Tiger Napisano 20 Lutego 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2016 No pain no gain XD 3 miesiące opieprzania się i kompletny spadek formy sprawiły, że teraz nie mam czasu na myślenie o przemęczeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 21 Lutego 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2016 To widzę że jesteśmy w podobnej sytuacji I dobrze nie ma to tamto, wakacje się zbliżają trzeba męczyć ostro :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 23 Lutego 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2016 Dzisiaj miałem pierwsze zajęcia z przedmiotu fitness I powiem wam że jestem nieźle zaskoczony xD Nie spodziewałem się takiego wycisku xD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 26 Lutego 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2016 Opowiadaj co tam się działo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 27 Lutego 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2016 Całego treningu fitness nie będę opisywał bo było tego bardzo duuuużo Ogólnie połączenie kalisteniki z tańcem, ale tępo jak dla mnie dość wyczerpujące xD Ale to nawet dobrze bo pora zacząć robić formę na Runmageddon Wczorajszy dzień też dość intensywny Rano 1,5 godziny Judo, później 3 godziny biegówek( pierwszy raz na tym byłem i mówiąc szczerze to sto razy bardziej wolę zjazdówki xD) no i na koniec dnia 2 godzinki treningu bareczków nóg i brzucha Tak więc 6,5 godziny spędzone na treningu, reszta dnia zmarnowana xD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 27 Lutego 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2016 Hahah fajnie powiedziane. Kurde, to jak Ty będziesz takim tempem leciał cały czas to co będzie za rok? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 27 Lutego 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2016 Któż to wie xD Mam nadzieję że nie kontuzja xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 27 Lutego 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2016 Haha, może już Ci wystarczy jej co? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 27 Lutego 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2016 Zdecydowanie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 27 Lutego 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2016 Trenujesz judo?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 27 Lutego 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2016 W ramach zajęć na uczelni tylko ale jak będę miał więcej czasu to na pewno zapisze się na treningi bo fajna sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 27 Lutego 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2016 Wymaga sporo siły więc fajne uzupełnienie SW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 27 Lutego 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2016 Ale inna siła oddziaływuje, daje w kość gdy ciągle Masz stójke i nagle sparing w parterze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 27 Lutego 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2016 Wtedy to już w ogóle masakra :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FarGoo Napisano 27 Lutego 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2016 Moj kuzyn judo trenowal xd teraz boks xd i wymaga to sily i gibkosci xd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 27 Lutego 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2016 Poszedłbym na judo, z pochodnych to tylko taekwondo i BJJ trenowałem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 29 Lutego 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2016 Dzisiejszy trening: Klatka piersiowa + Triceps + Brzuch -Dipy z obciążeniem(+16kg)- 8-8-12 -Pompki z dźwignią- 6-6-6 -Pompki diamentowe z obciążeniem(+10kg)- 10-10-8 -Pompki szeroko na uchwytach- 8-10-12 -Pompki Francuskie(+16kg)- 12-12-12 -Prostowanie ramienia w opadzie- 12-12-12-12 -Wznosy nóg do drążka- 10-10 -Wznosy kolan do klatki- MAX -Wycieraczki- 10-10-10 -Ćwiczenie z kółkiem- 20-25 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Napisano 29 Lutego 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2016 Ładnie lecisz :) widzę że z obciążeniem zaczoles ćwiczyć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 29 Lutego 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2016 A no zacząłem troszkę dorzucać żeby dobić mięśnie w ostatniej masówce prze latem Chociaż z ta ostatnią masówką nic nie wiadomo bo kusi mnie żeby zrobić jeszcze miesiąc ostrego FBW na masę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 1 Marca 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2016 jak Ci się ćwiczy z obciążeniem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 1 Marca 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2016 Widzę, że Tobie też siły przybyło przy tych dipach. Elegancko, progres do przodu. :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 1 Marca 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2016 Zamer całkiem fajnie ciężko ale fajnie Hah no troszkę przybyło Dominik Za to dzisiejszy trening masakra xd ani jednego ćwiczenia nie wykonałem w pełni zgodnie z planem xd a to dlatego że musiałem na dziś przenieść trening z jutra a tu jeszcze zakwasy straszne po wczorajszym xd no i na dodatek dzisiaj fitness to już w ogóle padam xd 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 12 Marca 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2016 Trochę czasu ostatnio brakuje na uzupełnianie dziennika, ale treningi oczywiście się odbywają Z takich ważniejszych rzeczy to waga trochę stanęła i nie chce lecieć w górę no i odkryłem że przy szerszym chwycie dużo łatwiej wchodzi mi flaga, a raczej jej próby bo do pełnej jeszcze kawał drogi 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobol Napisano 13 Marca 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2016 No to teraz piłuj tą flagę na pewno każdy czeka aż nam ją pokażesz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 13 Marca 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2016 Właśnie a my się jakoś umawialiśmy z tą Twoją flagą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi