Tiger Napisano 6 Marca 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 No i zakończył się tydzień próbny nowego planu :D Wrażenia? Bardzo fajny plan :D Świetnie wchodzi i po tym tygodniu czuję się na maxa wypompowany :D Dodatkowy plus jest taki, że teraz z treningiem wyrabiam się w godzinkę, a nie tak jak wcześniej w dwie :D Jedyne co mnie martwi to te moje barki które tak dostały w kość, że nie miałem siły robić prób HF i HS :D Ale teraz przez weekend pożądna regeneracja i mam nadzieję, że bareczki zaczną nadążać :D Ogólnie jestem bardzo zadowolony :D I jeszcze parę słów odnośnie dzisiejszego i wczorajszego treningu: Wczoraj robiłem nogi i to był chyba jeden z najprzyjemniejszych treningów nóg w moim życiu, sam nie wiem czemu ale wszystko fajnie weszło i dzisiaj są ładne zakwasy :D Dzisiaj natomiast robiłem klatę i trica. Trening też bardzo fajny. cały czas widzę postępy w sile klaty co mnie bardzo cieszy, a triceps dzisiaj też ładnie dostał w kość więc pewnie jutro czekają mnie zakwasy :D Niestety z powodu braku czasu/pogody (ah te wymówki xD) biegałam tylko raz w tym tyg, ale dzisiaj wieczorem tez idę pobiegać i mam nadzieję, że już systematycznie to pójdzie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleBoy Napisano 8 Marca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2015 Trzymaj tak dalej a będzie dobrze! :D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 8 Marca 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2015 Dzięki LittleBoy :D Jak na razie progress jest cały czas :D Dzisiaj regeneracja, ale zaliczyłem wieczorne bieganko :D Nie wiem skąd, ale miałem strasznie dużo energii :D W piątek wysiadałem po 3 kilometrach, natomiast dziś zrobiłem 5 i w tym 2 pod ostrą górkę :D I powiem szczerze, że nawet nie czuje zmęczenia :D Cały czas do przodu! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 8 Marca 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2015 Zrobiłeś konkretny trening nóg, co spowodowało przez Twój organizm wytworzenie testosteronu, który świetnie daje kopa i zastrzyk motywacji. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 8 Marca 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2015 Pewnie tak Dynloth :D Poza tym pogoda taka piękna, że aż chce się żyć :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 9 Marca 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2015 Dzisiaj trening na wielkim propsie:D Nie wiem skąd, ale miałem dziś tyle energii, że przeszedłem przez trening jak burza :D Dalej łamie zasadę poniedziałkowego dnia klaty więc robiłem dziś plecy i bicka xD Plecy: -3s podciągania nachwytem wąsko -3s(na każdą stronę) podciągania nierównego podchwytem -3s podciągania nachwytem szeroko -3s podciągania nachwytem na szerokości barków Biceps: -3 serie uginania ramion z kettlebell Wszystko poszło elegancko, a na koniec zrobiłem jeszcze ABS II + skłony boczne na ławce z kettlem :D Chciałem jeszcze pod pompować przedramiona ale wiszenie na drążku słabo coś mi poszło więc dobijam się trochę ściskaczami :D I to tyle na dziś :D Piona! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 9 Marca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2015 ładnie :D cały czas do przodu :D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 11 Marca 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2015 Siemaneczko! :D Wczoraj nie było wpisu, ale trening się oczywiście odbył :D Robiłem prostowniki trochę i dość ładnie poszło, ale nie ma dziś niestety zakwasów Wczoraj za to słabo poszło bieganie, coś mało siły w nogach było i kolano mnie zaczęło boleć :/ Na szczęście już powoli przechodzi więc myślę, że jutro już spokojnie będę mógł pobiegać :D Dzisiaj ciężko było się zebrać do treningu, ale w końcu się udało( nie bez pomocy :D ) I ciesze się że nie odpuściłem bo pomimo braku energii po kilku minutach treningu wrócił dobry humor i motywacja :D Poszły dzisiaj bareczki i brzuch :D Barki: -3s pompki z nogami wysoko -3s wyciskanie kettlebell -3s unoszenia ramion ze sztangielkami w leżeniu ABS II Dalej nie mogę się nadziwić jak strasznie pieką bary przy ostatnim ćwiczeniu! :D Wspaniałe uczucie! :D To tyle na dziś :D Piona! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 13 Marca 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2015 Kolejne dwa dni treningu zaliczone: Czwartek Nogi: -3s pistoletów -3s przysiady zwykłe -4s unoszenie pięt Piątek Klatka: -3s pompek diamentowych -3s(na każdą rękę) pompek nierównych -3s pompek szerokich -3s pompek na szerokości barków Triceps: -3s pompek w podporze tyłem -3s wyciskania francuskiego kettlebell ABS II Co do treningu nóg był bardzo przyjemny. Martwiłem się trochę o kolano ponieważ zaczęło mnie boleć podczas ostatniego biegania, ale trening przebiegł bez przeszkód i bez większego bólu a dzisiaj są lekkie zakwasy więc nie jest źle :D A wręcz ten trening chyba pomógł bo kolano już nie boli :D Trening klaty dzisiaj mnie zaskoczył :D Czułem się jakiś taki wypompowany po całym dniu na uczelni i sądziłem, że trening będzie marny, ale ku mojemu zaskoczeniu było zupełnie inaczej :D Pełna moc i determinacja. Pewnie jutro będą zakwasy :D Na koniec treningu zrobiłem jeszcze ABS II. Od poniedziałku przejdę sobie na poziom 7 :D Ogólnie czuje, że brzuch staje się coraz mocniejszy i nawet kratka powolutku zaczyna się pojawiać :D Tydzień uważam za bardzo intensywny i udany :D Prawie non stop zakwasy ^^ To lubię :D Teraz dwa dni regeneracji i jedziemy dalej. Piona :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 14 Marca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2015 Dodaj coś do nóg i uważaj przy pistoletach na technikę,bo możesz sobie rozwalić kolana Taka moja mała rada :D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 14 Marca 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2015 Powoli będę się starał coś dokładać, ale podkreślam powoli bo moje nogi są podatne na kontuzje :D Dzięki za rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 17 Marca 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2015 Siemaneczko :D Wtorkowy wpis czas zacząć, ale nie będę się dużo rozpisywał bo padam xD Wczoraj był ostry trening. Najpierw 2 godzinki zabawy na drążkach, pierwszy raz w tym sezonie :D Pogoda piękna tylko błota za dużo, ale i tak było fajnie :D Po treningu na dworze dobiłem jeszcze tradycyjnie według planu plecy, biceps i brzuch :D Dziś rano obudziłem się z takimi zakwasami jakich dawno nie miałem xd Ale nie ma lipy trzeba ćwiczyć dalej :D Na WFie basen (ledwo pływałem z tymi zakwasami), po zajęciach bieganko a teraz udało mi się wykrzesać jeszcze odrobinę siły na dobicie prostowników :D Jestem strasznie zadowolony z tych dwóch dni :D Intensywnie było a zakwasy to najlepsza nagroda :D Piona! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 19 Marca 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2015 Wczorajszy trening zaliczony :D Bareczki ostro popracowały :D Brzuch tez ostro popracował a ostatnia seria skłonów bocznych na ławeczce z kettlem były masakrujące :D Dzisiaj miały być nóżki ale niestety muszę odwołać trening bo mnie choróbsko dopadło :/ Odrobię w następnym tygodniu dając z siebie 200%! :D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angie Napisano 19 Marca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2015 O! Z pewnością wszyscy czekają na to 200% :D Wracaj do zdrówka ^^ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 19 Marca 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2015 No to postaram się was nie zawieść :D Dzięki Andzia ^^ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angie Napisano 19 Marca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2015 Czekolada za motywacje! :D Nooompleeease! :D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 19 Marca 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2015 Nie ma sprawy :D Masz u mnie czekoladę :D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 30 Marca 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2015 No i wreszcie trening po długiej przerwie spowodowanej chorobą :D Ależ mi tego brakowało! :D Na szczęście ta przerwa nie wpłynęła znacząco na moją formę, a może nawet dobrze mi zrobiła dodając trochę świeżej energii :D Na dobry początek zrobiłem sobie 30 min prób HS :D I postanowiłem, że od teraz będę to regularnie katował(wcześniej muszę się przyznać że ciągle to pomijałem). Plecy: -3s podciągania nachwytem wąsko -3s(na każdą stronę) podciągania nierównego podchwytem -3s podciągania nachwytem szeroko -3s podciągania nachwytem na szerokości barków Biceps: -3 serie uginania ramion z kettlebell No i na koniec standardowo ABS II poziom 7 :D Po treningu czuję się wręcz wspaniale ^^ Piona! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angie Napisano 30 Marca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2015 Jakiii chory :d Pozjadane litery :P Głodny a na redukcji! :D Heuhue Brawko za trening. Doganiasz mnie z Hs! Biorę się do robotyyy! :D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 30 Marca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2015 Ladny trening po chorobie :D cisnij dalej:) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 30 Marca 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2015 Strasznie chory :D Tak, trzeba jakoś uzupełniać kalorie :D Dzięki :D Bierz się bierz bo Cie przegonie :D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 30 Marca 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2015 Dzięki Zamer :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 2 Kwietnia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2015 Ah nie ma to jak treningi po takiej przerwie :D Wtorek Prostowniki grzbietu: -3s mostków -3s unoszeni tułowia z opadu z kettlebell Środa Barki: -3s pompki z nogami wysoko -3s wyciskanie kettlebell -3s unoszenia ramion ze sztangielkami w leżeniu ABS II Czwartek Nogi: -3s pistoletów -3s przysiady zwykłe -4s unoszenie pięt Treningi w tym tygodniu sprawiają mi tyle przyjemności, że aż brak słów :D I nawet zakwasy na brzuchu się pojawiły choć dawno ich nie było :D Jedyne co mnie wkurza to ta pogoda bo przez nia nie da się biegać, ale mam nadzieje, że szybko się poprawi :D Jutro trening klatki, mój ulubiony, więc dam z siebie 200% :D Piona :D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 4 Kwietnia 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2015 Przez Ciebie brakuje mi treningów. xd (choroba) Ale miejmy nadzieję, że pogoda się ogarnie, to będziesz mógł spokojnie biegać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 4 Kwietnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2015 Pogoda to nam płata figle ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi