ZIPOLA Napisano 1 Marca 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2019 Znacie jakieś sposoby na bezsenność, która długo trwa? Oprócz tabletek bo mogą uzależnić Miał ktoś może kiedyś podobny problem? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 1 Marca 2019 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2019 Dokładnie takiego problemu to nie miałem, mnie dotyka problem z budzeniem się w nocy no i z zasypianiem, czyli położyć się spać i zasnąć bez kręcenia się przez godzinę to nie ma szans Twoja bezsenność przyda się na Ibizie A tak na serio to myślę że Ty jesteś jedyną z niewielu takich osób :d 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 2 Marca 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2019 Nie chcę już bezsenności ale był progres bo kilka razy usnęłam po południu na godzinkę, jak miałam pracę na rano. I jak byłam chora to się wyspałam za wszystkie czasy A teraz znów się zaczyna ta bezsenność Nie wiem jak to robią niektóre osoby, że jeszcze nawet nie zdążą dobrze usiąść na krześle a już śpią. Usypiają podczas czytania, oglądania filmu, jazdy autobusem itp. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 2 Marca 2019 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2019 No ja znam kilka takich osób które potrafią zadać pytanie i zanim się im odpowie to już słychać jak chrapie Serio Może kiedyś wymyślą jakiś środek żeby Ci pomóc 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pnowicki Napisano 3 Marca 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2019 W dniu 2.03.2019 o 00:25, ZIPOLA napisał: Znacie jakieś sposoby na bezsenność, która długo trwa? Oprócz tabletek bo mogą uzależnić Miał ktoś może kiedyś podobny problem? Dzisiaj coś przeczytałem na ten temat, zaciekawił mnie tytuł: https://kobieta.onet.pl/zdrowie/profilaktyka/ziola/wloz-czosnek-pod-poduszke-efekt-cie-zaskoczy/4d5384e Nie wiem czy działa, bo nie próbowałem 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 3 Marca 2019 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2019 Do tej pory tylko piłem czosnek z mlekiem leczniczo Ciekawe można spróbować tylko codziennie trzeba poduszkę zmieniać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 3 Marca 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2019 Nie słyszałam jeszcze o tym sposobie Ciekawe czy by działało 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 3 Marca 2019 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2019 Sprawdziłbym tylko jak mi poduszka przesiąknie zapachem to będzie mi smutno 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 3 Marca 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2019 Trzeba mieć specjalną poduszkę do takich eksperymentów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 3 Marca 2019 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2019 Wziąłbym go pod folię ale to wtedy nie będzie działał może prawidłowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pnowicki Napisano 3 Marca 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2019 a może zamiast pod poduszkę po prostu położyć obok poduszki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 3 Marca 2019 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2019 Jest to bardzo dobra myśl, lecz wbrew instrukcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pnowicki Napisano 3 Marca 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2019 Godzinę temu, Dynloth napisał: Sprawdziłbym tylko jak mi poduszka przesiąknie zapachem to będzie mi smutno może właśnie o to chodzi, położysz na jedną noc, a inhalacje przez dłuższy czas 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 3 Marca 2019 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2019 Nie no tak na serio to przetestuje to jutro może bo dziś raczej nie będzie problemu ze snem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 4 Marca 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2019 Trzeba przetestować, żeby sprawdzić czy dziala ja najpierw muszę zainwestować w czosnek bo nie mam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 4 Marca 2019 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2019 To wezmę główkę czosnku na Ibizę to się przetestuje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 4 Marca 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2019 Na Ibizie to wieczorem zaczyna się życie więc idzie się spać bardzo późno ale potem można odespać na plaży podczas opalania się 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 4 Marca 2019 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2019 Haha no to znając mnie gdzie lubię pospać to obudzę się murzynem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 4 Marca 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2019 To lepiej ustawić budzik bo dodatkowo kolacja przepadnie 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 4 Marca 2019 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2019 Dosyć że mało jedzenia to jeszcze kolacja mogłaby przepaść o nie nie lepiej nie Dobrze że Ty nie możesz spać 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 4 Marca 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2019 Na plaży to akurat dobrze mi się spało 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 4 Marca 2019 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2019 Haha no to sprawdzę i ja Ile godzin teraz sypiasz? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trip Napisano 4 Marca 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2019 Problem z zasypianiem myślę że dotyka coraz więcej ludzi przez elektronikę i stres 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 4 Marca 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2019 Teraz to różnie z tym bywa ile śpię ponieważ praca jest na różne zmiany i czasem da się troszkę więcej spać. Dzisiaj się udalo jakieś 5 godzin bo praca na 8:00 Trip jest tak jak piszesz, ta elektronika i stres też ma u niektórych znaczenie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trip Napisano 4 Marca 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2019 Dobrze książka działa tak z godzinę poczytać przed snem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi