Skocz do zawartości
Workout Athletes

Dziennik SkyWay

SkyWay
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 861
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

ABS + HS zrobiony skakanki miało być 20 minut ale było 8 minut z obciążeniem i 7 minut bez i o wiele ciężej jest wykonywać ćwiczenia z obciążeniem. Niby tylko 3 kg na nogi ale wznosy nóg do kąta prostego na drążku się ciężko robiło Teraz danie potreningowe tu?czyk+ryż+jajka. Pozdro! :D

Trochę w to wątpię, że aż do tylu zejdę no ale trzeba sobie wysoko postawić poprzeczkę Dzisiaj trening ABS+HS+20 minut skakanki Wróciłem do domu i wszystkie treningi muszę przenieść z działki do domu. Straszne błoto na działce i nie mam miejsca gdzie mógłbym wykonywać ćwiczenia na ziemi dlatego dziś zrobiłem ABS a pó?niej musiałem wracać do domu ćwiczyć HS i skakankę dlatego spróbuję przez te 3 tyg robić treningi na drążlu w futrynie Problem tylko z dipami bo nie mam gdzie tego robić. Nie mam nawet 2 krzeseł jednakowej wysokości, żeby na nich robić dipy. Ale dopiero w poniedziałek trening z dipami więc coś wykombinuję do tego czasu Posiłek potreningowy zjedzony: puszka tu?czyka+100g ryżu+2 jajka. Pozdro!

Teraz drugi trening z którego jestem bardziej zadowolony HS + Planche + 15 minut skakanki Chyba mam jakąś kontuzję w przedramieniu... Przy każdym zejściu z tuck planche i puszczeniu uchwytów strasznie mnie boli przedramię. Nie wiem czym to jest spowodowane ale może przejdzie do poniedziałkowego treningu I jednak wolę skakać na skakance niż biegać Chyba bieganie będzie tylko w soboty Teraz idę coś zjeść Pozdro!

Co do przedramienia to 90% osób ćwiczących planche to ma.Podobno to mija z czasem ale mam kilka rad dla ciebie min.Załóż coś co by uciskało to miejsce np. bandaż elastyczny czy jakiś ciasny ściągacz i w momencie puszczania rób to bardzo wolno [5-10s] to zmniejsza ból. btw. nie zauważyłeś że 80-90% ruskich i innych robiących planche ma obwiązane łokcie,przedramienia bąd? nadgarstki ?

Chodzi o to że ma ci uciskać a nie być tak o , po prostu obwiązane.Ja mam to od początku ćwicze? planche do teraz, moze trochę mniej aktualnie bo odpocząłem od planche 2 tyg i o 60-70% mniej odczuwalne to jest.Cóż, kwestia przyzwyczajenie. btw. Ciebie również boli tylko jedno przedramię ? A tak technicznie to ból występuje dlatego że dane przedramie lub oba są po prostu za bardzo obciążone jak na swoją aktualną siłę, tak że warto również ćwiczyć przedramiona osobno

To bedzie uciskac, bedzie ;D pewnie przyzwyczaje sie jak bede dluzej cwiczyl ale to byl moj 3 trening planche i sie pojawilo. Chociaz wczoraj robilem BL i tez mnie przedramie bolalo. Tak tylko jedno. Tylko prawe przedramie. Warto cwiczyc przedramiona na sciskaczach czy inne cwiczenia polecasz?

Mi sie wydaje ze bardziej jakos obciazam prawa reke. Mialem 2 razy zlamana lewa reke i chyba mam juz taki odruch zeby ja mniej obciazac. Jak chodzilem na silownie to mnie ta lewa reka bolala i musialem przerywac treningi. Obwiaze bandazem i postaram sie obie tak samo obciazac :D