ApeXxX Napisano 18 Listopada 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2018 Siemka. Chcę załozyc dziennik zebys mnie Dynio wkoncu doprowadzil do porzadku po chorobach i lenistwie ;D 1. Wiek; - 17 2. Waga; - 68.5 kg 3. Wzrost; - 180 cm 4. Maksymalna ilość pompek; - 20 5. Maksymalna ilość dipsów; - 4 6. Maksymalna ilość podciągnięć; - Podchwyt - 8 Nachwyt - ok 5-7 7. Maksymalna ilość przysiadów; - 55 z malutkim zapasem 8. Maksymalna ilość brzuszków; - ok 30 9. Ile treningów w ciągu tygodnia; - 4-5 razy 10. Jakie partie mięśniowe chcesz trenować; - wszystkie 11. Jaki jest Twój cel; - zwiększyć masę, przybliżyć się do formy ogólnej Green Arrowa +poprawa wydolności 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 18 Listopada 2018 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2018 Tym razem musisz walczyć do końca plan będzie na jutro to już już zdążysz poćwiczyć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 19 Listopada 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2018 Siemanko i powodzenia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ApeXxX Napisano 19 Listopada 2018 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2018 Dzięki Quake przyda sie jak się wszystko uda to forum będzie mieć własnego Green Arrowa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 19 Listopada 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2018 Mściciel do ludzi którzy nie ćwiczą nóg 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ApeXxX Napisano 19 Listopada 2018 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2018 Godzinę temu, Quake napisał: Mściciel do ludzi którzy nie ćwiczą nóg hahaha dokładnie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 19 Listopada 2018 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2018 Plan w trakcie tworzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 19 Listopada 2018 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2018 4. Maksymalna ilość pompek; - 20 5. Maksymalna ilość dipsów; - 4 6. Maksymalna ilość podciągnięć; - Podchwyt - 8 Nachwyt - ok 5-7 7. Maksymalna ilość przysiadów; - 55 z malutkim zapasem 8. Maksymalna ilość brzuszków; - ok 30 Oto Twój plan treningowy: [hide] PONIEDZIAŁEK: (KLATKA+TRICEPS) Pompki z rękoma szeroko 10/10/12 Pompki diamentowe 8/10/12 Pompki z nogami na podwyższeniu 8/8/10 Dipsy 4/4/4 Pompki na kostkach 8/10/12 WTOREK: (UDA+ŁYDKI+ABS) Przysiad z wykrokiem 16/16/18 Kaczy chód 40s/45s/50s Przysiady na jednej nodze (może być z asystą) 8/8/10 Wspięcia na palce 18/18/20 Przysiad z wyskokiem 12/14/14 Podciąganie prostych nóg do kąta prostego 8/8/10 Podciąganie zgiętych nóg do klatki piersiowej 10/10/12 Mostek(plank) 40s/45s/45s Brzuszki do pozycji V 10/12/14 Brzuszki z nogami 90 stopni 16/16/18 CZWARTEK: (PLECY+BICEPS) Podciąganie nachwytem szeroko 4/4/5 Podciąganie Incline PullUp Podchwyt 12/12/14 Podciąganie podchwytem zamkniętym 4/5/5 Podciąganie Incline PullUp Nachwyt 12/12/14 Podciąganie chwytem młotkowym 4/4/4 SOBOTA: (BARKI+PRZEDRAMIĘ) Pompki z rękoma przy biodrach 10/12/12 !! Dobrze rozgrzej nadgarstki Podciąganie samymi barkami w zwisie 10/10/12 Podciąganie na ręcznikach 4/4/4 Pompki na piłce 10/12/14 Podciąganie za głowę 4/4/4 WSKAZÓWKI: Oczywiście przed treningiem rozgrzewka 10/15 minut. A po treningu można się porozciągać. Przerwa między seriami 1 minuta, między ćwiczeniami ok. 3 minut. Jak czegoś nie rozumiesz, lub masz jakieś pytania/wątpliwości, to śmiało pisz w postach poniżej. Wyjaśnię/wytłumaczę, ewentualnie coś zmienimy. :) Najlepiej będzie jak zrobisz trening - wszystkie dni i napiszesz w tym temacie obok ilości powtórzeń ile byłeś w stanie zrobić danych ćwiczeń w celu weryfikacji poprawnie dobranych serii. Wszelkie pytania dotyczące Street Workoutu możesz zadać tu: Zadaj Pytanie Ze sportowymi pozdrowieniami, Dominik Kwiatkowski (Dynloth) [/hide] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 21 Listopada 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2018 @ApeXxX będziesz ćwiczył czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ApeXxX Napisano 21 Listopada 2018 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2018 Ćwicze Mordo i bedę dalej ćwiczyc, teraz nie ma bata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 21 Listopada 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2018 Nie opisujesz treningów więc nie wiemy jak Ci idzie i nie mamy jak Cię wspierac :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ApeXxX Napisano 23 Listopada 2018 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2018 Aa o to Ci chodzi no bo ja miałem w planach zrobić cały tydzień odwalić i dopiero dać sprawozdanie z tygodnia Ale jak wolisz ;D to tak ;d Poniedziałek: zmieniłem kolejność cwiczen pompki diamentowe zrobiłem całe, dipy również zaliczyłem. Schodki zaczęły sie przy pompkach na kostkach ale z wielkim bolem jakoś zdołałem wykonac. Pompki z rekoma szeroko. Pierwsza seria jakos cusem weszla, druga juz tak ledwie ledwie, trzeciej serii juz nie dalem rady, i ostatjiego ćwiczenia czyli z bogami na podwyzszeniu juz nie dalem rady. Wtorek: zrobiony cały choć ciężko miałem. Plus unoszenie prostych nog na drazku zamienilem na tzw swiece gdzie robilem to na podlodze bo drazek w domu nie pozwala mi tego robic. Za wysoki Czwartek: tu własciwie mam problem bo te incline nie mam gdzie robic. Polozylem krzeslo i dwie takie duze poduchy ale na duzsza mete to niedobry sposob.czwartek musimy zmodyfikowac. Ps mam gume treningowa to z tym latwie sie podciagac No i zostanie jeszcze jutro trening zeby zdac cale sprawozdanie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 23 Listopada 2018 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2018 A guma jaka? Nie jest za gruba? Żebyś za łatwo nie mial 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 24 Listopada 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2018 Z gumą dobrze ostatnie powtórzenia dobić jak jest za ciężko 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ApeXxX Napisano 25 Listopada 2018 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2018 Kurde musze jej poszukać i Ci wtedy powiem bo nie moge znaleźć jej. Ktoś mi ją schował xD Edit: dobra znalazłem, bo nie wiedziałem jaka firma, znalazlem a nasyepnie odszukałem to samo w necie. To własnie ta Guma treningowa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 26 Listopada 2018 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2018 E no to idealna możnaby rzec:D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ApeXxX Napisano 26 Listopada 2018 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2018 Czyli co, troszke modyfikujemy plan? Napewno trzea wyrzucic incline bo nie mam gdzie tego robić. Drązek przyklejony na stale wiec nie obnize go, z kolei stol nie wytrzyma, wiec tymbardziej podciaganie incline odpada. Dalej poki co to chya musialoby odpasc pompki z rekoma prxy biodrach bo poki co to dla mnie niemozliwa rzecz. Co dalej. Podciaganie nog prostych w zwisie do 90 stopni. Tutaj jesten za dlugi na to zeby robic i nie wien czy nie zamienic na unoszenie do 90 lezax (czyli tzw swieca ;D ). Dalej pompki na pilce. Nie mam pilki zadnej, chya ze ta do futolu amerykanskiego tez sie liczy xd) takze co postanowisz Dynio? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 26 Listopada 2018 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2018 No to zmodyfikujemy plan dziś wieczorem poprawię go:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ApeXxX Napisano 27 Listopada 2018 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2018 Czekam z niecierpliwością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 28 Listopada 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2018 Jakie suple jesz? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ApeXxX Napisano 29 Listopada 2018 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2018 W dniu 28.11.2018 o 12:13, Banan napisał: Jakie suple jesz? Obecnie jestem tylko na Stacku kreatynowym. Kozak sprawa, bardzo dobra kreatyna. Crea9 Xtreme od Trec Nutrition. A no i ashwe od czasu do czasu jak trzeba 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 29 Listopada 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2018 Muszę spróbować z jakiej firmy ashwagandhe polecasz? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ApeXxX Napisano 30 Listopada 2018 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2018 11 godzin temu, Quake napisał: Muszę spróbować z jakiej firmy ashwagandhe polecasz? Ja tam mam jeszcze starą od Treca, zamów sobie od Allnutrition. Ceny nie są jakieś wielkie a suplementy serio dobre i rywalizują spokojnie z dużymi koncernami ja polecam Allnutrition, bierz smialo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 1 Grudnia 2018 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2018 Jak tak polecasz tą firmę to następnym razem i ja spróbuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 1 Grudnia 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2018 Jakie masz cele treningowe obecnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi