Administrator Dynloth Napisano 3 Maja 2014 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2014 Nie masz gdzieś w lasku fajnego miejsca, żeby drążek zamontować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 3 Maja 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2014 Niestety nie, a drazek mam w domu :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 4 Maja 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2014 Byłam zrobić wieczorne cardio xD 30 min szybszego niż zwykle biegu, bo biegł za mną były nauczyciel w-f, więc trzeba było przyszpanować :P:P Po biegach miałam tylko zrobić parę brzuszków, ale wyszedł trening taki jak zwykle. Pod planche i pompki, brzuch, podciąganie itp itd. Jutro, jeśli zdążę po pracy (bo mam kilka spraw do załatwienia) skoczę na siłkę zrobić same nogi. :D:D Zaraz coś sobie zjem, zrobię szamkę do pracy i spać, bo wstaję skoro świt :D Miłego wieczora :D Aha, no i zmniejszyłam sobie kcal o 200, tak żeby do wakacji lepiej wyglądać :D Piona! ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 4 Maja 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2014 PS Tak sobie czytam i zainteresowała mnie ta pierwsza oferta, jednak to dopiero za rok, bo teraz odkładam na auto :Dhttp://www.sfd.pl/Wroc%C5%82aw%3A_Szkolenia_trenerskie__Life_Fitness_Academy_-t1020643.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 6 Maja 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2014 To jest sylwetka, która mi się podoba. Tylko u mnie jest tak, że mam większe łapy, a brzuch ciut mniej zrobiony niż ta na zdjęciu. Walczę teraz z tym brzuchem i będzie elegancko :Phttps://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/t1.0-9/10291798_10152007250330213_4361813882995761854_n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 6 Maja 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2014 Mam nadzieję, że to nie jadący kierowca tira robił to zdjęcie :D. Ile Ci brakuje do tej że sylwetki? Nie?le zaplanowana jesteś, a jak trzymasz się tego wszystkiego to graty :P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goliat Napisano 6 Maja 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2014 Fajna ta pani. Mój ideał sylwetki to bruce lee . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Pow3r Napisano 6 Maja 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2014 Nie zeby cos, ale wydaje mi sie ze mam podobną (?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 7 Maja 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2014 Bruce był bardzo chudy. Obejrzałam chyba wszystkie filmy z nim xD Pow3r, obczaj sobie jego foty na grafice google, chyba trochę bardziej zbudowany jesteś :P On zaś miał bardziej "wyrobione" mięśnie, ale mimo to i tak był drobny :P Ale jego sylwetka jak najbardziej na propsie :D Idę za pół godzinki na siłownię chyba po 3 tygodniach nieobecności xD Zrobię nogi na pewno i może coś jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reidar Napisano 7 Maja 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2014 Jak mowa o Bruce Lee to gdzieś wyczytałem że miał tam chyba 3% tłuszczu. Nie wiem dokładnie ile, nie chec wprowadzać w błąd :P, ale w każdym razie malusio! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 7 Maja 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2014 Możliwe :D Wracając do treningu to nie poszłam na siłownie, bo zasnęłam Byłam wyko?czona po pracy. Ale jak wstałam to poszłam biegać ;D 5 km. Po biegu rozciąganie i lean planche, już wytrzymam 20s. Wytrzymałabym więcej, ale że robię w seriach to się trochę oszczędzałam :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Pow3r Napisano 7 Maja 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2014 Nie wiem czy Ci to wysyłałem ale łap : 3x dziennie sobie to zrób i mi po tym przeszły bóle w przedramieniu :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 7 Maja 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2014 Bóle nawet na treningu jak ci się ścina mięsie?? Czy chodzi tylko po? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 8 Maja 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 @Pow3r, filmik się przyda w pó?niejszym etapie. Bo z przedramieniem coraz lepiej, chyba się adaptuje. Przy leanie nie boli wcale przy tucku jeszcze daje o sobie znać, ale nie tak jak na początku. Wtedy to aż się wywalałam z bólu :P @ScyTher, ból był niesamowity podczas prób planche, a na początku też po ćwiczeniach, teraz jest coraz lepiej. Pracowałam cały czas ściskaczem i na wszelki wypadek nadal ściskam trochę bandażem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Pow3r Napisano 8 Maja 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 Dobry pomysł z tym ściskaczem, też sobie muszę ogarnąć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 8 Maja 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 Kupiłam go w carrefourze za 4 zł xD Ale myślę, że jak dla mężczyzn to za lekko się go "zgina". Dla mnie w sam raz ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 9 Maja 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 Dziś nogi i brzuch. Dobrze, że zrobiłam najpierw nogi, bo jak już je zrobiłam to nie mogłam ustać, teraz takie waciane trochę mam :P Brzuch standardowo to co zawsze + side plank. Podczas treningu taki niemiłosierny głód mnie złapał, że musiałam zapić to białkiem i wziąć kawałek czekolady, żeby energia przyszła :P Ogólnie robię lekką redukcję do wakacji, na razie dałam -200kcal. Czyli mam obecnie 2000. Nie będę szalała z odejmowaniem kalorii, bo pamiętam doskonale jak się czułam przy 1600 czy tam 1500, masakra to była. Przez cały maj będzie 2000. :D Potem zobaczymy, jak będzie szło dalej to tyle zostanie. I aero 3-4x na tydzie? po 30-35min. Będą to biegi, a jak rower to godzina, bo lubię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 9 Maja 2014 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 Gratuluję wygrania konkursu na najlepszy Dziennik Treningowy. Odznaczenie w pierwszym poście dziennika. Podobno lepiej ćwiczyć na pustym żołądku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 9 Maja 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 Jaki konkurs? Ja nic nie wiem xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 9 Maja 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 Ja spadłem na 6 miejsce xDDDDDDD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 9 Maja 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 Ja pierwsze słyszę o jakimś konkursie :d I uważam, że nie zasługuję na I miejsce ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aro400 Napisano 9 Maja 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 Zasługujesz bo masz najwięcej postów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 9 Maja 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 EEE tam posty nic nie mówią... Można sobie ponabijać w hydepark jak ktoś chce. Tam chodzi o dzienniki, sam dopiero co skumałem :PP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piet Napisano 10 Maja 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2014 No Siwa Gratulacje :D już wiem do kogo zgłaszać się po plan treningowy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 10 Maja 2014 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2014 Konkurs będzie robiony co miesiąc, przez co top dzienniki będą cały czas reklamowane. Siwa co dziś ćwiczysz? ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi