Zamer Napisano 26 Lutego 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 wiesz jak to z recenzjami u mnie bywa :D powiem, że napiszę a będę się tłumaczył tym, że nie mam czasu :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 26 Lutego 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 Hahah :D Tak bywa :D Ale tym razem Cie przypilnuje, bo bardzo mnie ciekawi czy te książki są warte przeczytania :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 26 Lutego 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 po samym przejrzeniu mniej wiecej stwierdzam, ze są warte :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 26 Lutego 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 To chyba się skuszę jak skończę te trzy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 28 Lutego 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2015 No i stało się...ostatni trening na masie :D Dzisiaj trenowałem bareczki i grzbiet. Jutro będę robił nowy plan na redukcje i może zrobię jakieś podsumowanie masówki Dzisiaj z ciekawszych rzeczy mogę powiedzieć, że wreszcie udało mi się znaleźć ten złoty środek w chwycie do flagi :D Więc teraz tylko siła, siła i jeszcze raz siła i może się wyrobie w terminie który dał mi Dynloth na zrobienie flagi :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Napisano 28 Lutego 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2015 Nie masz wyjścia musisz się wyrobić :D Wszyscy na Ciebie liczą:D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angie Napisano 28 Lutego 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2015 Oo flaga dobra rzecz :D Tooo staraj się żebym nie była pierwsza! :D Powodzonka Tygrys! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 28 Lutego 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2015 A no dobra rzecz :D Fajnie by było ja umieć :D hah :D okej postaram się! :D Dzięki Andzia :D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 1 Marca 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2015 Przyszła pora na nowy plan :D Na razie zrezygnowałem z planów treningu programem Armstronga i postanowiłem dalej ćwiczyć według "Skazanego na trening" ponieważ jestem zadowolony z efektów dotychczasowego treningu według tej książki :D Natomiast teraz przeszedłem z planu "Dobre sprawowanie" na "Weteran" ponieważ on bardziej pasuje mi pod redukcje. Plan oczywiście został przeze mnie zmodyfikowany i trochę do niego po dorzucałem. A o to on: Poniedziałek -Bieganie Plecy: -3s podciągania nachwytem wąsko -3s(na każdą stronę) podciągania nierównego podchwytem -3s podciągania nachwytem szeroko -3s podciągania nachwytem na szerokości barków Biceps: -3 serie uginania ramion z kettlebell ABS II Wtorek Prostowniki grzbietu: -3s mostków -3s unoszeni tułowia z opadu z kettlebell Środa -Bieganie Barki: -3s pompki z nogami wysoko -3s wyciskanie kettlebell -3s unoszenia ramion ze sztangielkami w leżeniu ABS II Czwartek Nogi: -3s pistoletów -3s przysiady zwykłe -4s unoszenie pięt Piątek -Bieganie Klatka: -3s pompek diamentowych -3s(na każdą rękę) pompek nierównych -3s pompek szerokich -3s pompek na szerokości barków Triceps: -3s pompek w podporze tyłem -3s wyciskania francuskiego kettlebell ABS II Sobota Regeneracja Niedziela Regeneracja Nie wiem czemu ale trochę mi dziwnie ten plan wygląda no ale zobaczymy czy mi podejdzie :D Dodatkowo do wymienionych ćwiczeń będę się starał robić częste próby HS oraz HF. Ponadto dzisiaj stwierdziłem, że nie mam aż tak dużo fatu jak mi się wydawało więc na razie myślę, że nie będę jakoś drastycznie ograniczał jedzenia bo już samo bieganie sporo mi da Przez najbliższy czas będę testował ten plan i zobaczymy co z tego wyjdzie, a wszelkie modyfikacje które zapewne się pojawią będę na bieżąco uzupełniał :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 1 Marca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2015 ZŁAMAŁEŚ ZASADĘ! PONIEDZIAŁEK TO ŚWIATOWY DZIEŃ ROBIENIA KLATY! JAK MOGŁEŚ,CO?! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 1 Marca 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2015 A co! Taki szalony jestem! xD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 2 Marca 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2015 Dzisiaj pierwszy trening z nowym planem :D Wrażenia jak najbardziej pozytywne, wszystko poszło szybko i gładko :D Co prawda trochę bolał mnie prawy bark ale już przeszło i myślę że po prostu za słabo się rozgrzałem :D Co do biegania to już miałem rezygnować bo lało strasznie ale teraz widzę że przestało więc pobiegam trochę jak już się obiad w brzuchu ułoży :D Piona! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 2 Marca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2015 spoko planik :D a nie myślałeś, żeby jeszcze coś pododawać?:D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 2 Marca 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2015 Myślałem myślałem ale nie wiem jak się wyrobie z czasem bo teraz sporo zajęć mam :D No ale zobaczymy jak to będzie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 2 Marca 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2015 No to udało mi się jeszcze trochę pobiegać :D Ale powiem wam, że chyba mam pecha bo przestało padać no to poszedłem biegać i znowu lunęło :D Do domu wróciłem przemoczony do suchej nitki :D Ale było warto :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 2 Marca 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2015 To mówisz, że tak się spociłeś, że aż byłeś cały mokry? ;D I fajny planik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 2 Marca 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2015 Niestety to niebo się na mnie spociło xD Dzięki :D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 2 Marca 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2015 Ale fajnie się biega w deszcz, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 2 Marca 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2015 Bardzo fajnie :D Tak orzeźwiająco :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 3 Marca 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 Właśnie też lubię. Fajnie jest też pobiegać i wskoczyć do zalewu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 3 Marca 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 O takiego czegoś jeszcze nie próbowałem :D Dzisiejszy trening prostowników poszedł szybko i elegancko więc pobawiłem się trochę próbując rożnych technik :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 3 Marca 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 I co próbowałeś? czujesz progres? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 3 Marca 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 Wszystkiego po trochu xD HS, HF, FL itp :D Progress widzę i to ładny, ale jeszcze daleko mi do jakiegoś przyzwoitego poziomu :D W każdym razie motywacja jest mega więc cały czas do przodu! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nasu Napisano 4 Marca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 Jak jest progres dobry to i motywacja rośnie :D powodzenia :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 4 Marca 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 Dokładnie tak nasu :D Dzięki :D Dzisiaj trening bareczków brzucha i przedramion. Trening bardzo przyjemny i udany, barki skatowane aż do bólu :D I na szczęście ból w prawym barku już prawie nie dokucza więc jest super :D Co do brzucha to aktualnie jadę 6 poziom ABS II, w poniedziałek coś nie poczułem po tym brzucha, ale to chyba trochę za słabo się przyłożyłem bo dzisiaj już było na prawdę fajnie czuć brzuch :D Przedramiona też ładnie palą, a robię na nie aktualnie po 3 serie na każdą rękę zwisu nierównego( jedna ręka drążek, druga ręcznik). Piona! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi