Trenujacy Posted January 9, 2015 Report Share Posted January 9, 2015 Siemanko.Jestem tutaj nowy ale wczesniej zanim założyłem sobie konto to obserwowałem userów więc znam kilka osób ! Tych naj bardziej aktywnych :D...Na starym UT.PL mialem konto ale tylko tak chwilowo żeby zapytac o jedna rzecz . Co o mnie ? Trenujee sobie od niedawna street workout , Na siłowni trenowalem tylko wolnymi ciezarami i wykluczyłem z treningu dipsy /podciaganie. To był bląd .. Teraz chcce jakooś powrócić do sprawności i do treningu siłowego powoli małymi kroczkami dodaje i zamieniam sobie ćwiczenia na bardziej kalisteniczne czyli podciąganie,dipsy,pompki . Diety nie mam dokładnie wyznaczonej . Staram się jeść zdrowo . Wiadomo ze trzymalbym diete ale nie mam tylu funduszy . To jest tak że jak jest promocja to skupuje towar i wtedy trzymam ddiete ściśle ale jak jedzenie (bialko ) pokonczy sie to to wtedynaprzyklad juz tyle bialka nie jem w diecie . Ale walcze o to żeby coś zrobić . żeby piąć sie do przodu, .. Dziwie sie i mnie to wkurwia jak ,ludzie bogatsi '' trenują ale nie chce im sie trzymać diety z lenistwa ! . To jest już upadek . ! Mam nadzieje że w przyszlosci sie to zmieni bo mam 16 lat ale naprawde daje z siebie 150 % na treningach ! . Interesuje sie kulturystyką , street workoutem i sztukami walki . Inspirują mnie takie osoby jak : Frank Medrano Adam Raw Mike Tyson Zyzz ale również inni ( każdy z innej strony mnie motywuje ) Rożalski marcin czy naprzykład michał karmowski Nie chodzi tu o wygląd ale o charakter . Ja staram sie zmieniać na lepsze nie na gorsze , poprostu ciągle staram sie pokonywać trudności i piąć sie do przodu . I wiem że to co chce osiągnąć osiągne ale do tego potrzeba czasu ROZPISAŁEM SIE , PEWNIE CHAOTYCZNIE ALE NO JUZ JAK SIE ROZPISZE O SWOICH PASJACH TO NIE MA USTANKU :D . POZDRAWIAM WAS I TRZYMAM KCIUKI ZEBY WASZE CELE SIE SPEŁNIAŁY ! I ŻEBYŚCIEZAWSZE BYLI ZDROWI BO ZDROWIE JEST NAJWAŻNIEJSZE ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sławek Posted January 9, 2015 Report Share Posted January 9, 2015 Powodzenia i wytrwałości :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zamer Posted January 9, 2015 Report Share Posted January 9, 2015 Siemano! powodzenia w treningach i wytrwałości ps. dieta wcale nie jest konieczna żeby robić progress :D wiem sam po sobie. na wszystkich tutaj możesz liczyc :D 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trenn Posted January 9, 2015 Report Share Posted January 9, 2015 Uuu kolega widzę też zainteresowany Sztukami walki:) Powodzenia i progresu Panie Trenujacy:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trenujacy Posted January 9, 2015 Author Report Share Posted January 9, 2015 Dziękuje chłopacy :D Najważniejsze to to żeby dawać z siebie 100 % prawda ? Owszem , na początku byłem bardzo podekscytowany sztukami walk ( mma /boks/muay thai ) , chciałem sparowac z kolegami :D . Potem jakoś to wszystko sie ulotniło i teraz znowu coraz bardziej mnie to interesuje Street workout to mój pierwszy siłowy sport. Nie żadne sztangi czy coś .. CO prawda najpierw mialem hantle 5 kg ale to było trenowanie tak .. wiadomo jak :D . Potem już rozpisałem sobie plan sw i zacząłęm trenować . Z wlasnego doświadczenia wiem że treningi w Street Workoutcie są bardzo cięzkie ( Zrobić maks pompek i jeszcze 2 więcej .. TO jest wyzwanie , bo sztangę z ciebie ktoś zdejmie jak cie przydusi a pompka ? Albo zrobisz albo nie .. Długaa chwila Walki z samym sobą :D ) I potem poszedlem na silke ., opuściłem sw na 3 -5 miesiące a potem zobaczyłęm film z haniballem,z frankiem medrano , z adamem rawem :D ii naprawde znowu zacząłem sie tym podniecać . Mu /flaga/ Planche/Hs PU /lever . Te techniki podobają mi sie najbardziej . Chciałbym je opanować do perfekcji . Poprostu kocham sportowy tryb życia .:D A street workout ? to jest coś innego ... Coś ciekawego , nowe poziomy , nowe zdobyte umiejętności . Bardzo fajna sprawa . Ja nie opuszczę siłowni pewnie ale posstaram sie to jakoś ze soba połaczyć A nad sztukami walk ciągle sie zastanawiam bo mam już takie myśli ,(szalone myśli ) ktore chodzą mi po glowie :D ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sobol Posted January 9, 2015 Report Share Posted January 9, 2015 Siema dziku! powodzenia w treningach! :D 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiger Posted January 9, 2015 Report Share Posted January 9, 2015 Witaj w naszych szeregach i powodzenia! :D 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trenujacy Posted January 9, 2015 Author Report Share Posted January 9, 2015 Dziękuje ! !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gralu Posted January 9, 2015 Report Share Posted January 9, 2015 Heh My sobie dziś juz popisaliśmy :D Tu masz tą na wejście : D A tamtego tekstu po walce nie moge znaleźć : D No ale życzę powodzenia!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gralu Posted January 9, 2015 Report Share Posted January 9, 2015 A jednak znalazłem : D Ok sekundy 18 :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trenujacy Posted January 10, 2015 Author Report Share Posted January 10, 2015 Hahaha .. Dzięki Gralu .. Ja nie wiem jak mogłem ominąć te 2 filmy , szczególnie ten drugi . :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gralu Posted January 10, 2015 Report Share Posted January 10, 2015 Spokojnie, ja czuwam :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Dynloth Posted January 11, 2015 Administrator Report Share Posted January 11, 2015 Też miałem zajawkę ze sztukami walk, i tak przez 8 lat, a teraz tylko i wyłącznie Street Workout. Witaj i powodzenia! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trenujacy Posted January 11, 2015 Author Report Share Posted January 11, 2015 Dzięki wielkie panowie :D!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gralu Posted January 11, 2015 Report Share Posted January 11, 2015 Ja nadal trenuje SzW, w tym miechu będe na brązowy zdawał, oby się udało :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LittleBoy Posted January 11, 2015 Report Share Posted January 11, 2015 Siemanko i powodzenia! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trenujacy Posted January 12, 2015 Author Report Share Posted January 12, 2015 Little boy - dzięki ! GRALU - Ja narazie trenuje sobie sam w zaciszu domowym :D Domyslam sie że każdy by powiedzial .. Nie ćwicz w domu nic sie nie nauczysz, tylko złe nawyki ci zostaną :D No co poradze ze mi sie podoba tto :D ... kondycje można sobie zbudować fajną przez taki okres ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcinv94 Posted January 12, 2015 Report Share Posted January 12, 2015 powodzenia w treningach !! i pamiętaj nigdy nie odpuszczaj ostatniego powtórzenia haha :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gralu Posted January 12, 2015 Report Share Posted January 12, 2015 Ja nie mam nic przeciwko ćwiczenia w domu, jeśli masz wystarczającą wiedze i z taką pomocą jak internet to sb nie powinieneś wyrabiać złych nawyków :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Dynloth Posted January 12, 2015 Administrator Report Share Posted January 12, 2015 Ważne, żeby robić to co się kocha. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gralu Posted January 12, 2015 Report Share Posted January 12, 2015 O i tu masz rację :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kokos Posted January 27, 2015 Report Share Posted January 27, 2015 Witaj i powodzenia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkyWay Posted January 27, 2015 Report Share Posted January 27, 2015 Siemanko :D powodzenia i progresu :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts