Tiger Napisano 3 Stycznia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 Okej, dzięki za rade :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 3 Stycznia 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 Dużo osób nie lubi podciągania na ręcznikach, ale mi bardzo ładnie wchodzi w bicka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 3 Stycznia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 Mam w planach podciąganie na ręcznikach tylko muszę trochę wzmocnić chwyt bo krótko się utrzymam :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 4 Stycznia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 Dzisiaj był lekki trening grzbietu, potem brzuszek do tego i na koniec coś co planowałem od dawna czyli HS! :D I jakież było moje rozczarowanie gdy się okazało ze to nie jest jednak takie proste jak mi się wydawało :D popełniłem chyba wszystkie możliwe błędy plus zdałem sobie sprawę jakie mam słabe barki, ale nie załamuje się a wręcz przeciwnie! To niepowodzenie jeszcze bardziej zmotywowało mnie do treningu :D Od teraz codziennie będę katował HS :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 5 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 To ja jeszcze proponuję podciąganie, dipy w false gripie ;] Zajebiście wchodzi, plus tego jest taki, że m. kciuka też muszą pracować ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 5 Stycznia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 Dzięki za radę, na pewno skorzystam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 6 Stycznia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 No to ja już po dzisiejszym treningu :D Dzisiaj katowałem głównie klatę, czyli przepisowe 2 seryjki poziom piąty ze "Skazanego na trening" plus jeszcze 10 seryjek różnych rodzajów pompeczek na dobitkę od siebie :D Potem standardowo ABSik no i jeszcze sobie wymyśliłem że będę robił do ABSa skłony boczne na ławce bo chcę wyciągnąć trochę skośne brzucha :D Ogólnie trening był bardzo fajny i przyjemny. Wieczorem jeszcze jak będzie czas dorzucę kilka prób HS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 8 Stycznia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 Ah ale mi się dzisiaj trening przeciągnął, wydawało mi się że ćwiczę niecałą godzinę a tu niespodzianka, ponad dwie zeszło xD Dzisiaj katowałem plecy i nogi. Podciąganie szło nawet ładnie choć pod koniec zaczęły mnie strasznie boleć barki, ale da się wytrzymać :D Nogi weszły elegancko łącznie łydami które też dostały dziś niezły wycisk :D Do tego na koniec ABSik plus skłony boczne na ławeczce. Ogólnie trening bardzo fajny i udany :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 8 Stycznia 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 E no to miodkowo. ;D Też tak czasami mam, że się "zasiedzę" na treningu - przyjemne uczucie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 8 Stycznia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 Miodkowo miodkowo, tylko chyba muszę więc uwagi przykładać do barków :D A no bardzo fajne :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 8 Stycznia 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 A jak myślisz, od czego mogą Cię boleć barki? Od mocnego treningu, czy niepoprawnej rozgrzewki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 8 Stycznia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 Rozgrzewkę robię raczej poprawną, tu bardziej chyba chodzi o to że moje barki są dość "liche" i muszę je po prostu wyćwiczyć :D Myślę że jeszcze teraz do końca masówki czyli do końca lutego będę się starał bardziej na nich skupiać, może coś z tego będzie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 8 Stycznia 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 Podciągania dużo robisz i HS? Od tego ładnie barki puchną, dodatkowo Tuck Planch i BL i jest miazga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 8 Stycznia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 Podciąganie aktualnie mam w planie raz na tydzień, ale jak zacznę redukcje to chyba będę 5 razy w tygodniu robił bo sobie polece Armstrongiem :D Co do HS to dopiero zaczynam z tym przygodę, jak na razie idzie kiepsko ale nie poddaje się :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 8 Stycznia 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 To walcz dalej i nie poddawaj się. HS jest dosyć prostym ćwiczeniem, ale pomaga we wszystkich innych. Więc na prawdę warto. Podciąganie i HS rób kiedy możesz i ile możesz, a efekty przyjdą bardzo szybko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 8 Stycznia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 Walczę walczę i nie mam zamiaru się poddać bo mam mega motywacje :D Chyba nigdy ćwiczenia nie sprawiały mi takiej przyjemności jak teraz :D Dzięki za rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 8 Stycznia 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 To jak pociśniesz tak do wakacji, to woo, będzie dobra forma. Nie masz za co, rodzina się wspiera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 8 Stycznia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 Mam nadzieję :D Kurde trochę mi się zgrubło ostatnio mam nadzieję że się wyrobie z redukcją od lutego do wakacji :D Racja :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 8 Stycznia 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 Mi też, z tego co rozmawiałem z innymi, to Sky też ma ten problem. ;d Razem możemy rzeźbić do wakacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 8 Stycznia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 No to ładnie :D Trzeba trzeba. Dawno się nie ważyłem, ciekawe ile tego jest...obstawiam że z 80 będzie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trenn Napisano 9 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2015 Tak szybko redukcja? A ja myśle że mi dwa/trzy miesiące wystarczą przed wakacjami:) Powodzenia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 9 Stycznia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2015 Zależy ile ważę xd musze sobie wagę kupić i sprawdzić :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 10 Stycznia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 Niestety dzisiejszego treningu nie mogę zaliczyć do udanych, a wszystko przez to że byłem mega wkurzony. Czemu? A no temu że wczoraj miałem na telefonie 65 zł a dziś mam już 10 groszy, ot taka magia :D Zdenerwowany tym faktem ciągle się irytowałem zamiast skupiać się na ćwiczeniach. Jedyne co w dzisiejszym treningu mogę uznać za w miarę udane to trening brzucha ponieważ udało mi się go ładnie skatować :D I to by było na tyle, piona! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 10 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 takimi sprawami się w życiu nie przejmuje, zapamiętaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 10 Stycznia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 Wiem :D Juz mi przeszło :D wkurzyłem się bo dal takiego biednego studenta jak ja to dużo kasy no ale cóż, to tylko pieniądze, a złość mi w niczym nie pomoze :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi