m4lusz3k Napisano 27 Lutego 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 Szkoda,że u mnie w szkole nie ma drążka.. Wtedy bym mógł progressić ... :D A tak,to co? Zacząłem grać w tenisa stołowego.. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 27 Lutego 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 jak chodziłem do szkoły, to tenis stołowy był największą frajdą. graliśmy w murzyna :D tyle osób ile się zmieściło tyle odbijało po kolei biegając w kółko:D Też nie wiedziałem, że jest taki drążek w szkole. a podobno był już za moich czasów. ale po wyglądzie wnioskuje, że go nikt nie używał :D biorąc pod uwagę to że od wyjścia z gimnazjum minęło prawie 10lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 27 Lutego 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 to mój dzisiejszy trening:6/6/8 – podciąganie nachwyt (dowolnie) 6/6/8 – archer push ups 10/10/12 – pompki z rękoma szeroko 10/10/12 – pompki diamentowe 8/8/10 - dips 10/10/12 – pompki z nogami na podwyższeniu 6/7/8 – pompki z klaśnięciem czuje, czuje :D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 28 Lutego 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2015 Tenis stołowy jest rewelacyjny. Trica rozrywa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 28 Lutego 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2015 aż pulsuje :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 28 Lutego 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2015 Ciekawe czy będą trudności z trzymaniem szklanki :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 2 Marca 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2015 Siema po weekendzie :D Banan, trudnosci z trzymaniem szlanki a nawet piwa nie bylo:D dzisiaj przeprowadziłem trening brzucha: 4/4/5 – przejście z pozycji podwiniętych nóg pod brzuchem do L-sit na uchwytach do pompek 8/8/10 – wznosy nóg do drążka 10/10/12 – wznosy zgiętych kolan do klatki piersiowej 16/16/20 – nożyce pionowe na leżąco 16/16/20 – nożyce poziome na leżąco 10/10/12 – podnoszenie prostych nóg do świecy 12/12/15 – podnoszenie prostych nóg do kąta 90stopnii na leżąco 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 3 Marca 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 Konkretny trening brzucha, tak trzymaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 3 Marca 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 Witam, właśnie skończyłem się ruszać: dzis głównie barki i plecy:6/6/8 – podciąganie nachwyt szeroko 6/6/8 – podciąganie nachwyt wąsko 8/8/10 – pompki w staniu na rękach z asystą 10/10/12 – pompki z rękoma przy biodrach 16/16/18 – pompki z rękoma na wysokości barków 10/10/12 – pompki z nogami na podwyższeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 3 Marca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 Taka rada ode mnie. W dniu barków możesz dodawać sobie ćwiczenia pod planche itp Zawsze będzie jakiś krok pod tą technikę! :D Trening ogólnie fajnie wygląda,już nie pamiętam kiedy robiłem taki ułożony dokładni :D Powodzenia! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 3 Marca 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 w sumie racja Mały :D ale jakie ćwiczenia moge dokladac pod planche? ułozony jest dokladnie, ale juz powoli zaczynam czasami z nim kombinować :P A zeby wstawic HS do planu juz sie zbieram chyba od miesiąca. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 3 Marca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 Lean Planche/Tuck Planche/HSPU przy ścianie,myślę,że to będzie dobre na początek,sam tego używam Bym zapomniał pompki w Tuck Planche! :D Niech moc będzie z Tobą! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 4 Marca 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 Lean planche dołożyc po 3 serie po 20s? czy ile polecasz:D HSPU przy scianie mysle ze wejdzie, ale nie tylko powtorzen co w staniu z asystą A tuck planche to kiepsko utrzymuje, jeszcze sporo pracy przede mną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 4 Marca 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 cześć i czołem. dzisiaj pokatowałem troszkę łapki.6/6/8 – podciąganie podchwyt szeroko 6/6/8 – podciąganie podchwyt neutralnie 6/6/8 – podciąganie podchwyt wąsko 8/8/10 – dips 8/8/10 – dips na drążku 8/8/10 – pompki z jedną ręką na podwyższeniu (na przemian) czy myślicie, że to wystarcza? coś dodać? coś wyrzucić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 4 Marca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 Ja bym proponował 3-6x maks Podciągnięcia szeroko,robisz bardziej plecy niż łapy. Bym dał w to pociąganie w L-Sicie ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 4 Marca 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 a jakby wyrzucić ćwiczenie szerokim podchwytem i wstawic podciąganie z l-sitem? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 5 Marca 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 dzis pyknąłem sobie troche brzuch, troche nogi i troche podciaganie. 10/10/12 - wznosy kolan do klatki 7/7/8 - wznosy nóg do drążka 10s/10s/10s - L-sit wisząc na drążku 12/12/15 - wznosy nóg na leżąco 28/28/28 - przysiady zwykłe 15/15/20 - wskok/zeskok na ławeczkę 15/15/20 - wykroki 4/4/5 - podciąganie nachwyt z klaśnięciem 3/4/4 - MU z wyskoku na dwie ręce + powolne opuszczanie 6/6/8 - podciąganie nachwyt dziś byłem na sali, ale brakło mi czasu by ćwiczyć dalej, a sila byla :D musialem się stamtad ewakuować :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 5 Marca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 Podciąganie szerokie jest bardzo dobre na całe plecy, a Podciąganie w LSit to prawie jak zwykle, tyle że jejeszcze brzuch idzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 6 Marca 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 to wykluczę podciąganie szerokie podchwytem z treningu na bica :D dzisiaj się ogólnie źle czułem. choroba mnie rozkłada, ale z nią walczę. Jutro nadrobię o ile będę w stanie. Trening klatki:6/6/8 – podciąganie nachwyt (dowolnie) 6/6/8 – archer push ups 10/10/12 – pompki z rękoma szeroko 10/10/12 – pompki diamentowe 10/10/12 – pompki z nogami na podwyższeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 9 Marca 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2015 Cześć wszystkim po weekendzie. Mój trening wyglądał dzisiaj tak: 4/4/6 - przejście z pozycji podwiniętych nóg pod brzuchem do L-sit na uchwytach do pompek 5/5/5 - wznosy ciała do FL 12/12/15 - wznosy zgiętych kolan do klatki 20/20/25 - brzuszki na ławeczce 12/12/15 - podnoszenie nóg do świecy, na leżąco 20/20/25 - wycieraczka pionowa na leżąco 12/12/15 - wznosy prostych nóg do kąta prostego, na leżąco myślę, że powinienem go choć troszkę jutro odczuć. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angie Napisano 9 Marca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2015 Noo ładnie ciśniesz Powodzonka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 10 Marca 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2015 na dzisiejszy trening dokładam lean planche do planu. będzie to ćwiczenie przez najbliższe 3-4 tygodnie. skorzystam z rady forumowicza/ów :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 10 Marca 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2015 aaa, i zamiast pierwszego ćwiczenia mianowicie podciąganie nachwyt szeroko, wrzucam podciąganie nachwyt w L-sicie. zobaczymy jak to pójdzie, zaraz zaczynam rozgrzewkę i trening. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 10 Marca 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2015 właśnie zakończyłem trening. niby małe zmiany, ale są odczuwalne. chyba za słabo rozgrzałem nadgarstki do tego lean planche :D4/4/5 – podciąganie nachwyt w L-sit (nóg nie miałem idealnie prostych niestety, ale myślę że z czasem będą wchodzic jak igła:) 6/6/8 – podciąganie nachwyt wąsko 8/8/10 – pompki w staniu na rękach z asystą 10/10/12 – pompki z rękoma przy biodrach max/max/max – lean planche ( około 25s/s) bolały mnie nadgarstki/ 16/16/18 – pompki z rękoma na wysokości barków 10/10/12 – pompki z nogami na podwyższeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 12 Marca 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2015 wczoraj mój trening niestety się nie odbył z powodu wyjazdu od razu po pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi