Administrator Dynloth Napisano 7 Kwietnia 2014 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 To nie stresuj się tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 10 Kwietnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 Wczoraj zrobiłam porządny trening klatki i tricepsa,dziś czuję mocne zakwasy :D W ko?cu je mam ;-) Dzisiaj będzie biceps + plecy i abs, bo mam wolne. Zrobiłabym nogi, ale boję się, że się nie ruszę na następny dzie?, bo jak ja robię nogi to do upadłego - a potem 4 dni zakwasów ;/ Poczekam do świąt z nogami xD I tak jak mówiłam, jestem tydzie? w pracy i 1kg mniej ;/ Mama mi powiedziała, że to przejściowe :P Ona, gdy zaczęła pracę to też schudła, ale potem nadrobiła :D Tylko jeśli wracam o 22 lub 23 do domu to nie ma mowy, żebym coś zjadła, bo nie umiem nic zjeść o tej porze :P I jako, że siłownia będzie sporadycznie, zaopatrzę się w kettla (na razie 1), tylko muszę ogarnąć ćwiczenia i wybrać odpowiednią wagę dla mnie (im ciężej, tym lepiej :D). Ale to po 1 albo 2 wypłacie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcfinn Napisano 10 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 moja dzieczynka:Dzolwik;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 10 Kwietnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 Heh :D Przyznać trzeba, że rzecz to przydatna :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szklanek23 Napisano 10 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 Pavel Tsasouline ma niby dobrą książkę o treningu z odwaznikami silowymi;-) Niby, bo jej jeszcze nie przeczytałem:-). Muszę się Ciebie spytać o zakwasy;-). Dlaczego w tamtym roku, jak oczywiście byłem w formie i biegalem nawet po 16km moim szybkim tempem, to nie miałem zakwasow? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Pow3r Napisano 10 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 Bo byłeś przyzwyczajony , logiczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szklanek23 Napisano 10 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 Był czas, że wydawało mi się, że coś może być nie tak, bo zakwasy mam, tylko gdy zaczynam coś ćwiczyć od nowa:-). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Pow3r Napisano 10 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 Dla tego warto zmieniać trening co jakiś czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 10 Kwietnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 Tak właśnie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 10 Kwietnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 Jak tak patrzę na ten filmik, to te kettle całkiem fajne się wydają Przydałyby mi się po dwa 2x8kg i 2x12kg, ale ceny nieziemskie :d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Pow3r Napisano 10 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 Za 32kg kettla takiego na moje potrzeby jedyne 300zł.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel Napisano 10 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 Drogi biznes. :D Jednak często słyszałem, że trening z kettlem jest bardzo efektywny i wiele osób go poleca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcfinn Napisano 10 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 ja tam nic nie mowie fiuuu fiuuu:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 10 Kwietnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 Ja już po treningu, co prawda bez kettli ;-) ale nie mniej efektywnym :D Wkurzyłam się i to niesłabo, ale to tylko chwilowo xD bo mnie kumpela wych***ła. Ale za to mam czas na forum Odkąd biorę magnez+b6 i tran (ok. 3 miesiące ) nie stresuję się i nie denerwuję jak kiedyś. Polecam Jutro mam poranną zmianę, więc po południu- po tygodniu nieobecności- zawitam na siłownię. Jednak skuszę się na trening nóg i przysiady ze sztangą mimo, iż w sobotę mam 12h, jest po dziesiątym, były bony do mojego sklepu z przecenami także będzie masakra. Ale co mi tam Trening ważniejszy niż praca :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Pow3r Napisano 10 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 U mnie podobna zasada :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 11 Kwietnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2014 Dziś trening FBW na siłce po tygodniowej przerwie, to jest to. Chociaż miałam dużo mniejszą pompę niż po wczorajszym treningu streeta I ogólnie ta siłownia jest na max. 10-12 osób, a przychodzi coraz więcej i to nieciekawie wygląda ;/ będę tam uczęszczać dopóki nie kupię kettli, bo te żelastwo to ja też lubię ;-) no i czasem wpadnę, co bym nie zapomniała jak się wyciska na płaskiej A na koniec dodam zdjęcie naszego hardcorowego zawodnika w martwym :-) http://scr.hu/0odl/k29ys Lajtowo xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Pow3r Napisano 11 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2014 Na każdej siłowni jest taki który bierze na wszystko 3x więcej niż inni xD Street jest o tyle lepszy wg mnie. ze to cwiczenia wielostawowe czy tam łączone jak kto woli a na siłce to izolujesz pojedyncze miesnie ale o tym na pewno wiesz :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 11 Kwietnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2014 Wiem wiem :D "Przy siłowni" trzyma mnie jedynie wyciskanie techniczne. Strasznie się jaram jak z treningu na trening więcej wyciskam. A resztę spokojnie mogę zastąpić streetem. No i przysiad ze sztangą jeszcze, ale trochę mniej. Coś jest w tej sztandze, co mnie do niej przyciąga xD No ale jako, że oszczędzam czas, będę musiała coś wykombinować :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 12 Kwietnia 2014 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2014 Bo sztanga to prawie jak drążek. ;D Nie no, w sumie to nawet dobrze, że łączysz. Będą lepsze efekty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 12 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2014 Będziesz jak że?ska odmiana Medrano :D. Wyciskasz sztangę, odkładasz, z leżenia robisz na niej Muscle Upa i Planche XD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 13 Kwietnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2014 No, może za 3 lata xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 13 Kwietnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2014 Witajcie, wczoraj zapierniczałam od 9 do 21. O 8 miałam już busa, a powrotny o 22.15. Trening się nie odbył ;/ Dzisiaj od rana szkoła, pó?niej musiałam odespać, właśnie wstałam... Ale.... Zrobię sobie trening skilli z naciskiem na planche + hs i brzuch. Jutro na szczęście na 15, więc będzie cardio + porządny trening. Trzymajta się! PS 1kg straty już odrobiłam Tato kupił mi białeczko, bo nie dostałam jeszcze wypłaty ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 15 Kwietnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2014 Postanowiłam sko?czyć z frogstandem, bo umiem go dosyć długo utrzymać. A co mi to da, że np. zamiast 10 sekund utrzymam go minutę? Gunwo :D Dlatego też od dzisiaj zabieram się za planche. Dzisiejszy dzie? więc uznaję oficjalnie za pierwszy mojej nauki czystoplancheowej xD Co tydzie? lub dwa będę wrzucać filmiki z progresem lub jego brakiem do oceny i ochrzanienia mnie Nie wychodzi Ci planche nawet w najmniejszym stopniu? Nie przejmuj się - mi też nie! :D Pow3r sko?cz z tymi filmami koksów robiących planche, bo popadam w coraz większe kompleksy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Pow3r Napisano 15 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2014 Sam lean poćwicz najpierw i dojdz do 45s~ a potem to samo z tuck planche chyba ze potrafisz go utrzymać już a jeżeli tak to ciekaw jestem na ile + polecam ćwiczyć na uchwytach do pompek bo znacznie łatwiej i nie obciąża tak nadgarstków.Nie zaczynaj robić tym sposobem co ja bo po prostu nie twój poziom , bez hejtu ofc :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 15 Kwietnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2014 Nie mogę na uchwytach, bo mi wtedy przedramię wysiada bardziej niż bez, pokombinuję jeszcze z rozstawem ;/ Dzięki za rady, po to to tu wrzuciłam :D Jutro sprawdzę ile wytrzymam leana. E:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi