MerDano Napisano 20 Października 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2013 Niee, po prostu, przyszło 3 kolegów by sobie poćwiczyć, poziom żaden, ale chyba nie w grupie, bo nawet na umówioną godzinę nie przyszli, taki odłam chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 20 Października 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2013 Dobra, jednak przegrałem okazało się że trening był w innym miejscu, czyli jednak ktoś był, następnym razem zdam relację z treningu tylko tym razem grupowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekso Napisano 20 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2013 A co cwiczyliscie? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WoJaK Napisano 20 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2013 Hue hue hue :D ładnie się wpakowałeś xD Jak trening? Zrobiłeś te 3 na raz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 20 Października 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2013 no zrobiłem zrobiłem wczoraj, w sumie to 4. Ledwo co żyję dzisiaj, plecy, nogi, bic, brzuch, ale jednak daje radę. :D Aż takiej pompy nie pamiętam kiedy miałem, praktycznie zero przerwy, z jednego ćwiczenia na drugie, żeby jakoś w 2h zdążyć. I chyba już nigdy więcej, kiedyś to może się ?le sko?czyć :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 20 Października 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2013 mekso, pisałem już we wcześniejszych postach, trening się nie udał, okazało się że byli gdzieś indziej, bo był w jakimś klubie darmowy trening z jakimś gościem i bla bla bla. We Wtorek pójdę na trening Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 21 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2013 No to we wtorek powinien być dobry trening z całą grupą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekso Napisano 21 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2013 No to za wcześnie och ocenilismy. ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 22 Października 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2013 No więc był dzisiejszy trening, chyba 13 osób, zgrane, prowadziła jedna osoba, wszyscy robili to samo, grupowo, miło. https://www.facebook.com/groups/135707556460222/638853582812281/?notif_t=group_comment Dzisiejsza grupa, razem ze mną . Nie wiem czy niewtajemniczeni w grupę mogą paczeć posty, ale trochę przewinąć i będzie. Całkiem spoko, w poniedziałek nie robiłem treningu, bo dzisiaj byłem, prawie wszystkie partie mięśniowe, chociaż nie czuję pompy, moim zdaniem prowadzący trochę błędów popełniał, ale co ja nowy będę ich poprawiał :P. Chyba na jakiś czas zrezygnuję z treningów tak jak większość tutaj robi, i będę chodził na treningi z nimi. Prócz tego jest jeszcze jedna grupka ćwiczą w innym miejscu, to też jak tam pojadę to zdam relację . Jeżeli chodzi o dietę, to od 2 dni, no jak by to ująć, nie pilnowałem się, ale żadnych niepotrzebnych śmieci nie żarłem . Posiłki niesystematyczne, ale jakoś przejdzie. Teraz serek z chlebkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Napisano 22 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2013 Fajnie jest ćwiczyć w grupie;) Też bym tak chciał ale niestety nie mam z kim i muszę ćwiczyć sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WoJaK Napisano 23 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 W grupie ra?niej! Ja teraz ćwiczę z 2 ziomkami i ćwiczy się o wiele wiele lepiej :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flash Napisano 23 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 To Twoim kolegom też się podoba SW? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WoJaK Napisano 23 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 taa jak zareklamowałem forum to uznali że też będą ćwiczyć! Więc super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Napisano 23 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 To masz fajnie;) Każdy by tak chciał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 23 Października 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 oj wiecie co, ogólnie spoko fajnie grupa, ale dojazd prawie godzinę, powrót to samo. No i treningi grupowe są spoko, właśnie czegoś takiego chciałem, ale prowadzący troche tak te treningi, dziwnie prowadzi, bardziej takie przygotowania do technik SW, no ale jeszcze nie wiem, bo może akurat takie plany mają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ixson Napisano 23 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 Ja za granicą jestem i nie znam tu nikogo kto się tym zajmuje. Zazdroszczę, bo jednak w grupie można więcej, ale i tak dobrze jest;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcc1997 Napisano 23 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 ScyTher pokaż im plan Dynlotha i róbcie takie treningi :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ixson Napisano 23 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 Ja żadnego planu nie mam, więc może dlatego nie widać jakiś ogromnych postępów. Muszę się postarać i coś wykombinować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 23 Października 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 wiesz, tak jak chyba wspomniałem, potrenuję z nimi, a pó?niej albo zaproponuję to, albo po prostu będę dalej ćwiczył sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ixson Napisano 23 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 Ile dziennie trenujesz? Jeśli mogę oczywiście spytać:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 23 Października 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 ja, ja sam? hmm... praktycznie codziennie, przynajmniej tak jest w planach :D czasami wypadnie szkoła, a tu ważniejsze jednak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 23 Października 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 ja, ja sam? hmm... praktycznie codziennie, przynajmniej tak jest w planach :D czasami wypadnie szkoła, a tu ważniejsze jednak. jeżeli chodzi o godziny, to zazwyczaj coś koło 2h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ixson Napisano 23 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 To ładnie, ja muszę plan jakoś wykombinować, żeby pogodzić sztuki walki ze SW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 23 Października 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 myślę, że jeżeli masz jednego dnia trening sztuk walki to nie rób treningu SW, bo np trening muay thai może nie?le dokopać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ixson Napisano 23 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 Wtedy zwykle siły za bardzo nie mam, także gdy przychodzę do domu to się czasami podciągnę, albo zrobię pompki. Właśnie zaraz się biorę za nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi