ZIPOLA Napisano 4 Marca 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2019 Na mnie nie działa ostatnio to nawet jak wróciłam z dyskoteki po 5 rano, powinnam być zmęczona tym bardziej że dużo tańczyłam a i tak miałam problem z zaśnięciem 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trip Napisano 4 Marca 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2019 No to może za mało alkoholu wypiłaś 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 4 Marca 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2019 Możliwe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 4 Marca 2019 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2019 To ja bym o 3 już spał na tej dyskotece Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi