Kapitan Pow3r Napisano 15 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2014 Bardziej warto bawić się ściskaczem codziennie po prostu jak siedzisz przy kompie sobie pościskać co ileś czasu i powinno być okej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 15 Lutego 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2014 W wolnej chwili będę bawił się ściskaczami wydaje mi się, że powinny być efekty bo przedramię się trochę napompowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 16 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2014 Mnie też boli lewe przedramię, ale to dziwne, bo wydaje mi się, że lewa ręka u mnie jest silniejsza :P Na wakacje jak woziłam taczki z piaskiem też czułam lewe przedramię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Pow3r Napisano 16 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2014 Jak wspomniałem , obwiązać ciasno miejsce bólu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 16 Lutego 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2014 Sluchajmy sie wujka Pow3ra bo madre rzeczy głosi xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 16 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2014 Fakt Jak mi się przypomni to używam ściskacza, obwiążę przedramię pó?niej i spróbuję na wieczór :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 16 Lutego 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2014 To musisz pamiętać o ściskaczu ja sobie bandaż zawiąże i też powinno pomóc jeżeli Pow3r ma rację :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Napisano 17 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 Ja kiedyś kupiłem ściągacze na nadgarstek, to ściskały jak frotka. ;d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 17 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 Mam ten ściskasz obok laptopa, więc nie zapominam :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 17 Lutego 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 Moje systematyczne treningi chyba się sko?czą od marca... Dziś zobaczyłem swój rozkład zajęć na następny semestr i nie ma kiedy ćwiczyć.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 17 Lutego 2014 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 Ciągle masz pod górkę, ale nie załamuj się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 17 Lutego 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 Będę musiał po nocach ćwiczyć albo tylko 3 dni w tygodniu... Mam plan na 6 dni w tyg i nie chcę tego zmieniać więc albo odpuszczę trochę zajęcia na uczelni albo treningi po nocy.. No a dzisiaj zrobiłem FL + Klatka + Core Ciężko było robić klatkę ale wszystko zrobiłem. Core poszedł sprawnie tylko nie mam gdzie w domu ćwiczyć ale jakoś sobie poradziłem. Wszystkie ćwiczenia wykonane i teraz posiłek potreningowy i idę oglądać skoki Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Pow3r Napisano 17 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 6 dni w tyg? to masz za słaby trening skoro dajesz rade tylko dni ćwiczyć. Ja po samym poniedziałku mam dość na co najmniej jeden dzie?.Przeprogramowałem swój plan na 4 dni w tyg i tak jest mega ciężko.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 17 Lutego 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 Ja każdego dnia praktycznie ćwiczę inną partię mięśniową. Dzisiaj męczyłem klatkę a jutro zrobię brzuch i HS więc nie ma to jakoś wpływu jedno na drugie. Zakwasy wiadomo, że będą no ale trzeba ćwiczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 17 Lutego 2014 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 Zakwasy to niewielki problem, skakanka i po zakwasach. My z chłopakami ostatnio rozbiliśmy zakwasy grą w tenisa stołowego. : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Pow3r Napisano 17 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 Sky, też tak robiłem że daną partię raz w tyg ale nadal jak teraz już wiem to było za dużo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 17 Lutego 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 Zakwasy są fajne bo wiesz, że trening był udany. A skakanka zawsze przed treningiem jest na rozgrzewkę i dodatkowo też po 20 minut w niektóre dni :D Też bym pograł w tenisa stołowego ale nie mam z kim :D mało osób z mojego otoczenia jest aktywnych jak ja i chyba wolą trochę poimprezować i popić niż poćwiczyć Jak przyjdzie wiosna to się ruszy granie w piłkę nożna a teraz to ciągle SW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Pow3r Napisano 17 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 U mnie ten sam problem , wiekszosc tylko pije itd. Najsmieszniejsze jest to jak zwrócą na mnie uwagę i powiedzą że też by chcieli i potem znów wracają do swojego świata D: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 17 Lutego 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 Pow3r ja co jakiś czas mam jakiś tydzie? albo kilka dni na regenerację z powodu uczelni. Wypadną mi jakieś większe zaliczenia albo jak teraz sesja więc miałem dłuższy odpoczynek. Nie czuję przetrenowania takim treningiem bo w wakacje ćwiczyłem 6 dni w tyg i bardzo dobrze się czułem więc myślę, że teraz też taki trening się sprawdzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Pow3r Napisano 17 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 No cóż, jak ci tak pasuje to spoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 17 Lutego 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 Dokładnie mają słaby zapał. ćwiczyłem kilka razy w grupce ale chłopaki szybko się zniechęcili albo raczej nie chciało im się ćwiczyć. Wystarczy im pokazać jakiś BL, czy FL to już by chcieli tak samo a to nie taka prosta sprawa. Poćwiczą kilka razy zobaczą, że im nie wychodzi i rezygnują z treningów :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 17 Lutego 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 Test Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 17 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 Też tak miałem, z bratem dokładnie to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 17 Lutego 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 Ze mną brat poćwiczył może miesiąc. Chciał się nauczyć MU. Wyszło mu na jedną rękę 10 razy i przestał już ćwiczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 18 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 Haha to szacun xD "osiągnął" swój cel i koniec :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi