ZIPOLA Posted March 1, 2019 Report Share Posted March 1, 2019 Znacie jakieś sposoby na bezsenność, która długo trwa? Oprócz tabletek bo mogą uzależnić Miał ktoś może kiedyś podobny problem? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Dynloth Posted March 1, 2019 Administrator Report Share Posted March 1, 2019 Dokładnie takiego problemu to nie miałem, mnie dotyka problem z budzeniem się w nocy no i z zasypianiem, czyli położyć się spać i zasnąć bez kręcenia się przez godzinę to nie ma szans Twoja bezsenność przyda się na Ibizie A tak na serio to myślę że Ty jesteś jedyną z niewielu takich osób :d 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZIPOLA Posted March 2, 2019 Author Report Share Posted March 2, 2019 Nie chcę już bezsenności ale był progres bo kilka razy usnęłam po południu na godzinkę, jak miałam pracę na rano. I jak byłam chora to się wyspałam za wszystkie czasy A teraz znów się zaczyna ta bezsenność Nie wiem jak to robią niektóre osoby, że jeszcze nawet nie zdążą dobrze usiąść na krześle a już śpią. Usypiają podczas czytania, oglądania filmu, jazdy autobusem itp. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Dynloth Posted March 2, 2019 Administrator Report Share Posted March 2, 2019 No ja znam kilka takich osób które potrafią zadać pytanie i zanim się im odpowie to już słychać jak chrapie Serio Może kiedyś wymyślą jakiś środek żeby Ci pomóc 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pnowicki Posted March 3, 2019 Report Share Posted March 3, 2019 W dniu 2.03.2019 o 00:25, ZIPOLA napisał: Znacie jakieś sposoby na bezsenność, która długo trwa? Oprócz tabletek bo mogą uzależnić Miał ktoś może kiedyś podobny problem? Dzisiaj coś przeczytałem na ten temat, zaciekawił mnie tytuł: https://kobieta.onet.pl/zdrowie/profilaktyka/ziola/wloz-czosnek-pod-poduszke-efekt-cie-zaskoczy/4d5384e Nie wiem czy działa, bo nie próbowałem 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Dynloth Posted March 3, 2019 Administrator Report Share Posted March 3, 2019 Do tej pory tylko piłem czosnek z mlekiem leczniczo Ciekawe można spróbować tylko codziennie trzeba poduszkę zmieniać 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZIPOLA Posted March 3, 2019 Author Report Share Posted March 3, 2019 Nie słyszałam jeszcze o tym sposobie Ciekawe czy by działało 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Dynloth Posted March 3, 2019 Administrator Report Share Posted March 3, 2019 Sprawdziłbym tylko jak mi poduszka przesiąknie zapachem to będzie mi smutno 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZIPOLA Posted March 3, 2019 Author Report Share Posted March 3, 2019 Trzeba mieć specjalną poduszkę do takich eksperymentów 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Dynloth Posted March 3, 2019 Administrator Report Share Posted March 3, 2019 Wziąłbym go pod folię ale to wtedy nie będzie działał może prawidłowo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pnowicki Posted March 3, 2019 Report Share Posted March 3, 2019 a może zamiast pod poduszkę po prostu położyć obok poduszki 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Dynloth Posted March 3, 2019 Administrator Report Share Posted March 3, 2019 Jest to bardzo dobra myśl, lecz wbrew instrukcji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pnowicki Posted March 3, 2019 Report Share Posted March 3, 2019 Godzinę temu, Dynloth napisał: Sprawdziłbym tylko jak mi poduszka przesiąknie zapachem to będzie mi smutno może właśnie o to chodzi, położysz na jedną noc, a inhalacje przez dłuższy czas 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Dynloth Posted March 3, 2019 Administrator Report Share Posted March 3, 2019 Nie no tak na serio to przetestuje to jutro może bo dziś raczej nie będzie problemu ze snem 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZIPOLA Posted March 4, 2019 Author Report Share Posted March 4, 2019 Trzeba przetestować, żeby sprawdzić czy dziala ja najpierw muszę zainwestować w czosnek bo nie mam 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Dynloth Posted March 4, 2019 Administrator Report Share Posted March 4, 2019 To wezmę główkę czosnku na Ibizę to się przetestuje 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZIPOLA Posted March 4, 2019 Author Report Share Posted March 4, 2019 Na Ibizie to wieczorem zaczyna się życie więc idzie się spać bardzo późno ale potem można odespać na plaży podczas opalania się 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Dynloth Posted March 4, 2019 Administrator Report Share Posted March 4, 2019 Haha no to znając mnie gdzie lubię pospać to obudzę się murzynem 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZIPOLA Posted March 4, 2019 Author Report Share Posted March 4, 2019 To lepiej ustawić budzik bo dodatkowo kolacja przepadnie 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Dynloth Posted March 4, 2019 Administrator Report Share Posted March 4, 2019 Dosyć że mało jedzenia to jeszcze kolacja mogłaby przepaść o nie nie lepiej nie Dobrze że Ty nie możesz spać 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZIPOLA Posted March 4, 2019 Author Report Share Posted March 4, 2019 Na plaży to akurat dobrze mi się spało 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Dynloth Posted March 4, 2019 Administrator Report Share Posted March 4, 2019 Haha no to sprawdzę i ja Ile godzin teraz sypiasz? 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trip Posted March 4, 2019 Report Share Posted March 4, 2019 Problem z zasypianiem myślę że dotyka coraz więcej ludzi przez elektronikę i stres 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZIPOLA Posted March 4, 2019 Author Report Share Posted March 4, 2019 Teraz to różnie z tym bywa ile śpię ponieważ praca jest na różne zmiany i czasem da się troszkę więcej spać. Dzisiaj się udalo jakieś 5 godzin bo praca na 8:00 Trip jest tak jak piszesz, ta elektronika i stres też ma u niektórych znaczenie 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trip Posted March 4, 2019 Report Share Posted March 4, 2019 Dobrze książka działa tak z godzinę poczytać przed snem 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts