Quake Napisano 27 Grudnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2016 Z.tego co pamiętam to kiedyś byłeś chyba w lepszej formie, ale.grunt ze.masz wyznaczony cel i aby do przodu :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 27 Grudnia 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2016 Dzięki;) ogólnie staram się w różne sporty iść które mnie złapią za "dusze" W poniedziałek na SmartGym zrobiłem sobie pomiar tkanki itp itd, jutro wrzuce skan do obejrzenia:) A dziś trening musiałem opuścić, bo jak obudziłem się o piątej to miałem prawdopodobnie na mostku, bo mnie tak bolało, że do południa było ciężko ale w pracy było roboty to przeszło ;) Wszystko pewnie, dlatego że wczoraj klate robiłem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 27 Grudnia 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2016 9 godzin temu, Quake napisał: Z.tego co pamiętam to kiedyś byłeś chyba w lepszej formie, ale.grunt ze.masz wyznaczony cel i aby do przodu :) No miałem i to dużo lepszą ale jak.mnie rolki w lipcu/sierpniu zauroczyły to trochę nie było czasu na SW, bo katowałem po kilka godzin techniki na rolach i teraz mieśnie zastały i lipa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 27 Grudnia 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2016 I bardzo dobrze, nie ma co się ograniczać :) Robiłeś pomiar tamitą? :) Cytuj A dziś trening musiałem opuścić, bo jak obudziłem się o piątej to miałem prawdopodobnie na mostku, bo mnie tak bolało, że do południa było ciężko ale w pracy było roboty to przeszło ;) Wszystko pewnie, dlatego że wczoraj klate robiłem Trochę nie łapię, chyba coś Ci ucieło albo przerobiło 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 27 Grudnia 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2016 O widzisz i wiem już jak to urządzenie się nazywa, tak robiłem na smarcie za darmo można sobie robić:) Haha tak mam niekiedy jak dłużej pisze na telefonie:) po prostu straciłem wątek miało być tak: A dziś trening musiałem opuścić, bo jak obudziłem się o piątej to miałem taki ucisk prawdopodobnie na mostku, bo mnie tak bolało, że do południa było ciężko oddychać czy robić jakieś ruchy górną częścią ciała. Ale potem w pracy było trochę roboty, podźwigałem i przeszło ;) Wszystko pewnie, dlatego że wczoraj klate robiłem;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 27 Grudnia 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2016 Uciskanie na mostku? o.O To niedobrze i to chyba raczej nie od treningu klatki. Jak znów to się powtórzy to proponowałbym coś zainterweniować. ;o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 27 Grudnia 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2016 No, zobaczymy ale myślę, że to nic poważnego, bo od tamtej środy same zakwasy mam :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 27 Grudnia 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2016 Później znow zapomniesz co to zakwasy wiec korzystaj Długo Ci bateria trzyma w mustangu? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 27 Grudnia 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2016 No dokładnie wcześniej to nie miałem zakwasów bo ponad 2 lata ciągłego ćwiczenia było i 3 miesiące bez SW jak krew w piach // No na razie bawię się codziennie jak mam chwile i trzyma. Jakbym miał samolot to by mogły szybciej paść 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 27 Grudnia 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2016 Ale forma szybko wraca więc głowa do góry :) No u mnie zabawa quadrocopterem 10 minut i kaput Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 27 Grudnia 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2016 No mam nadzieję No niestety takie zabawki długo na razie długo nie wytrzymają dopóki nie będzie zasilania jak ma IronMan 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 27 Grudnia 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2016 Jedyne wyjście to zapasowe akumulatory A mocny ten Twój mustang? Wyskocznie mu robiłes? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 27 Grudnia 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2016 ileż można ich mieć żeby przez godzinę sobie polatać no pędzi fajnie;d ta robiłem z segregatora i jak skoczył to musiałem rozkręcać bo z silniczka wysunęła się gwiazdka i nie skręcał :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 28 Grudnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2016 Dobrze masz bo się znasz to zawsze możesz coś naprawić A takto poszedlby na regał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 28 Grudnia 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2016 A tam od razu znam, lubię rozbierać, a jak się nie uda naprawić trudno, uczę się na błędach :) Dziś znowu mnie ściskało i raczej na 99% to zakwasy bo dziś było słabiej ale i tak nie dałbym rady nic zrobić. Za to jutro jak będzie tak samo to tak czy siak idę i to rozciągam ostrym treningiem tak jak każdą kontuzje A tu mój wynik z tanity i obok opis co jest czym itp:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 28 Grudnia 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2016 E no to galante wyniki W piątek sprawdzę u siebie to będziemy mieć odnośniki do siebie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 28 Grudnia 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2016 Zobaczymy jakie różnice będą jestem ciekaw jak będą wyglądać wyniki po miesiącu czy coś się zmieni czy spadnie :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 28 Grudnia 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2016 Obstawiam, że pbf się zmniejszy a waga wzrośnie :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 28 Grudnia 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2016 liczę na to przekonamy się w końcu będą jakieś miarodajne wyniki do porównania 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 28 Grudnia 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2016 Dokładnie jeszcze do tego możesz zrobić zdjęcia sylwetki :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 28 Grudnia 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2016 Zobaczymy może cyknę Teraz właśnie zorganizowałem sobie wypad w sobotę do Wisły na snowboard więc sylwek aktywnie Do tego od poniedziałku chyba zacznę jeszcze inny trening ale to muszę najpierw spisać i ogarnąć wtedy tu wrzucę co i jak :) A teraz idę w kimę jutro o 5:00 pobudka i na trening, do jutra :) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 28 Grudnia 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2016 O tak można spędzać sylwestra :) No i dobra to czekam na nowy planik :) Dobranoc miłej regeneracji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 30 Grudnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2016 I jak Ci poszedł trening? Plany na.sylwestra można pozazdrościć :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 30 Grudnia 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2016 Czwartkowy trening minął szybko ale męcząco :) Dziś odpuściłem trening bo wczoraj byłem do 20 w pracy i byłem tak zmęczony, że ledwo na 7 wstałem:) ale za to jutro Wisła, snowboard i jazda przez cały dzień, będzie moc:) Pozdrawiam i Dosiego Roku!! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 31 Grudnia 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2016 Dzięki i wzajemnie Udanego sylwestra Czyli będzie konkret trening nóg jak i całego ciała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi