Maverick Napisano 9 Marca 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2019 No dobra dziś miałem odpuścić ale cóż nie udało się Obejrzałem zajefajny film Instant Family polecam oparty na faktach i jak widać poniżej zmotywował mnie do działania mimo, że nie był w ogóle związany ze sportem O 21:10 wybiegłem z domu do tego fajna nutka z końca filmu Isabela Moner – I'll Stay i mnie tak nakręciła, że najpierw bieganie, a potem trening i na koniec biegiem do domu. Jak widać nawet pierwsza seria podciągania była dużo lepsza niż we środę ale wymyśliłem sobie dziś tak, że brakujące powtórzenia w podciąganiu dokończyłem wykonując podciąganie australijskie. Ogólnie trening udany pompa jest a nogi będą odpadać Sobota (Ogólny) Pompki z nogami na podwyższeniu 6/7/7 6/7/7 Pompki diamentowe 6/7/8 6/7/8 Podnoszenie prostych nóg do kąta prostego 8/8/10 8/8/10 Podnoszenie zgiętych nóg do klatki piersiowej 12/12/14 12/12/14 Podciąganie nachwytem 6/8/8 4/2/1 Krótkie pompki, rękoma wąsko przy ciele 25/25/25 25/25/25 Pompki z rękoma przy biodrach 4/4/5 3/3/4 Zwis na jednej ręce (lewa i prawa) 8s/10s/10s 8s/10s/10s Przysiad z wykrokiem 25/25/25 25/25/25 Kaczy chód 30s/30s/40s 30s/30s/40s 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 10 Marca 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2019 Dzieje się ze mną coś dziwnego a zarazem pięknego mimo odpadających nóg i wstępnej noechęci nagle ciągnie mnie do ćwiczeń. Dziś na spokojnie tylko bieganie i mimo tego że nie potrafiłem biec całą trasę pół przebiegłem pół przeszedłem czas miałem 23:45/3,55km więc pod pewnym względem jestem zadowolony 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 10 Marca 2019 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2019 No i świetnie to bardzo dobra wiadomość, znów złapałeś tego bakcyla treningowego i trzeba z tego korzystać Trening galanty zrobiłeś pewnie troszkę dłużej z nim zeszło 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 10 Marca 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2019 Zgadzam się najpier jest bakcyl A później nawyk i czerpanie radości z kolejnych postępów:) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 11 Marca 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2019 No trening według apki do biegania to przerwa trwała 5 1minut więc coś koło tego mi zajął trening Zobaczymy jak długo to potrwa w sobotę jak byłem przed 22 to dosyć mocno wiało i od wczoraj czuję przewiane gardło więc póki co dziś i jutro odpuszczam bieganie żeby bardziej nie przewiało, a trening jestem w stanie zrobić w domu więc luz 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 11 Marca 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2019 A zapowiadali śnieg na dziś:( Więc trening wjedzie konkretny w domu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 11 Marca 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2019 O ile wejdzie będę próbował ale siedzę w pracy i tak mnie plecy bolą w lędźwiach, że ciężko nawet paczkę podnieść ;/ ahh ten głupi mostek ;// 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 11 Marca 2019 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2019 Oj niedobrze Masz możliwość je wyrolować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 11 Marca 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2019 no właśnie nie bardzo ;/ najwyżej dam odpocząć plecom a trening najwyżej jutro nadrobię 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 11 Marca 2019 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2019 Dobry pomysł, obyś się zregenerował w pełni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 11 Marca 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2019 oj tak się nie da w pełni nie będą zdrowe póki nie pójdę na prześwietlenie całego kręgosłupa i do specjalisty. Póki co zbieram się od już około 3 lat do tego o ile już nie jest za późno 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 11 Marca 2019 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2019 Jak zwykle nikt nie ma czasu na takie rzeczy, gorzej właśnie jak się okazuje że nagle jest za późno 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 11 Marca 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2019 wiesz co czas to ja mam po prostu mi się nie chce 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trip Napisano 11 Marca 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2019 No to mamy coś wspólnego - lenistwo 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 11 Marca 2019 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2019 No to trzeba się zmobilizować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 12 Marca 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2019 a tam nie chce mi się latać i czekać ;D Ogólnie dziś już jest git więc zrobię wczorajszy i dzisiejszy trening razem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 12 Marca 2019 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2019 No to z półtorej godziny na pewno Ci zejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 12 Marca 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2019 Myślę że w max 45min zrobię bo nie będę robił przerw tylko przerwą będzie inna partia tylko czym mogę zastąpić te ćwiczenia, bo nie chcę iść jeszcze na drążki póki jestem przewiany , a z dipami coś wynajdę Podnoszenie prostych nóg do kąta prostego 8/8/10 Podnoszenie zgiętych nóg do klatki piersiowej 12/12/14 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 12 Marca 2019 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2019 Crunch Kicks 10/12/14 Opuszczanie Dragonflag 8/10/10 Tak będzie OK Ja jak ograniczam przerwy to mnie muli na treningu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 12 Marca 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2019 oo dzięki ja tam takich problemów nie mam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 12 Marca 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2019 Trochę zapomniałem o treningu ale zdążyłem zrobić i tak jak mówiłem jakieś 40min wyszło No i widać postępy PONIEDZIAŁEK - Klatka+Triceps Pompki z nogami na podwyższeniu 6/7/7 6/7/7 Pompki diamentowe 6/7/8 6/7/8 Pompki z rękoma szeroko 6/7/8 6/7/8 Dipy 4/4/6 4/4/3 Pompki na kostkach 6/8/8 6/8/8 WTOREK - ABS Crunch Kicks 10/12/14 10/12/14 Opuszczanie Dragonflag 8/10/10 8/10/10Brzuszki z podniesionymi nogami do kąta prostego 10/12/14 10/12/14Plank 30s/40s/40s 30s/40s/40sScyzoryki 30s/30s/40s 30s/30s/40s 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 12 Marca 2019 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2019 No i rewelacja tylko dipy zostały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 13 Marca 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2019 Wolisz dłuższe treningi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 14 Marca 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2019 w sumie nie wiem wszystko zależy co robię póki co przy podciąganiu wolę krótkie Wczoraj treningu nie zrobiłem jakoś na drążki mnie nie rwie jak jestem chory choć może w pracy jak znajdę chwilę to pykne na regałach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 14 Marca 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2019 Czyli tak jak ja wolisz push od pull Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi