Maverick Napisano 26 Maja 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2014 No cóż można poradzić możesz zawsze na pół etatu to wyjdzie te 6h ale i wypłata na pół pójdzie :P Innym sposobem zmienić robotę co nie jest łatwe w tych czasach Ale "Jeśli zaczyna być ciężko, to znaczy, że kroczysz właściwą ścieżką." - Twoje słowa więc jakieś "pocieszenie" :P Bo zamiast sadełka są mięśnie:P A po prezencik tylko biegiem na jednej ręce i nodze:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 26 Maja 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2014 Storczyk i czekolada na prezent :D A na pół etatu nie ma mowy, bo nigdy na auto nie uzbieram :D Trzeba sobie radzić ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 26 Maja 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2014 to ładny prezencik:D to zależy na jakie auto chcesz:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 26 Maja 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2014 Skromnie Peugeocika 206 ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 26 Maja 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2014 Skromnie Peugeocika 206 ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 26 Maja 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2014 e to drogie autko se wybrałaś hehe :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 27 Maja 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2014 Z okazji deszczu było cardio domowe. @kosus910 wrzucił pod zdjęciem link, faktycznie zajebista sprawa, polecam nawet dla sprawdzenia własnej wytrzymałości, na pewno spala więcej kcal niż moje biegi. Dobra alternatywa przy niepogodzie ;-) http://vimeo.com/channels/471813/58416738 Mokra jak świnia :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 27 Maja 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2014 ja się przy tym cardio prawie zabiłem na własnym pocie:D dziś znowu to mam:D najgorsze są te ostatnie minuty bo już koniec a to się ciągnie i ciągnie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 8 Czerwca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2014 Treningi zawieszam całkowicie na parę dni, bo sobie skręciłam znów staw skokowy, tym razem lewy. Ale stało się to w tej samej miejscówie co poprzednio. Jeszcze w urodziny :D Nie, nie byłam pijana, biegłam po mokrych płytkach i jakoś tak się zrobiło. :P Jestem chwilowo uziemiona, bo już bym dawno była w szpitalu, ale mój tatko wraca z delegacji i zapomniał kluczy I ktoś musi być w domu... Chyba przedawkowałam tabsy przeciwbólowe xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 8 Czerwca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2014 noo to teraz ostry trening rąk :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 8 Czerwca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2014 No będzie, będzie. Tylko niech mi ból trochę ustanie, bo masakra jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 8 Czerwca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2014 xDDD Oj Siwa, musisz uważać na siebie bardziej, ostatnio widzisz co się dzieje :P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 9 Czerwca 2014 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 Siwa, masz coś niefarta ostatnio. ;d Zdrowiej szybko i już tak nie rób. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 9 Czerwca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 Postaram się więcej nie łamać ani nie skręcać niczego :P Jednak mam teraz zajebisty trening tricepsów przez te kule :D Lekarz widział jak idę i do mnie, że mam silne ręce, a ja skromnie odpowiedziałam "wiem o tym" xD Poza tym noga gicio, prawie nie boli. Teraz bolą mnie odciski na dłoniach od kuli ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piet Napisano 9 Czerwca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 Siwa ale zawsze abs możesz trzaskać brzuszki, scyzoryki takie ćwiczenia które nie wymagają udziału i wysiłku tej chorej kostki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Pow3r Napisano 9 Czerwca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 Tyle w temacie, zdrowiej :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 9 Czerwca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 uuu szacuneczek dla tych panów :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 13 Czerwca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2014 Pozdrowienia od kolorowej wielkiej stopy! Na żywo jest bardziej kolorowa, tutaj światło się odbija i nie mam aparatu, żeby zrobić normalne zdjęcie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 13 Czerwca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2014 ale szwaja gruba :P nie no nie jest taka gruba stópka :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 13 Czerwca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2014 Już nie ;D Ale w żadnego buta jeszcze nie wejdzie xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 13 Czerwca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2014 spróbuj w 47:d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 14 Czerwca 2014 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2014 O kurde, "grubo". ;d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 17 Czerwca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2014 Witam, dziś spróbuję wykręcić małe cardio na rowerze, może mi się uda, a może nie. Zobaczymy. Oszczędzałam cały czas nogę jak tylko się na jazdy- to i tak był hardcore - pierwsza godzina jazdy autem w moim życiu z nogą opuchniętą jak bañka.... No i chciał nie chciał dziś idę już do pracy, na nockę (o zgrozo, popularna sieciówka z ubraniami i nocki, LOL), jedynym plusem jest to, że klientów nie będzie w sklepie, a ja będę mogła pracować na siedząco. Od jutra już regularne treningi będą się odbywały, myślę też nad powrotem na siłownię. Bo jak spotykam znajomych z siłki to myślą, że zrezygnowałam, bo nie ma mnie na siłowni i żartują sobie, że spadki są :@ (w sumie, wali mnie to, co sobie myślą xD) Ale trzeba się na zawody w wyciskaniu sztangi szykować ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Pow3r Napisano 17 Czerwca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2014 Trzeba trzeba, pa¼dziernik tuż tuż xD A tak to zdrowiej tam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 17 Czerwca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2014 Dzięki, ja i moja noga zdrowiejemy! :D :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi