Maverick Napisano 21 Września 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2015 PoniedziałekPompki z rękoma szeroko nogami na podwyższeniu16/18/18Pompki diamentowe15/16/17Dipsy10/12/13Pompki z klaśnięciem12/12/12Pompki w staniu na rękach5/5/5Frog Stand25s/30s/35sPół pompki na palcach4/5/6Mostek Zapaśniczy5/6/7Dziś ćwiczyłem w domu bo gardło coś złapało ale już od piątku zapobiegam, a dziś nie chciałem nadwyrężać, dlatego też flaga nie zrobiona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FarGoo Napisano 21 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2015 mimo to dobry trening co was wszystkich tak rozkłada ?:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 21 Września 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2015 mnie jazda z klimą która wieje na mnie gdy jem loda w zimne dni bo mi ciepło i złapało ale cóż poradzić, w końcu musiałem coś złapać w tym roku, wcześniej rok temu ponad to co miesiąc chory byłem a teraz raz na rok to jest progress 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 21 Września 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2015 Według życzenia najnowsze foty, pleców jakoś nie umiałem spiąć żeby ładnie wyszły ale mniejsza o to 24.05.2015Stare21.09.2015Bez spinyZe spiną 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 21 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2015 widać duży progress:D good job! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FarGoo Napisano 21 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2015 ktoś tu się przez sitko opalał ;D hehe xD a tak serio na progres jest ;P i oby tak dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trip Napisano 22 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2015 Widać ładny postęp zarabiscie graty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 23 Września 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2015 Dziękuję Wam Panowie, dodało trochę motywacji Wczoraj nie było trenu bo byłem w kinie a dziś taki luźny z grupą z Gierałtowic, i trochę fotek napstrykałem filmik też będzie jakiś:DA ty takie dwa gify:DTen taki szybszy A ten wolniejszy I na razie to będzie tyle fotek na kolejne pół roku A jutro już normalny trening Z fartem 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 24 Września 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2015 Jak to nie będzie fotek? Super sprawa z tymi gifami. I fajny masz drążek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 24 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2015 no drążek masz zajebisty:D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 24 Września 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2015 W sam raz do 180 i swichblada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 24 Września 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2015 (edytowane) No na razie starczy fotek, kolejne będą może przed świętami albo po świętach zobaczymy co będzie, no chyba że będzie jakiś progres to jakiś filmik się wrzuci Co do drążka to nie jest mój, wczoraj byłem w Gierałtowicach z tamtejszą grupą poćwiczyć i Oni taki mają ale dla mnie jest za gruby, bo chwytu nie umiem wyczuć gdyż u mnie jest o połowę chudszy Głównie staram się zrobić przynajmniej po jednej serii z 3 powtórzeniami, na razie to początek więc dążymy do większej ilości:DPowolne opuszczanieOpuszczanie z podporu z wstawkami izometrycznymiopuszczanie z podporu do „połowy” i powrót z pomocą - tu robię na niskim drążku takim na wysokości 70cm Niszczycielska seria1. Wznosy kolan/Wznosy lekko zgiętych nóg/Wznosy prostych nóg10/10/10 10/10/102.Wznosy kolan/Wznosy lekko zgiętych nóg/Wznosy prostych nóg10/10/10 10/10/103. Wznosy kolan/Wznosy lekko zgiętych nóg/Wznosy prostych nóg10/10/10 10/10/10Legendarny ABSPoziom 2średnio 1 seria - wznosy zgiętych kolan w zwisie 10 powtórzeń- odpoczynek 15 sek.średnio 2 seria - wznosy zgiętych kolan w zwisie 8 powtórzeń- bez odpoczynkupowoli 3 seria - skłony tułowia w leżeniu z ugiętymi kolanami 25 powtórzeń- odpoczynek 15 sek.szybko 4 seria - skłony tułowia w leżeniu z ugiętymi kolanami 20 powtórzeńMiażdżenie ławki - dziś ładnie mi lędźwia zrobiło czuję je jeszcze teraz Brzuch20/25/30 20/20/20Plecy20/25/30 20/20/20Z blogiem na razie są problemy techniczne, nie umie wykryć mi hostingu, dziś zmieniłem znowu DNS, strefę DNS przywróciłem domyślną i czekam 24h na propagację, jak nie będzie trybiło to napiszę do obsługi hostingu i domenySiła:D Edytowane 24 Września 2015 przez Maverick Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neerwusek97 Napisano 24 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2015 Jest dobrze, Brawo .! Siła z Tobą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trip Napisano 24 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2015 Treningi mocne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 24 Września 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2015 No to się cieszę, że tak uważacie:)No treningi mimo że teraz typowo na siłę to dają w kość Co do blogu chula teraz tylko ogarnę treść i będziemy działać, głupi ja wystarczyło wyczyścić pamięć podręczną przeglądarki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 25 Września 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2015 Ach te ciasteczka Jak coś już wystrugasz to daj znać, popatrzę chętnie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 27 Września 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2015 PiątekWychylenia z rękoma przy biodrach12/14/14 12/14/14Zwis w L-Sit8s/8s/10s 8s/8s/10sPodciąganie na jednej ręce, gdzie drugą trzymam za nadgarstek 3/4/max 3/4/4Pompki na piłce14/14/16 14/14/16Podciąganie za głowę2/3/max 2/3/3Przysiad z wykrokiem30/35/35 30/35/35Kaczy chód40s/50s/60s 40s/50s/60sPrzysiady na jednej nodze14/14/16 14/14/16Wspięcia na palce 40/40/45 40/40/45Przysiady z pompką i wyskokiem22/24/26 22/24/26Te ćwiczenia poniżej to bardziej próby niż udane wykonanie Podnoszenie ciała w japońskim siadzie7/7/7Podnoszenie ciała w tureckim siadzie7/7/7Podnoszenie ciała i prostowanie nóg w tureckim siadzie7/7/7Trening był dobry trochę czasu mi zajął ale uwielbiam to Z racji tego że nóg nie robiłem przez chyba miesiąc to teraz to odczuwam i zakwasy mam już trzeci dzień i to z każdym coraz gorzej w sumie to spacer do kuchni jest bolesny haha Tak więc nauczkę mam, żeby nie opuszczać dnia nóg hehe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neerwusek97 Napisano 27 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2015 Trening jak najbardziej na Plus !Znam ten ból gdy po Dniu Nóg są zakwasy kilka dni Ale to taki nasz sportowy Kac 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 27 Września 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2015 No dokładnie, muszę do formy wrócić, wcześniej jak na treningu zrobiłem w jednej serii po 70 przysiadów w każdym ćwiczeniu to nic na drugi dzień mi nie było, a tu tylko 35 i ledwo chodzę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 27 Września 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2015 Zakwasy na nogach zawsze spoko. Widzę, że przygotowujesz się do OAPU? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 27 Września 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2015 No spoko Znaczy się nie noszę ze sobą ręcznika to podciągam się na jednej ręce ale fajnie będzie jak za jakiś czas utrzymam się chociaż w lekkim zgięciu na jeden ręce I doszedł jeden nowy wpis do bloga taki bardziej melodramatyczny ale taki dziś niedzielny nastrój 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 27 Września 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2015 Zaraz obczaję Blog, a jak chcesz ćwiczyć pod OAPU to rób fazy negatywny, czyli np podciągnij się normalnie do góry i opuszczaj już tylko jedną ręką - bardzo dużo to daje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 27 Września 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2015 ćwiczę tak ale bardzie pod MU niż pod OAPU Nawet jak ostatnio robiłem z kolegami z Gierałtowic to od razu spadaliśmy nawet nie było lekkiego przyhamowania więc jeszcze długa droga przed nami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 27 Września 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2015 (edytowane) To i tak rób tyle ile potrafisz. I BTW może być? Edytowane 27 Września 2015 przez Dynloth 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 27 Września 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2015 no właśnie to zauważyłem coś pięknego, taka mała rzecz a tak cieszy:) Dzięki!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi