angie Napisano 2 Stycznia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 Pozytywne jak zawsze! :D u mnie nigdy nie ma innego nastawienia Może dlatego nie odczuwam żadnej różnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 2 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 Zwariowana Angie :D Pewnie jakaś różnica jest :D po nocach np spać Ci nie dają xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angie Napisano 2 Stycznia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 Nie będę pisać kto mi nie daje spać ! :D Jaka różnica? :D No dobra staram się dłużej wytrzymać na trenn. :D ale staram się :D Powolutku nabieram siły :P A tak poza tym to nic się nie zmienia :D nastawienie zawsze takie samo! :D i oby tak dalej :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 2 Stycznia 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 Ktoś mi powie na co mam zwracać uwagę? XD Najpierw masa, później masa! ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 2 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 Nie pisz nie pisz :D Małymi kroczkami a do celu ważne, że są postępy :D No to jak masz takie nastawienie to nie zmieniaj! :D zabraniam! ;D Jeszcze możesz tutaj trochę swojej energii nam przekazywać :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 2 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 Mądrze powiedziane :D Dynloth Ty jak coś powiesz :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 2 Stycznia 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 Energii nigdy mało. ;D Sky, a jak. xd ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 2 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 Energia się przyda w zupełności :D masa tak samo :D nie ma czasu na redukcję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 2 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 Masa od zawsze :DD Na co komu redukcja :P Energii ludziom z tego forum nigdy nie zabraknie! Jak tak się jednak stanie to nakopie w tyłki ! :D A niektórym naklepie w tyłek XDD If u know what I mean :DDD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 2 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 HAHAHA dobre Mały :D Na razie jest dużo energii ale kto wie kto wie ;D Mam nadzieję, że dotrwam z taką energią do końca roku :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trenn Napisano 2 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 Dotrwasz nawet do konca następnego roku, tego Ci życzę .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 2 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 dziękować dziękować :D oby tak było :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angie Napisano 3 Stycznia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 Najpierw masa, później masa! ;D A to nie było może "Najpierw masa później rzeźba?" Bo w moim przypadku chyba masa tylko masa ale u was powinno być inaczej? :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angie Napisano 3 Stycznia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 Masa od zawsze :DD Na co komu redukcja :P Energii ludziom z tego forum nigdy nie zabraknie! Jak tak się jednak stanie to nakopie w tyłki ! :D A niektórym naklepie w tyłek XDD If u know what I mean :DDD Ej! Mały gwiazdorzysz! :D uważaj co piszesz! :D Bardzoo dobrze jakby mi zabrakło to wiem do kogo się zgłosić :PP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 3 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 Angie Ty to dzisiaj musisz mieć porządne spalanie :D Chybaże, odkłada się w odpowiednim miejscu :D Mały dobrze mówi :D Niech pogania do roboty ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 3 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 SkyWay a odpowiednie miejsce wg Ciebie do odkładania to jakie?:D hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 3 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 Zależy czy u kobiety czy facetów :D ale Ty już dobrze wiesz o co chodzi :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 3 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 haha wiem :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 3 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 czyli się dogadaliśmy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 3 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 ładnie spamujemy Angie w temacie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 3 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 Ale jej to chyba nie przeszkadza :D przywitała się a my po prostu ciągniemy to przywitanie ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 3 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 tak też to można sobie tłumaczyć :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 3 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 Po prostu nie chcemy, żeby musiała szukać po innych tematach o czym piszemy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 3 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 ooo Gralu bardzo dobrze powiedziane :D My o wszystko zadbamy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angie Napisano 3 Stycznia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 Skyyy nie wiem o czym mówisz? :D możesz jaśniej? XD Zawsze to jakaś motywacja :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi