Administrator Dynloth Napisano 8 Września 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2015 Wiesz co kiedyś widziałem takie małe poręcze to kosztowały koło 300zł xd Więc taniocha te Twoje i dosyć duże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 8 Września 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2015 Sporo :o A no spore są Do tego stabilne i wygodne, więc polecam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 8 Września 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2015 A nie rozsuwają Ci się jak coś robisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 8 Września 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2015 Nie Nagrałbym jakiś filmik żeby Ci pokazać jak się trzymają ale moja forma nie pozwala na nic więcej poza kilkoma dipami na nich xD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 8 Września 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2015 Właśnie myślałem o filmiku ale już nie chciałem Cię wykorzystywać xdNo to w takim razie czekam na jakiś filmik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 8 Września 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2015 Eh Dominik jak możesz biednego schorowanego człowieka po kontuzji zmuszać do nagrywania filmików 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 8 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2015 @Tiger poćwiczysz ostro to Ci forma skoczy xDA ja robie dipsy na "poręczach", czyli krzesła na to deski i kwadratowe takie jakby rury. Jakoś sb trzeba radzić : D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 8 Września 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2015 Gralu na razie zbyt ostro nie mogę bo kontuzja jeszcze nie do końca wyleczona :/ Hah Jak to się mówi: potrzeba matka wynalazków xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 8 Września 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2015 No to już wiem jaka będzie nagroda za następny konkurs. Tiger zero litości, nie ma że boli. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 8 Września 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2015 Okrutny jesteś Ale muszę się zgodzić, nie ma że boli Jak to mawiał mój sensei " Ból jest tylko w głowie" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 8 Września 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2015 No i miał rację. Więc kiedy filmik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 8 Września 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2015 Zobaczy się Trochę cierpliwości 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 8 Września 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2015 No dobra, nie będę taki nachalny xd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 8 Września 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2015 Wielkie dzięki ^^ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 8 Września 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2015 Ale będę pamiętał i nie odpuszczę. Długo te poręcze użytkujesz? Tak zjarałem się na nie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 8 Września 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2015 A ja myślę że masz krótką pamięć bo już o jednej rzeczy zapomniałeś Od 3 tygodni je mam Hah no to pozostaje Ci tylko czekać na wypłatę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 8 Września 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2015 No fakt krótką pamięć to niestety mam xd O czym zapomniałem? E no to już zdążyłeś się z nimi "zbliżyć" xd A ja się właśnie zastanawiam czy kupić te wysokie czy te niskie xd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 8 Września 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2015 Miałeś mnie przypilnować żebym do wakacji flagę umiał Tak było już wiele "zbliżeń" ale na razie same proste dipy bo na nic więcej nie ma formy Też miałem ten dylemat Zastanawiałem się nad takimi jak miał Frank Medrano w jakimś filmiku, ale w końcu stwierdziłem że większe będą bardziej uniwersalne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 8 Września 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2015 Zawsze możesz je potraktować jako drążek. A ja nadal nie wiem które wybrać xdOooo nie i co nie umiesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 8 Września 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2015 No właśnie Rzuć monetą xDByłem na dobrej drodze, ale zdarzyła się kontuzja i cały misterny plan poszedł w pi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trip Napisano 9 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2015 No to jak już po kontuzji praktycznie to znów się za nią bierz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 9 Września 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2015 Biorę biorę Oby tylko zdrowie dopisało to sztbko wrócę do formy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 9 Września 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2015 Panowie muszę przełożyć dzisiejszy trening na jutro bo kolega z Niemiec wrócił i trzeba powspominać stare dobre czasy Kto mi da rozgrzeszenie i pokutę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 9 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2015 wszyscy Ale Tiger jak to spotkanie zakończy się wielkim kacem to nie dostaniesz rozgrzeszenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 9 Września 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2015 Wróciłem xD zero picia jedyne przewinienie to zapiekanka na stacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi