Zamer Napisano 8 Kwietnia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2015 Rozruszalem jeszcze brzuch przed snem troche. 15/15/15 - brzuszki w pozycji V (Kaleczylem troche, bo pierwszy raz robilem) 10/10/12 - cwiczenie z kolkiem :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 8 Kwietnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2015 No to wpadles na podobny pomysł co ja. :D Brzuch na wieczór ładnie wchodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 9 Kwietnia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2015 Siema. Dzisiaj na sali się troszku umęczyłem, nie powiem. wykonałem taki oto zestaw ćwiczeń : 8/8/10 - podciąganie nachwytem, możliwie jak najwyżej 6/6/8 - podciąganie nachwyt z klaśnięciem 4/4/5 - MU z wyskoku na dwie ręce + powolne opuszczanie 8/8/8 - wznosy nóg do drążka 20/20/20 - brzuszki zwykłe 12/12/15 - wznosy prostych nóg, na leżąco max/max/max - deska na łokciach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 9 Kwietnia 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2015 No mocny trening, a na jakiej sali ćwiczysz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 10 Kwietnia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 Obudzilem się z takimi pieknymi bolami na calym ciele ze az mam lepszy humor! Cwicze na zwyklej sali gimnastycznej w szkole. Rozkladam drazek i moge kombinowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 10 Kwietnia 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 Ale Ci dobrze. :D No to widać od razu, że trening był mocny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 10 Kwietnia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 fajnie fajnie :D jeszcze sobota i niedziela regen. to dopiero dołożę w poniedziałek :D także na najbliższy mięsiąc przewiduję zmiany :D Dzisiaj trochę klatki 8/8/10 - podciąganie nachwyt 8/8/10 - archer push ups 12/12/15 - pompki szerokie 10/10/12 - pompki diamentowe 8/8/10 - dips 10/10/12 - pompki z nogami na podwyższeniu Udanego weekendu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 10 Kwietnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 Ładnie wszystko do przodu idzie. W czym zauważyłeś największy postęp? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 11 Kwietnia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2015 największy postęp zauważyłem w sile i w ilości wykonywanych podciągnięć. Aż byłem w szoku jak zrobiłem sobie maxa nachwytem. zauwazyłem tez progress z treningami pliometrycznymi, czyli np podciąganie z klasnieciem, pompki z klasnieciem. Czuje, że niedługo miło mnie zaskoczy MU na dwie ręce :D cierpliwie do przodu. szkoda że diety nie mam jak prowadzić, na pewno byłoby lepiej wtedy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 11 Kwietnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2015 Staraj się przynajmniej zdrowo odżywiać. Czekam na Twoje MU,póżniej Mu z klaśnięcie i 360 ! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 12 Kwietnia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2015 staram się, ale nie zawsze to wychodzi :D wiesz jak jest :D Sam się doczekać nie mogę, chociaż wiem że sporo pracy jeszcze przede mną:D Ale dzięki za motywację! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 12 Kwietnia 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2015 Jak dużo razy się podciągasz, to MU powinien już wejść. Dawaj do Radomia, to Cię nauczymy. xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 12 Kwietnia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2015 bardzo bym chciał żeby wszedł ten MU do końca tego miesiąca, będę się starał :D Do Radomia to mam kaaaawał drogi, ale jak kiedyś przypadkiem tam się zjawię, to na pewno sie ugadamy :D przydzadzą mi się wskazówki od bardziej doświadczonych kolegów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 13 Kwietnia 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2015 Zapraszamy, chętnie podzielimy się każdą wiedzą. :D Nagraj swoje próby to zobaczymy jak Ci doradzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 13 Kwietnia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2015 tak trzeba będzie chyba zrobić. :D a swoją drogą mój dzisiejszy trening, który właśnie skończyłem wyglądał tak: 6/6/8 - podciąganie nachwyt z klaśnięciem 20/20/25 - pompki zwykłe 10/10/12 - ćwiczenie z kółkiem 20/20/22 - brzuszki na ławeczce 10/10/12 - wznosy kolan 10/10/12 - wznosy prostych nóg, na leżąco 8/8/10 - podchwyt neutral 12/12/15 - pompki z nogami na podwyższeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 14 Kwietnia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2015 cześć, dzisiaj hardkorowo dowalilem bareczki w towarzystwie kumpla. Bardzo jestem zadowolony z treningu. 6/6/8 - podciąganie nachwyt szeroko 6/6/8 - podciąganie nachwyt wąsko 8/8/10 - pompki w staniu na rękach w podporze 8/8/10 - nurkujący bombowiec 10/10/12 - pompki z rękoma przy biodrach 12/12/15 - pompki z nogami na podwyższeniu 40s/40s/60s - Lean planche 15/15/18 - wznosy nóg do świecy, na leżąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 15 Kwietnia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2015 umęczyłem trochę łapki. 6/6/8 - podciąganie podchwyt w L-sit 8/8/10 - podciąganie nachwyt neutral 8/8/10 - podciąganie nachwyt wąsko 10/10/12 - dips 10/10/12 - 12,5kg hantlem, na przemian 10/10/12 - pompki z jedną ręką na podwyższeniu, na przemian pozdr! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 15 Kwietnia 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2015 Fajne te treningi robisz, ile czasu Ci zajmują? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 15 Kwietnia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2015 zazwyczaj się mieszcze w przedziale 60min-1.20h jeśli idę na sale czy coś to do 2h. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 16 Kwietnia 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2015 E no to "normalnie". Dziś był trening? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 16 Kwietnia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2015 Siema, pewnie że był, i to nawet niezły :D 7/7/8 - podciąganie nachwyt ze zmianą szerokości chwytu 7/7/8 - podciąganie nachwyt neutral 7/7/8 - podciąganie podchwyt neutral 8/8/8 - wznosy nóg do drążka 10/10/12 - wznosy kolan do klatki piersiowej 12/12/15 - wznosy prostych nóg, na leżąco 20/20/25 - przysiady zwykłe 20/20/25 - wspięcia na palce 20/20/25 - wykroki 6/6/8 - chin ups aż się boje jutra :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 16 Kwietnia 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2015 Piękny trening! Jutro powtórka. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 16 Kwietnia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2015 jutro niby mam robic klatę, ale ostatnio nie trzymam się planu treningowego tylko kombinuje z ćwiczeniami. zobaczymy rano jak się będę czuł po dzisiaj, bo może trzeba będzie zrobić dzień odpoczynku więcej. Wtedy regeneracji mialbym 3 dni, a w poniedziałek ogień. I znóów ból :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 17 Kwietnia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2015 Elo, dzisiaj miałem odpoczywać, ale oczywiście nie wytrzymałem. zrobiłem sobie dzień pompek. 15/15/18 - pompki szerokie 15/15/18 - pompki z rękoma na wysokości barków 12/12/15 - pompki diamentowe 10/10/12 - pompki typu archer 8/8/10 - pompki z klaśnięciem sobota, niedziela regeneracja :D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 17 Kwietnia 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2015 No i to jest poświęcenie. Ap ropo dnia pompek można coś wymyślić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi