SkyWay Napisano 19 Grudnia 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2013 Od poczatku kiedy zaczalem cwiczyc na silowni to 9 kg w rok;) dzis sie zwaze to zonacze czy cos poszlo w gore :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 22 Grudnia 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2013 To powiem Wam ze nic w gore nie skoczylo ;D masa stoi w miejscu musze cos z tym zrobic ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 22 Grudnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2013 Musisz się bardziej postarać ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 22 Grudnia 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2013 Co możesz mi doradzić? chcę tak dojść do 75-78 kg i już by było dobrze ale nic nie mogę skoczyć w górę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 22 Grudnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2013 Jak masa nie idzie, to trzeba bawić się w liczenie kcal niestety ;/ Obliczyć zapotrzebowanie i dodać na początek ze 400, a potem stopniowo zwiększać. no i nie kręcić aerobów :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Pow3r Napisano 22 Grudnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2013 Zrób cykl na kreatynie 6tyg i nie rób aerobów na masie [ xD] to ci masa pójdzie nawet do 10-15kg na cyklu :D Mi poszlo 6kg jak już wspominałem w 2 tyg więc polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 22 Grudnia 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2013 to spróbuję bez aerobów jak nic nie będzie szło w górę to wtedy zwiększę kcal bo jest ponad 3000 :D dokładnie nie wiem :D bo mam wyliczone tak 2600 plus jakieś jedzenie z domu :D wiadomo student :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Pow3r Napisano 22 Grudnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2013 2600-3000 kcal na mase? dobre :D Ciskaj po 4000-4,500 albo i więcej to odrazu ci pójdzie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 22 Grudnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2013 nie no, od razu walić 4500 to za dużo, zależy ile waży. no i co tydzie? zwiększać. no i jak nie jesteś przeciwnikiem supli, to jak kolega napisał cykl na kreatynie nie zaszkodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Pow3r Napisano 22 Grudnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2013 Jak robisz mase to kalorii nigdy mało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 22 Grudnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2013 Nie można przesadzać z kaloriami. Człowiek jak nagle będzie jadł ponad połowę więcej, nie pójdzie to w dobrą stronę, moim zdaniem. Zacznij od obliczenia zapotrzebowania dodaj trochę, i pó?niej dodawaj po ok 100 kcal na tydzie?. Możesz nie zwracać uwagi, moją wiedzę czerpię z artykułów w internetach, staram się czytać te przydatne. Może pó?niej jakąś książkę dietetyki zorganizuję . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 22 Grudnia 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2013 Pow3r a jaką kreatynę brałeś? bo może bym się skusił na kreatynę jak tyle można nabrać masy to czemu nie Zapotrzebowanie policzyłem wychodzi mi jakieś 3000 kcal no ale nie mogę dokłądnie policzyć tego co jem bo mam jedzienie z domu a nie wiem ile tam jest kcal i makrosów więc ustalam sobie tak minus 500 kcal i właśnie jeden posiłek z tym jedzeniem z domu Te posiłki raczej mają więcej niż 500 kcal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 22 Grudnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2013 moim zdaniem możesz dać jako 500kcal to na początek dodaj sobie 200 kcal i co tydzie?dodawaj 100 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Pow3r Napisano 22 Grudnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2013 Kreatyna monohydrat Olimpu http://sklep.kfd.pl/olimp-creatine-mega-caps-30-kaps-p-90.html W moim dzienniku treningowym masz dawkowanie :P 240 kaps. schodzi w 6 tyg bez weekendów jakbys bral po 10g dziennie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 22 Grudnia 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2013 tylko, że mi jest już ciężko wyciągnąć te 3000 kcal ze zdrowego jedzenia jak jem już 6 posiłków ;D i jakoś nie mam czasu, żeby jeść więcej :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 22 Grudnia 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2013 a możecie powiedziec jak to się ma dokładanie tych 100 kcal w stosunku do makrosów? Ważne czy dodam białkiem czy tłuszczami czy węglami? i przy wadze 72 kg na masie ile polecacie jeść białka i całej reszty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 23 Grudnia 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2013 Taki mały eksperyment Powiedzcie mi ile body fat mam oceniając po zdjęciach http://zapodaj.net/1c228128c2fc5.jpg.html Teraz z lekką napinką brzucha http://zapodaj.net/b519c0051b615.jpg.html No i plecki http://zapodaj.net/37284b105a9c6.jpg.html Mam nadzieję, że coś widac na zdjęciach bo jakiś słaby hosting tych zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 24 Grudnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2013 Na moje oko to tak 15-17% no ale ciut słabo widać :P A sprawdzałeś dokładnie ile masz? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 24 Grudnia 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2013 Wczoraj sie wazylem na silowni platinium niby na dokladnej wadze i pokazala 6.8 i troche nie chce mi sie to wierzyc dlatego pytam Was o zdanie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 24 Grudnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2013 To chyba mieli coś zepsute xD 6% to mają kulturyści w sezonie :P Tutaj tak mniej więcej jest pokazane jak wygląda sylwetka i jaka to ilość BF :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 24 Grudnia 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2013 Też właśnie patrzyłem na to i coś mi nie pasowało to 7 % :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 24 Grudnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2013 Wow Sky, nie wiem czy to pisałem, ale tak pacząc jesteśmy bardzo podobnej budowy, tak mi się wydaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 24 Grudnia 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2013 Możliwe, żę już to pisałeś :D a co myślisz o BF? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 24 Grudnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2013 hmmm... Jak mi kontuzja zniknie to myślę że zrobie BL i FL XD Ale BF????? A nie BL? NVM, mówię, że jeżeli mi się nie uda zrobić to znów będę mial kontuzję xDD Wesołych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 24 Grudnia 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2013 Chodziło mi o to jak oceniasz stan mojej tkanki tłuszczowej w % zdjęcia wrzuciłem wyżej i jakbyś mógł to obczaj bo chcę sprawdzić jak Wy to widziecie w poruwnaniu do dokładnej wagi :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi