Mekso Napisano 7 Grudnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2013 Siemanko, wpadłem na pomysł trochę taką zabawę, że każdy definiuje Street Workout swoimi słowami. :D Moja definicja: Street Workout - piękny nowoczesny sport, który wykorzystuje elementy zabudowy miejskiej do zbudowania świetnej wysportowanej sylwetki. A Wasza definicja? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flash Napisano 7 Grudnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2013 Street Workout - Nowoczesny styl sportowy, niesamowicie przyjemny i widowiskowy. Uwaga! Uzależnia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ixson Napisano 7 Grudnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2013 Street Workout- Zabawa z własnym ciałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 7 Grudnia 2013 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2013 Street Workout - Połączenie akrobatyki z elementami kalisteniki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sthenos Napisano 20 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 Street Workout - Styl życia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karamba Napisano 12 Maja 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2014 Street Workout - myślę, więc drążek ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 12 Maja 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2014 Street Workout - rozbudowany o techniczne elementy Kalistenika. Polega na rozwijaniu swojego ciała w stronę siły i wytrzymałości. Podstawa, by zbudować naturalną dla człowieka i wyrze?bioną sylwetkę. Każdy powinien uprawiać ten sport, a przynajmniej Kalistenikę. Elementy techniczne urozmaicają treningi i pokazują etap zaawansowania Street Workout-era. Swoją drogą moglibyśmy znale?ć nazwę dla człowieka uprawiającego SW. Tak jak Parkour - treaser :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 12 Maja 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2014 Street Workout - droga w poszukiwaniu własnego ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tetezz Napisano 12 Maja 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2014 Sport polegający na wykorzystywaniu infrastruktury miejskiej do ćwicze? i ewolucji zazwyczaj z obciążeniem własnego ciała. Przed chwilą musiałem wytłumaczyć koledze co to znaczy street workout :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 13 Maja 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2014 Ejejejej, nie tylko miejskiej! A las to co, przepraszam bardzo :P 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 13 Maja 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2014 No właśnie!!! jak ja dzisiaj wracałem ze szkoły, to na drzewie poszło kilka MU :D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi