013 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 No to ładnie się bawisz, skoro trening tak pó?no. ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 27 Sierpnia 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 No No :DD No dobra trening przebiegł po mojej myśli Szamka zjedzona Za jakiś czas zjem 3-4 jajka:) Jak narazie wszystko przebiega doskonale , żeby nie zapeszyć :DD Tylko coś mnie pobolewa prawe udo , od jakiegoś czasu ehs.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 28 Sierpnia 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 Trening sko?czony :D Dziś był dzie? plecy+bicepsy+MU:) wszystko pięknie poszło :D Troszkę mnie jeszcze te udo boli ;D zaraz czas sobie zrobić szamkę i jechać do biedry bo serek na kolacje :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flash Napisano 28 Sierpnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 Jaki serek jesz? :D A noga nie wiesz od czego boli? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tedzio12 Napisano 28 Sierpnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 pewnie wiejski chudy :D mozliwe ze z piątnicy ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 29 Sierpnia 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 Serek Wiejski Piątnica no ale nie chudy tylko ten normalny i do tego dodaję trochę dzemu :D) No i zapomniałem dodać o tej nodze :D Nie wiem od czego ;( Ale pewnie niedługo przejdzie Miejmy taką nadzieję ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 29 Sierpnia 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 Trening sko?czony hiihhiih XD Było miło,słodko,pompa była ;D Wszystko wykonałem bez problemu ) Posiłek potreningu zjedzony ryż+200g kurczaka+sosik ) Za jakiś czas kolacja Serek lub jajka :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 31 Sierpnia 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 Witam ) Wczoraj coś tu nic nie napisałem :D Więc dziś napiszę ;D Wczorajszy trening czyli nóżki był super , za jakiś czas bolały mnie nogi , a dziś zakwasy : ) Po treningu zjadłem 150g piersi z kurczaka+ryz100g+pieczerki+cebula+sosik ) Dziś miałem trening ogólny :D Nie miałem ochoty ćwiczyć coś.. Rano musiałem wstać na ryby ;d Nic nie złowiłem Póżniej wyszedłem na miasto i wróciłem około 19:D Zjadłem coś odpocząłem trochę i poszedłem na ten trening Mimo braku sił po wyczerpującym dniu zrobiłem to co mogłem Nie zrobiłem 2ćwicze?(kaczy chód i podciąganie na ręcznikach).Po treningu zjadłem standardowo ryz+kurczak+sos Na kolację zjem serek wiejski+dzem i chyba jakiś jogurt :D Jutro nie robię aerobów ,tylko zrobię trening HF/MU itp :D) Trzymajcie się gorąco i powodzenia w treningach Zapomniałem dodać że odpuściłem sobie "Dzie? Dipów" ( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maddog Napisano 31 Sierpnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 Gdy się niema ochoty na trening, to trzeba się zmusić! Niema lipy! :D Jeśli chodzi o jedzonko, to w jaki sposób przygotowywujesz pierś z kurczaka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 31 Sierpnia 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 no i tak zrobiłem i poszedłem ćwiczyć ja sobie smażę , tak wiem lepiej gotować ;D no ale okey :D kroję ją w cienkie srednie paski i smażę jakiś czas na patelni ,solę,pieprzę , a następnie dodaje połowę sosiku słodko-kwaśnego :D i gotowe :D) MAGIAAA :PP może coś z tego zrozumiesz;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 31 Sierpnia 2013 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 Ja do ryżu lubię sobie pokroić pierś w kosteczki i wymieszać z ryżem, a następnie polać sosem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maddog Napisano 1 Września 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2013 Na jakim oleju smażysz? To ważne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 1 Września 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2013 Olej OLEO XD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flash Napisano 1 Września 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2013 Ja używam słonecznikowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maddog Napisano 1 Września 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2013 Tak myślałem więc jeżeli możesz, to zamie? go na zdrowszy olej. Ja używam oleju ryżowego, ale może być zwykła oliwa z oliwek. Natomiast jeżeli już musisz smażyć na zwykłym oleju słonecznikowym, to po usmażeniu kawałków kurczaka wyłóż je na kilka warstw papierowego ręcznika by cały ten zbędny olej wsiąkł w ręcznik papierowy a nie w naszego kuraka. Będzie on po prostu zdrowszy. Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 1 Września 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2013 Dzięki dzięki :D ale chyba bede robił tak jak teraz Tam mi jest wygodniej Kiedyś może tak zacznę robić ) Jeszcze raz dzięki na infoo ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekso Napisano 2 Września 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2013 Dobra informacja. :D Jak treningi Maluszek? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcc1997 Napisano 2 Września 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2013 Maluszek, firma ASPIRO powinna Ci kasę za reklamę płacić. Z ciekawości kupiłem ten sos jakiś czas temu i na następny die? wróciłem po duzo więcej, bo jest po prostu epicki :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 2 Września 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2013 No treningi dobrze dobrze XD ahaha powinni powinni i to dużą kwotę :PP No kurde a sobie możesz kupić sos słodko-kwaśny też ASPIRO też MAGIAAA:D Zaraz sobie zrobię trening bo musiałem wyjść z domu żeby sprzedać książki i ooo cały mokry spokoooooooo ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flash Napisano 2 Września 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2013 A hajsu dużo przywiozłeś? ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 3 Września 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2013 hahaa no 200zł ;DD dobra kwota ;DD Wczoraj nie zrobiłem treningu bo mnie bolał nadgarstek .. Nie mogłem zrobić nawet jednej pompki ... Dziś trening ABS:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 3 Września 2013 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2013 No to przyda się. ;p A nadgarstek od czego boli? ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi