Sławek Napisano 6 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 Siema Wszystkim Mam na imię Sławek w lipcu będę miał 22 lata mieszkam w okolicy Łęczycy to woj. łódzkie. SW ćwicze już półtora roku :D Dawno mnie tutaj nie było i widzę że sporo się zmieniło :D Może ktoś mnie jeszcze pamięta: Sławek48. Będę szczery i powiem że strasznie zaniedbałem treningi Nie będę się tu usprawiedliwiał bo to tylko moja wina. Przyszedł nowy rok i postawiłem sobie nowe cele. Mam nadzieję że z wasza pomocą osiągnę je wszystkie Obecnie waże 63kg przy wzroście 166. Mam nadzieję że teraz będzie tylko lepiej. :D Pozdrawiam całą ekipę :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trenn Napisano 6 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 Witaj Sławku, powodzenia Ci życzę i wytrwałości ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobol Napisano 6 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 Siema Sławek, tym razem nie odpuszczaj :D Powodzenia! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 6 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 Siemka! :D O ile pamiętam to chyba Ty robiłeś mi plan na starym forum :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 6 Stycznia 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 O witaj! ;D Niedawno o Tobie myślałem, ciekaw byłem czy przybędziesz. ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Napisano 6 Stycznia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 Możliwe bo kiedyś pisałem plany :D Musiałem wrócić bo tutaj panuje super atmosfera i każdy każdego motywuje i wspiera;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 6 Stycznia 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 Miło mi to słyszeć. Tak czy tak, fajnie że mamy Cię znów w Naszej rodzinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Napisano 6 Stycznia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 Teraz zostanę na pewno dłużej z wami :D i mam nadzieję że efekty będą dużo większe bo mam zamiar się wziąć do roboty :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 6 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 Witaj!!:D Powodzenia w nowych celach i wytrwałości:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 6 Stycznia 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 Będziemy trzymać kciuki i obserwować progres, będzie dobrze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 6 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 Eloszka :D wracaj do treningów i powodzenia :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 7 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 siema:D powodzonka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 7 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 Siemanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Napisano 7 Stycznia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 Dzięki :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi