Kapitan Pow3r Napisano 11 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Szczypanie na twarzy to skutek przedawkowania niacyny zawartej w przedtreningówce na 99% , specjalnie to dodają bo przecież jak cię ciało swędzie to jedyne co chce sie robić to sie ruszać / ćwiczyć xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 11 Lutego 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 W dupie mam te przedtreningówki xD Mam motywację i bez nich, ale wzięłam na próbę za punkty i żałuję :D Tak, gitarka idzie na sprzedaż :D Idę teraz katować dalej moje pompki w staniu na rękach, planche, i FL albo BL, no i brzuch O nie, jednak za godzinkę, bo babcia przyszła :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Pow3r Napisano 11 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Mam takie samo zdanie co do przedtreningówek , dziś chyba pójdę zrobić nogi i pokombinować cos z frontem :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 11 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Może sprzedaj za tą samą cenę co kupiłaś? (jeżeli miała byś sprzedać pierwszemu posiadaczowi) :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 12 Lutego 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 Jestem po siłowni i aerobach. Ostatnio zaczęłam znów liczyć kalorie, bo waga stanęła w miejscu, zamiast spadać. Czuję się głodna cały czas ;/ Trudno. Zjadłabym też chipsy. Ostatnio zjadłam kilka na sylwestra xD Dodatkowo robię aeroby 6-7 razy w tygodniu ok. godziny. Jest to 20-25km rowerem w tempie dosyć lu?nym 20-25km/h. Pomęczę się jeszcze z miesiąc, półtora i koniec tej męczarni z redukcją Mój jadłospis można śledzić tutaj, nie zawsze to uzupełniam, bo po prostu mi się nie chce. Jednak od czasu do czasu coś tam się pojawi PS nie lubię mięty ;-) http://potreningu.pl/profil/mietowa#/date/2014-02-12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Pow3r Napisano 12 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 Jak dobrze być ekto i nie robić żadnych diet konkretnych , nie wytrzymałbym głodny dłużej niż 2h :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 13 Lutego 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2014 U mnie dzisiaj tylko aeroby, muszę się przyzwyczaić do głodu xD Jutro z okazji walentynek dam sobie wycisk na siłowni, połączę trening siłowy z SW :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Pow3r Napisano 13 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2014 A ja jutro z okazji walentynek spędzę ten dzie? jak każdy inny..Pomimo tego w sumie że na siłownie wpada kolega którego poznałem 2 dni temu który chciałby zacząć ćwiczyć i spróbujemy mu na miejscu plan ułożyć itd. tak z dobrego serca :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 13 Lutego 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2014 Czemu nie, może się "wkręci" :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 13 Lutego 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2014 PS Jednak idę poćwiczyć, bo nie dam rady nie ćwiczyć :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Pow3r Napisano 13 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2014 Cóż, ja wyznaję zasadę że jak mnie nic nie boli i mam siły + się nudzę to wyjście jest chyba wiadome :D A co do rest day to : http://cdn.memegenerator.net/instances/44326416.jpg :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 15 Lutego 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2014 Dzisiaj lekkie cardio: łyżwy przez godzinę, zaraz zmykam próbować dalej BL, chcę zrobić ze stania na głowie przejście do stania na rękach (przy ścianie), l-sit pull ups, takie ogólnie ćwiczenia :P Jutro rano rower +1h i ABS :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 15 Lutego 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2014 Aha, a redukcja cały czas idzie do przodu, głód traktuję jako pewnego rodzaju wyzwanie ;-) Na szczęście nie jestem z osób, które jedzeniem poprawiają sobie nastrój także wielkiego problemu nie ma :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 15 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2014 A z ciekawosci zaraz pojde i sprobuje czy uda mi sie ze stania na glowie stanac na rekach :D slabe barki mam ale moze sie uda :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 16 Lutego 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2014 Mnie się nie udało, bo nawet na siłowni nie wycisnę swojej wagi (jeszcze), trening czyni mistrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 16 Lutego 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2014 Wiecie co? Mam straszny brak sił przez redukcję - ~1700kcal 50%WW, 30% B, 20% T. Nie mam siły wieczorami na nic, nawet teraz leżę na łóżku z laptopem, bo nie chciało mi się podejść do biurka. Spoko, jeszcze tylko +/- 6 tygodni i powolne odcinanie węglowodanów na rzecz białka. Robię to, ponieważ całe życie byłam niby chuda ale hodowałam sadło na brzuchu (skinny fat) i chcę się raz na zawsze tego pozbyć A teraz do rzeczy: zrobiłam sobie "hyphy mud" ten mix coli z kawą na pobudzenie. Osobiście nie wierzyłam w jakieś pobudzenie, przypływ siły po tym specyfiku. I nie myliłam się. Nie dość, że było obrzydliwe, bo nawaliłam dwie wielkie łychy kawy to... poszłam po tym spać haha :D:D dokończyłam jeszcze colę, która mi została i dalej nie miałam żadnych efektów. Może dlatego, że kawę piję codziennie i to nie rozpuszczalną jak tutaj zalecają do tego " drinka" a zwykłą :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Pow3r Napisano 16 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2014 No jak pijesz kawę codziennie to wg. mnie nawet nie było sensu próbować , mnie ostro pokopało jak zrobiłem bo pierwszy raz w życiu z kawą miałem styczność.Fakt, ochydne jak diabeł xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 17 Lutego 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 Myślałam, że całkowicie osłabłam, ale dzisiaj odrobiłam piątkowy trening z siłowni+dzisiejszy+pół godziny na rowerku :D Jutro znów abs i hspu+planche. wcześniej po prostu nie miałam siły, bo odkryłam, że po prostu "cierpiałam" w podświadomości, że opuściłam jeden dzie? siłowni co poskutkowało tym, że od czwartku do niedzieli nie byłam na siłce xD i czułam jakbym umierała i ogólnie jak chodzący cienias Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 17 Lutego 2014 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 To jest magia sortu, uzależnia. A natomiast jak wykonasz trening w 110% to cały dzie? chodzisz zadowolona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 18 Lutego 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 Tutaj całkowicie się zgadzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endomorfik Napisano 18 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 Czułaś się rozwalona, bo pewnie mięśnie nie mają się kiedy zregenerować. :D Przynajmniej raz w tygodniu warto sobie zrobić pauzę, bo potem można spodziewać się magicznych przypływów siły i energii (u mnie po 1 dniu przerwy straddle front lever i adv. tuck planche) :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 18 Lutego 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 Właśnie miałam 2 dni przerwy ogólnie od ćwicze? zawsze robię sobie w tygodniu 1-2 czasem 3 dni przerwy :D Wiem, jakie to ważne i fakt, po przerwie siła idzie na + Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 18 Lutego 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 Witajcie! :D U mnie dzisiaj do przodu ;-) Osłabienie ostatnio spowodowane było złym podziałem węglowodanów np. w I posiłku mam ~40gr węgli, a III ponad 80. Wyrównałam mniej więcej w każdym posiłku ilość i czuję się lepiej :D Nic więcej nie trzeba zmieniać. Wróciłam z aerobów - standardowo 19km rowerem w 50 min ,troszkę za szybko jak na aeroby ale trudno :P Po kolacji zrobię wg planu abs, planche, hs i bl. Bo teraz się wypompowałam z energii. Po redukcji kupuję sobie albo SFD Power Bulk http://www.sfd.pl/sklep/SFD_POWER_Bulk-opis28082.html albo SFD Mass Activator http://www.sfd.pl/sklep/SFD_SFD_Mass_Activator-opis26680.html Ale raczej bulka, bo z węglami aż tak nie mam problemu, a nie chcę, by mnie tłuszczem zalało. No i od kwietnia już kolejny cykl na kreatynie i przygotowania na zawody w pa?dzierniku w wyciskaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 18 Lutego 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 Już po treningu. Zrobiłam ABS (plank, wznosy nóg, brzuszki, nożyce) Umiem zrobić BL na jedną nogę na ok. 4 sekundy, robiłam 4 podejścia, w ostatnim mi nie wyszło Przyznam, że mięśnie brzucha czuć i to mocno ;-) No i HS już mi się nie chciało za bardzo to tylko 10 razy po kilka sekund z przerwami ok. 3 sek pomiędzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Pow3r Napisano 18 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 A, jak będziesz już lepiej ogarniała hs i zaczniesz się w hspu bawić to polecam z własnego doświadczenia samą fazę negatywną np. 1 powt[ sam negatyw] 5-10 serii No i graty za BL oczywiscie! Byle do pa?dziernika haha :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi