Banan Napisano 30 Sierpnia 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2018 Siema zobaczcie co on wyczynia 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryjcu Napisano 30 Sierpnia 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2018 Kozak 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 5 Września 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2018 O skubany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trip Napisano 11 Września 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2018 Piłować, piłować i się uda w końcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 16 Października 2018 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2018 @Sobol kiedy my tak będziemy umieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobol Napisano 16 Października 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2018 Jak schudniemy Czyli nigdy hahaha 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 16 Października 2018 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2018 Ja to chce przytyć do 90 kg w tym roku jeszcze to zobaczymy czy nie będzie gorzej w handstandzie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobol Napisano 16 Października 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2018 E tam ja nie czuje różnicy wręcz czuje się świetnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 17 Października 2018 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2018 No właśnie dlatego może to będzie kluczowe u mnie w progresie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobol Napisano 20 Października 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2018 Tylko żebyś później nie zganial że jesteś za ciężki do 360 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 23 Października 2018 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2018 Pewnie tak będzie Trzymam kciuki żeby weszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 23 Października 2018 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2018 Chyba lepiej mi jest z większą wagą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 3 Listopada 2018 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2018 Swoją drogą ciekawe ile on waży. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 3 Listopada 2018 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2018 Myślę że maksymalnie ok. 70kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi