Skocz do zawartości
Workout Athletes

...:::Dziennik Siwej:::...

Siwa
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

W dupie mam te przedtreningówki xD Mam motywację i bez nich, ale wzięłam na próbę za punkty i żałuję :D Tak, gitarka idzie na sprzedaż :D Idę teraz katować dalej moje pompki w staniu na rękach, planche, i FL albo BL, no i brzuch O nie, jednak za godzinkę, bo babcia przyszła :D

Jestem po siłowni i aerobach. Ostatnio zaczęłam znów liczyć kalorie, bo waga stanęła w miejscu, zamiast spadać. Czuję się głodna cały czas ;/ Trudno. Zjadłabym też chipsy. Ostatnio zjadłam kilka na sylwestra xD Dodatkowo robię aeroby 6-7 razy w tygodniu ok. godziny. Jest to 20-25km rowerem w tempie dosyć lu?nym 20-25km/h. Pomęczę się jeszcze z miesiąc, półtora i koniec tej męczarni z redukcją Mój jadłospis można śledzić tutaj, nie zawsze to uzupełniam, bo po prostu mi się nie chce. Jednak od czasu do czasu coś tam się pojawi PS nie lubię mięty ;-) http://potreningu.pl/profil/mietowa#/date/2014-02-12

Wiecie co? Mam straszny brak sił przez redukcję - ~1700kcal :( 50%WW, 30% B, 20% T. Nie mam siły wieczorami na nic, nawet teraz leżę na łóżku z laptopem, bo nie chciało mi się podejść do biurka. Spoko, jeszcze tylko +/- 6 tygodni i powolne odcinanie węglowodanów na rzecz białka. Robię to, ponieważ całe życie byłam niby chuda ale hodowałam sadło na brzuchu (skinny fat) i chcę się raz na zawsze tego pozbyć A teraz do rzeczy: zrobiłam sobie "hyphy mud" ten mix coli z kawą na pobudzenie. Osobiście nie wierzyłam w jakieś pobudzenie, przypływ siły po tym specyfiku. I nie myliłam się. Nie dość, że było obrzydliwe, bo nawaliłam dwie wielkie łychy kawy to... poszłam po tym spać haha :D:D dokończyłam jeszcze colę, która mi została i dalej nie miałam żadnych efektów. Może dlatego, że kawę piję codziennie i to nie rozpuszczalną jak tutaj zalecają do tego " drinka" a zwykłą :D

Myślałam, że całkowicie osłabłam, ale dzisiaj odrobiłam piątkowy trening z siłowni+dzisiejszy+pół godziny na rowerku :D Jutro znów abs i hspu+planche. wcześniej po prostu nie miałam siły, bo odkryłam, że po prostu "cierpiałam" w podświadomości, że opuściłam jeden dzie? siłowni co poskutkowało tym, że od czwartku do niedzieli nie byłam na siłce xD i czułam jakbym umierała i ogólnie jak chodzący cienias :(

Witajcie!

:D U mnie dzisiaj do przodu ;-) Osłabienie ostatnio spowodowane było złym podziałem węglowodanów np. w I posiłku mam ~40gr węgli, a III ponad 80. Wyrównałam mniej więcej w każdym posiłku ilość i czuję się lepiej :D Nic więcej nie trzeba zmieniać. Wróciłam z aerobów - standardowo 19km rowerem w 50 min ,troszkę za szybko jak na aeroby ale trudno :P Po kolacji zrobię wg planu abs, planche, hs i bl. Bo teraz się wypompowałam z energii. Po redukcji kupuję sobie albo SFD Power Bulk http://www.sfd.pl/sklep/SFD_POWER_Bulk-opis28082.html albo SFD Mass Activator http://www.sfd.pl/sklep/SFD_SFD_Mass_Activator-opis26680.html Ale raczej bulka, bo z węglami aż tak nie mam problemu, a nie chcę, by mnie tłuszczem zalało. No i od kwietnia już kolejny cykl na kreatynie i przygotowania na zawody w pa?dzierniku w wyciskaniu

Już po treningu. Zrobiłam ABS (plank, wznosy nóg, brzuszki, nożyce) Umiem zrobić BL na jedną nogę na ok. 4 sekundy, robiłam 4 podejścia, w ostatnim mi nie wyszło :( Przyznam, że mięśnie brzucha czuć i to mocno ;-) No i HS już mi się nie chciało za bardzo to tylko 10 razy po kilka sekund z przerwami ok. 3 sek pomiędzy