Kapitan Pow3r Napisano 7 Stycznia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 No w ko?cu heavyweight calisthenics :P Napisalem ze rowniez sobie czasem uzywam ciezarow wiec na jedno wychodzi :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 8 Stycznia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 Dopiero mi zakwasy po poniedziałku wylazły, idę je standardowo rozbiegać. Pozdro i do pó?niej! :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 8 Stycznia 2014 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 Biegasz w dresach? Czy zakupiłaś jakąś odzież termoaktywną, czy coś? ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 8 Stycznia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 Eee tam będę się bawić w odzież termoaktywną :P W starej bluzie biegam, spodnie jedynie kupiłam dresowe i buty do biegania ;-) Dziś na siłce, już z planem tak lajtowo dla rozruszania, plan na razie bez podziału na partie. :D Mówię Wam, podoba mi się to tak samo jak SW :D:D 1. Wyciskanie sztangi na ławce poziomej 2x15 - 20kg 2. Wiosłowanie na wyciągu dolnym siedząc 2x20 - 35kg 3. Wyciskanie sztangi z klatki piersiowej 2x15 - 15kg 4. Uginanie ramion ze sztangą stojąc 2x15 - 12kg 5. Prostowanie przedramion na wyciągu stojąc 2x15 - 25kg 6. Prostowanie nóg siedząc 2x15 - 20kg 7. Uginanie nóg leżąc 2x15 - 10kg 8. Unoszenie nóg w górę z leżenia tyłem na ławce poziomej 2x20 9. Spinanie brzucha 2x15 10. Uginanie nadgarstków ze sztangą nachwytem siedząc 2x15 - 7kg 11. Wypychanie ciężaru na suwnicy 2x15 - 50kg 12. Uginanie przedramion z supinacją 2x12 - 7kg Ogólnie bardzo się nakręciłam, będę chodziła 3 razy w tygodniu, w pozostałe dni będę biegała i ćwiczyła techniki SW :D Będzie forma konkret. I zaczęłam cykl na kreatynie. Jabłczan :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Pow3r Napisano 8 Stycznia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 łączenie siłki z sw jest całkiem efektywne jak dla mnie :D Pamiętaj o 2,5-3litrach płynów dziennie na tej kreatynie żeby cię odwodnienie nie złapało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 8 Stycznia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 Oj suszy niemiłosiernie, na samym treningu 1,5l schodzi :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Pow3r Napisano 8 Stycznia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 Heh,ja mam taki problem że jak się napije w trakcie ćwiczenia to mi się na wymioty zbiera jak ćwiczę , strasznie nie przyjemne uczucie :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 9 Stycznia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 No ja na szczęście tak nie mam ;-) Mogę, a właściwie muszę pić :D Dzisiaj u mnie odpoczynek, chyba, że koleżanka po pracy będzie chciała biegać, to z nią pójdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 9 Stycznia 2014 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 No proszę. Lecisz pełną parą. Tylko Nas nie zostawisz dla siłki, co? ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Pow3r Napisano 9 Stycznia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 http://www.youtube.com/watch?v=wIlxavjUQME :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 9 Stycznia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 Dobra jest ta laska :P Może w tym roku jej dorównam hehe @Dynloth nie martw się, nie zostawię Was, jak już mówiłam połączę te dwie rzeczy Na siłownię chociaż trochę ogarniętych osób chodzi, można się pośmiać, pogadać i czegoś dowiedzieć. A SW tu nikt nie ćwiczy. Mieszkam w małym miasteczku i większość osób w moim wieku interesuje się tym, co by ukraść, aby mieć na ćpanie ;/ Nieraz strach wyjść wieczorem, m.in. dlatego też ćwiczę ;D A street workout to zajebista sprawa :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 10 Stycznia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 Ja dziś po siłce :D Nie wiem czy to dużo, ale pierwszy raz robiłam przysiad ze sztangą, w drugiej serii 40kg, zważywszy, że nóg nie ćwiczyłam od pa?dziernika przez kontuzję i wiosłowanie na wyciągu górnym siedząc 55kg też w drugiej serii i 15 powtórze?. Dałabym może radę więcej, ale nie chciałam przesadzać na początek Było z 10 ćwicze?, zajęło mi to 2h wraz z rozgrzewką. Wszystkie ćwiczenia robiłam pierwszy raz w życiu :D Mięśnie rosną w nieprawdopodobnie szybkim tempie Ale to przez to, że odkąd poszłam na siłkę ćwiczą się inne mięśnie. Wszystko się uzupełnia Jeszcze zrzucić trochę fatu i podbudować nogi i mam moją wymarzoną sylwetkę :D:D Jutro biegi+SW :D Miłego wieczora :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rufii Napisano 10 Stycznia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 Siwa to jeszcze troche i bedzie kolejna fotka "after" ?:P U mnie na silowni 0 dziewczyn cwiczacych na ciezarach, wszystkie leca na fitness takze gratuluje wyboru ;P tak trzymaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Pow3r Napisano 10 Stycznia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 Co do dziewczyn na siłowni , u mnie tylko dziewczyna kolegi z którą ćwiczymy [ ja kumpel i jego laska ] tylko ona rusza ciężary i na nich ćwiczy.Raz na jakiś czas jakaś dziewczyna/kobieta wpadnie ale to tylko na orbitreka/rowerek bo myślą że od ciężarów będą wyglądać jak Burneika.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 11 Stycznia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2014 To jest właśnie chore myślenie :P Przecież wiadomo, że kobiecie trudniej i to bardzo o mięśnie. Napatrzą się na rozbudowanych mężczyzn na siłowni i już nie wiadomo co sobie wyobrażają. Poza tym, przecież wszyscy i tak mamy te same mięśnie, a u kobiet przykrywa je tylko grubsza warstwa tłuszczu, więc nie rozumiem ;-) Co do zdjęcia, to oczywiście, że będzie "after". :D A u mnie jest 'dużo' dziewczyn. ćwiczę na malutkiej siłowni, tam są same ciężary. Ja z kumpelą ćwiczymy i przychodzą jeszcze 3 przygotowywać się do startów w trójboju :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcfinn Napisano 11 Stycznia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2014 z mojej zabawy z silowniami wyciagnalem niestety tylko takie wnioski- 90% kobitek ktore przychodza do klubow fit/silowni ma rozowe legginsy i rusza sie tak zeby nie rozmazac makeupu.a reszta jak najbardziej wie co robi:) jestem pelen podziwu dla mojej znajomej z maty ktora przerzucila sie na kettlebellsy.i daje rade mimo "rozmiaru kieszonkowego" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Pow3r Napisano 11 Stycznia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2014 Legginsy na siłowni zawsze spoko xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flash Napisano 11 Stycznia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2014 No a te ciężary tanie nie są. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 11 Stycznia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2014 Byłoby mi bardzo głupio przyjść na siłownię w legginsach, wiem co by się działo ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 11 Stycznia 2014 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2014 Rozpraszałabyś ćwiczących. ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 13 Stycznia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 Heh, nie ma to jak siłka za darmo :P Dzisiaj trening 'pierwszy', pisałam już gdzieś o nim, wyniki lecą w górę, a to dopiero tydzie? mojego chodzenia NA razie nie będę podnosić sobie poprzeczki, bo czuję, że nadgarstki mnie pobolewają z lekka. Jestem też tydzie? na jabłczanie kreatyny i ważę 2,5kg więcej hahaha :D nie przejmuję się tym zbytnio, bo wiem jak łatwo u mnie zrzucić wagę, z resztą to i tak w większości woda. :P Ogólnie jest fajnie :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 14 Stycznia 2014 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 Czyli masa mięśni też wzrosła i super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 14 Stycznia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 Tak też mi się wydaje Ale na wszelki wypadek wrzuciłam sobie do planu więcej aerobów :D Dziś tylko bieganko 9km, czułam się super. Mogłabym przebiegnąć drugie tyle, ale niestety czas mnie gonił :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Pow3r Napisano 14 Stycznia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 łał.. ja po 500m mam dość. D: https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQGJQGv2EJy-JnvWjO1OoubTahWK4IwBJpC4MJ_1aYDRBqFFey-jQ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 14 Stycznia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 Widziałam ten obrazek Też na początku tak miałam, że mi się nie chciało, ale zmieniłam podejście. Wcześniej traktowałam bieganie jako obowiązek, coś, co muszę zrobić mimo wszystko. A guzik prawda :P I jest dużo czasu do rozmyślania :D A teraz, gdy mam pulsometr to istna zabawa :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi