Quake Napisano 20 Listopada 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2018 @Początkujący 1985 to jak tak dalej pójdzie to będziesz musiał zmienić Nick 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Początkujący 1985 Napisano 20 Listopada 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2018 Początkującym można być długo Czas wszystko zweryfikuje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 20 Listopada 2018 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2018 Jesteś zdeterminowany więc myślę że szybko zmienisz swój stan wtajemniczenia. Moim postanowieniem będzie 20 podciągnięć nachwytem i 50 pompek, plus 20kg na podciągnięciu i 30kg na dipsa. :D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 21 Listopada 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2018 Super, czekam dalej na kolejne postanowienia i zacznę je spisywać w jedno miejsce, tak aby później można było wykreślić jako zrealizowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokownik Napisano 23 Grudnia 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2018 Stanie na rękach. Czas realizacji do kwietnia 2019 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B4RTuS Napisano 23 Grudnia 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2018 Stanie na rękach do kwietnia i rzucam palenie od nowego roku. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 23 Grudnia 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2018 Super panowie trzymam kciuki. Macie wyzwanie zobaczymy kto pierwszy stanie na rękach. Rywalizacja pomaga w motywacji:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 23 Grudnia 2018 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2018 Napiszę artykuł jak stać na rękach w ekspresowym tempie to może Wam to ułatwi sprawę:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokownik Napisano 23 Grudnia 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2018 33 minuty temu, Dynloth napisał: Napiszę artykuł jak stać na rękach w ekspresowym tempie to może Wam to ułatwi sprawę:D Chciałbym, żeby to było takie proste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 23 Grudnia 2018 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2018 Zdradzę Ci, żę ja się nauczyłem stać w ciągu 14 dni od zera Wystarczyły tylko dziesiątki prób dziennie co kilka godzin i tak przez 14 dni 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 4 Stycznia 2021 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2021 Nowy Rok - Nowy Ty i nowy ja ? Według badań i psychologii, zapisane i jasno określone cele częściej się realizują. Dlatego aktualne cele u mnie na rok 2021: 100kg na dipsa i podciągnięcie Hefesto i FullPlanch No i fajnie jakby moja waga wskoczyła na 100kg ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 7 Stycznia 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2021 10 pompek w Hand Stand One Arm Hand Stand ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi