Tiger Napisano 13 Marca 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2016 No nie Dominik dalej to pamiętasz? XD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 18 Marca 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2016 Mały wiosenny wypad w góry 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FarGoo Napisano 20 Marca 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2016 Ale zazdroszcze widoków mega sa ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonzo Napisano 20 Marca 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2016 Góry to piękna sprawa :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 21 Marca 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2016 A no widoczki piękne I to tylko 40 minut drogi od domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 22 Marca 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2016 Pamiętam, pamiętam. Kozackie foto, normalnie boskie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 22 Marca 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2016 @Dynloth dobrą pamięć masz Hah no już nie słodź bo popadnę w samozachwyt xD PS: Mordeczki biegnie ktoś w końcu 1 maja w runmageddonie? xD Bo mi się kumpel wykruszył i zostałem sam xD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 24 Marca 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2016 Tydzień przerwy od treningów i po świętach wchodzi nowy planik Tym razem na dobicie masówki postawiłem na miesiąc z FBW, później zaczynam redukcję. Aktualnie waga około 75 z groszem, ale mam nadzieję że przez ten miesiąc jeszcze co najmniej kilogram wejdzie Pozdro! Dzień A Plecy Podciąganie szeroko 3s Podciąganie wąsko 3s Klatka Dipy 3s Pompki szeroko 3s Barki Pompki w staniu na rękach 3s Nogi Przysiady z nogą na ławce 3s Biceps Podciąganie podchwytem wąsko 3s Triceps Pompki francuskie 3s Dzień B Plecy Podciąganie nierówne z ręcznikiem 3s Podciaganie na szerokości barków z obciążeniem 3s Klatka Pompki diamentowe 3s Pompki na uchwytach 3s Barki Pompki z nogami wysoko 3s Nogi Pistolety z podporem 3s Biceps Killer 3s Triceps Prostowanie ręki ze sztangą w opadzie 3s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 26 Marca 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2016 Chyba niestety sam będziesz biegł, bo u nas zero przygotowania xd Plan fajny, mam nadzieję że da Ci to co oczekujesz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 26 Marca 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2016 Hah ja po świętach dopiero zaczynam biegać xd Oby chciałbym jeszcze dobić do 80 kg ale nie mam czasu trzeba zrobić redukcję na wakacje bo jadę na praktyki do Hiszpani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 27 Marca 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2016 O proszę, a jak się opalisz to jeszcze lepiej będziesz wyglądać na rzeźbie. Co to za praktyki będą? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 28 Marca 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2016 Hah no ba xD W hotelu na Minorce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 3 Kwietnia 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2016 Ledwo zacząłem biegać i już sobie coś zrobiłem w nogę xD ja to mam szczęście no ale cóż nie ma czasu na narzekanie trzeba biegać dalej bo do runmageddonu został tylko miesiąc O i przez świąteczne obżarstwo waga podskoczyła xD Aktualnie coś pomiędzy 76-77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 12 Kwietnia 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 No to u mnie już blisko końca masy zostały 3 tygodnie i niecały kilogram do wbicia aktualnie 76,4 i straszny spadek we froncie....jak jeszcze parę tyg temu zaczynał wchodzić tak teraz ani na sekunde nie zatrzymam Mam nadzieję że to wina wagi a nie regress 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 2 Maja 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2016 Pocieszę Cię, bo mam to samo z frontem, jak nagle mi zacznie działać to coś się spieprzy i znów zero. xD Dla przykłądu ostatnio już trzymałem 3 sekundy, to mi się drążek w futrynie zerwał i spadłem na plecy, a wyniku tego mam krwiaka na plecach xd I jak masa? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 2 Maja 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2016 O masakra Masa dobita do 77 i jedziemy w dół A wczoraj...Runmageddon! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goliat Napisano 3 Maja 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2016 W Myślenicach byłeś? Kurna.. chyba też kiedyś spróbuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 3 Maja 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2016 Tak w Myślenicach Spróbuj, na prawdę warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 3 Maja 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2016 Jestem dumny Opowiadaj jak było 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 3 Maja 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2016 Ogólnie trochę się bałem że nie dam rady sam tego przebiec ale jak się okazało już przed startem poznałem fajnego ziomeczka z którym biegłem całą trasę Gościu nadawał ostre tępo więc kondycyjnie zdychałem xD Ogólnie to świetna przygoda, zajebista trasa i przeszkody a atmosfera po prostu genialna, każdy uśmiechnięty, wszyscy sobie pomagają. Nie ma czegoś takiego że ktoś biegnie sam albo tylko ze swoją drużyną, na trasie wszyscy należą do jednej wielkiej drużyny Już od dawna jarałem się tym biegiem ale nie spodziewałem się że będzie aż tak fajnie Trasę pokonałem w 1h 57min co dało mi 35 miejsce na 161 w mojej serii, oraz 481 na 1643. Jak na moją kondycję to jestem bardzo zadowolony 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 3 Maja 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2016 Jaka długość?? Masz może info, o jakimś blisko podkarpacia?? Ziomeczka mam już chętnego ;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 3 Maja 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2016 Teoretycznie 6 km a w praktyce było ponad 7 xD Najbliżej w Myślenicach 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 3 Maja 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2016 Kurde ja bym chyba nie przebiegł xd Co można wygrać? I które będziesz miał miejsce na podium? :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobol Napisano 3 Maja 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2016 @Tiger zazdro To kiedy lecimy na kolejny bieg? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 3 Maja 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2016 No ja mam nadzieję chłopaki że na następny bieg jedziecie ze mną? Kolejne starty planuje po wakacjach 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi