Gralu Napisano 7 Stycznia 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2017 Ponieważ nie ma sprzyjających wiatrów. ^^ 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 7 Stycznia 2017 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2017 82 kila wbiło xD Muszę czekać na halny bo bez tego flaga nie ruszy xD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 7 Stycznia 2017 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2017 Haha Dobrze masz, że @Gralu tak w zaparte Cię broni. I tak mi tą flagę kiedyś pokażesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 7 Stycznia 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2017 Ludzie na masie zawsze stają w swojej obronie xD Pamiętajcie!!! Wikingowie też byli na masie A My jako potomkowie Słowian i Wikingów musi dbać o tradycje xD 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 8 Stycznia 2017 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2017 Czyli jestem jako jedyny odmińcem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 10 Stycznia 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2017 To Ty 82 kg, @FarGoo 90 kg Wszyscy w wadze ciężkiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 15 Stycznia 2017 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2017 A jak Ci idzie praca? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 15 Stycznia 2017 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2017 Na razie nie ruszyła bo wciąż czekam na opinie promotora o formie pracy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 16 Stycznia 2017 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2017 Jeszcze nie dał opinii? Jechać do niego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 26 Lipca 2017 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2017 No to słucham kiedy następny trening? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 27 Lipca 2017 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2017 Yyyyy w sobotę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 27 Lipca 2017 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2017 No i zobaczymy czy będzie wpis dotyczący tego treningu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 3 Sierpnia 2017 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2017 @Tiger widziałem na snapie kółeczka są śliczne Pisz lepiej jak się na nich ćwiczyło 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 3 Sierpnia 2017 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2017 No kółeczka są świetne i już się w nich zakochałem Co prawda one jeszcze bardziej uświadomiły mi mój brak formy ale to mnie tylko zmotywowało A no i zgodnie z recenzją na kanale WA kupiłem jeszcze magnezję w płynie i też jestem mega zadowolony 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 3 Sierpnia 2017 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2017 Haha To przynajmniej wiem, że ktoś skorzystał z naszej recenzji No i te paski od kółeczek są nawet mega :3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Napisano 3 Sierpnia 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2017 Trening dziś wszedł?? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 3 Sierpnia 2017 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2017 Hah no widzisz Kolory losowo wysyłają, a i tak trafili z moim ulubionym Magik pewnie że tak, nie ma innej opcji 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 3 Sierpnia 2017 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2017 Powiem Ci, że też kocham kółeczka bo można na nich wszystko poćwiczyć, chyba muszę też swoje wyciągnąć :) Przy dipach Ci się trzęsą ręce? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 4 Sierpnia 2017 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2017 Hah no cosik się trzęsą xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 5 Sierpnia 2017 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2017 Też tak miałem na początku Później w każdym treningu były używane kółeczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 16 Stycznia 2018 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2018 Hmmm w następnym tygodniu wstawię jakiś planik jak ogarnę bo mam mętlik w głowie Nieregularna praca no i jest problem z ułożeniem czegoś sensownego Aktualnie cisnę Push-Pull przeplatany z FBW a jak będzie dalej zobaczymy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 16 Stycznia 2018 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2018 Gdzie obecnie pracujesz? Też miałem problemy z nieregularną pracą i okropnie tak się ćwiczy i dba o siebie bo ciężko cokolwiek podziałać z dietą i treningami odpowiednimi. Ale wierzę że do wakacji będziesz cisnął ostro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 16 Stycznia 2018 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2018 W ochronie na galerii krakowskiej Ale to jeszcze tylko z miesiąc dwa pociągnę bo mnie wkurza ta praca xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 16 Stycznia 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2018 No te zmiany to najgorsze są sam jak szukałem roboty to tylko takiej bez zmian, męczące to by było. @Tigerzawsze możesz w pracy ćwiczyć jak ktoś się zapyta co robisz mówisz, że formę dla ich ochrony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 16 Stycznia 2018 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2018 Bez szans, kierowniczka by mnie zabiła xD Wolę zmienić pracę...w końcu trening ważniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi