Banan Napisano 10 Stycznia 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2018 Siema czytając wiadomości na chacie wpadłem na pewien pomysł, mianowicie każdy z nas wybiera sobie trzy techniki Street Workout których nie potrafi i pisze o nich, ja je wszystkie zbieram do tego jednego posta i będą wisiały dopóki ktoś ich nie osiągnie. Wygra osoba która jako pierwsza zrealizuje swoje postanowienia i zostanie wtedy naszym mistrzem. Może @Dynloth wymyśli jakiś medal do profilu czy coś i żeby nie było wałków wybieramy techniki których nie umiemy i jak się nauczymy to na potwierdzenie musi byc filmik i jak na zawodach technika musi mieć minimum 3s hold, nie dotyczy elementów dynamicznych :) To ja rozpoczynam listę: @Banan - FrontLever, BackLever, Straddle Planch @Dynloth - Planch, Hefasto, Impossible Dip Kogoś z moderatorów lub adminów proszę o podpięcie tego temat, żeby zawsze wisiał na górze w tym dziale :) Pozdrawiam i życzę powodzenia! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 10 Stycznia 2018 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2018 Super inicjatywa jestem za, dla mnie będzie Planch, Hefasto, Impossible Dip :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 10 Stycznia 2018 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2018 Dobrze, zaktualizowana lista :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobol Napisano 10 Stycznia 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2018 Teraz już wiem po co @Dynloth chciałeś kupić te poręcze ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 11 Stycznia 2018 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2018 No wiadoma sprawa, wszystkie elementy mogę pilowac w domu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 11 Stycznia 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2018 Ale to trzeba by mase zrzucić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 11 Stycznia 2018 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2018 Dobra dobra, ale gdzie te wasze cele? ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 11 Stycznia 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2018 W zakładzie karnym jak narozrabiamy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 11 Stycznia 2018 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2018 A to już Wymyślać sami, bo ja Wam wymyślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 12 Stycznia 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2018 To ja ogarnę One Arm HandStand, One Arm Pull UP i One Arm BackLever, a co 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobol Napisano 13 Stycznia 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2018 To ja biere się za straddle planch, schrimp flip, one ARM hand stand ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 13 Stycznia 2018 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2018 No i to mi się podoba, dwa miesiące i ogarnięte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 13 Stycznia 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2018 Ehhh no dobra, żegnaj maso ??? Ale jeszcze nie teraz xD Żeby nie było to ten... Nooo... Aaaa jaaa ten... Może bym... Hmmm... Ehhh dobra, z moją wagą i wzrostem będzie ciekawie xD FL, szpagat, Ffflll... Fllllaaa... Flllllaaa... Fffffllllaaaa... @Tiger No ja nie wypowiem tego kurcze ??? Iii voś jeszcze do tego pomyśle 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 13 Stycznia 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2018 Ogarniesz na pewno ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 15 Stycznia 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2018 Moje cele to głównie masa, nooo i jeszcze może trochę masy do tego ? @Gralu ja tym bardziej nie jestem w stanie wypowiedzieć tego przeklętego słowa xD Może @Dynloth nam pomoże xD 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 15 Stycznia 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2018 Mój cel na ten rok to wrócić do formy z początku 2016 roku albo i przebić tamtą formę :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 15 Stycznia 2018 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2018 Na pewno będzie dużo lepiej @Maverick? @Tiger @Gralu czyżbyście mówili o podstawowym elemencie jakim jest flaga? ? Którą Tiger miał mi już pokazać ? 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 15 Stycznia 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2018 No coś w ten deseń Dominiku, coś w ten deseń ??? A bo pomyślnych wiatrów nie ma by Tiger mógł Ci pokazać a i musi być to na żywo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 15 Stycznia 2018 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2018 Tiger, Tigerem a co z Tobą? ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 15 Stycznia 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2018 A ja ten... Bo... No... Hmmm... Kurde... No mase jeszcze robie i siepie mnie. Ake to tak pierońsko siepie, czasem strzyka ale głównie siepie. Jakby nie siepało to bym zrobił a tak to no. No i że w Niemczech to nie pasuje, lepiej na polskiej ziemi zdobić. Tak dokładnie. Nie zmyślam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 15 Stycznia 2018 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2018 A kiedy wracasz do Polski, proszę ja Ciebie? ? To wtedy wyznaczymy terminy na zrealizowanie postanowień ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 16 Stycznia 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2018 Coś Ty się mnie tak uczepił ??? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 16 Stycznia 2018 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2018 Odrazu uczepil, po prostu chce żebyś czuł motywację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 16 Stycznia 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2018 @Dynloth pokazałbym Ci jak się robi flagę ale znowu mi się aparat popsuł xD 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 16 Stycznia 2018 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2018 Dobra dobra, nie masz znajomych? ? Ja bym chociaż chciał zobaczyć jak ćwiczysz ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi