Mekso Napisano 18 Stycznia 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2021 Kuuuurcze kiedyś to u nas na forum była rzadkość z treningami w których wykorzystywało się dodatkowe obciążenie. ? Teraz już coraz bardziej modniejsze się to zrobiło ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaCC Napisano 18 Stycznia 2021 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2021 31 minut temu, Dynloth napisał: Śmiem twierdzić że masz jeszcze spory zapas siły ? Trochę zapasu jeszcze mam, ale nie chce szarżować za bardzo i dokładam sobie na spokojnie 2.5kg tygodniowo. Pewnie od 15kg zaczną się już lekkie schody, ale to wjedzie kreatyna i powinno być w miarę ok. 27 minut temu, Mekso napisał: Kuuuurcze kiedyś to u nas na forum była rzadkość z treningami w których wykorzystywało się dodatkowe obciążenie. ? Teraz już coraz bardziej modniejsze się to zrobiło ? Sam byłem sceptycznie nastawiony do obciążenia, ale od paru miesięcy nie wyobrażam sobie podciągania czy dipów bez dodatkowych kilogramów. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 18 Stycznia 2021 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2021 Ja mam to samo, ale wiesz co zauważyłem ostatnio. Jak ćwiczę z obciążeniem i robię po 5 powtórzeń to nie mam takiej pompy mięśniowej jak np zrobię 12 powtórzeń. ? Wiadomo że siła rośnie przy 5 ale fajne uczucie jak mięśnie puchną ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekso Napisano 19 Stycznia 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2021 Żeby ta pompa jeszcze zostawała po treningach na stałe ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaCC Napisano 19 Stycznia 2021 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2021 22 godziny temu, Dynloth napisał: Ja mam to samo, ale wiesz co zauważyłem ostatnio. Jak ćwiczę z obciążeniem i robię po 5 powtórzeń to nie mam takiej pompy mięśniowej jak np zrobię 12 powtórzeń. ? Wiadomo że siła rośnie przy 5 ale fajne uczucie jak mięśnie puchną ? Każdy organizm jest inny i inaczej reaguję na bodźce. ? 2 godziny temu, Mekso napisał: Żeby ta pompa jeszcze zostawała po treningach na stałe ? Oj ciężko by było nawet przy wiązaniu buta ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekso Napisano 19 Stycznia 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2021 4 minuty temu, KaCC napisał: Każdy organizm jest inny i inaczej reaguję na bodźce. ? Wiadomo że tak ? 4 minuty temu, KaCC napisał: Oj ciężko by było nawet przy wiązaniu buta ? A przez telefon by trzeba było gadać na głośnomówiącym ? 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaCC Napisano 19 Stycznia 2021 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2021 Ale przynajmniej na plaży nie trzeba byłoby się napinać tylko stać na pompie cały dzień ? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekso Napisano 19 Stycznia 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2021 Załatwiłoby to nam sprawę, szczególnie jak obok przechodziłyby dziewczyny ? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaCC Napisano 19 Stycznia 2021 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2021 Miałem to samo napisać ale nie chciałem wyjść na wieśniaka ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 19 Stycznia 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2021 Nie no tutaj akurat nie ma takich krytykantów ?? Jesteśmy facetami więc wiadomo jakimi kategoriami się myśli ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaCC Napisano 19 Stycznia 2021 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2021 Zwierzęce instynkty jednak biorą górę ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 19 Stycznia 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2021 Tak już mamy. ?? Ale np na placu jak dojrzysz takie spojrzenia że strony kobiet to odrazu +50 do siły ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaCC Napisano 19 Stycznia 2021 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2021 Na placu to zawsze siadają obok jakieś dzieciate milfy więc nie wiem czy to takie motywujące ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 19 Stycznia 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2021 Ano to zmienia postać rzeczy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flash Napisano 20 Stycznia 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2021 Zawsze jak ktoś jest na placu to moc się zwiększa, bo czuje się spojrzenia ludzi :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaCC Napisano 20 Stycznia 2021 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2021 TRENING #012 - LEGS 20.01.2021r. Wall Sit >>>>> 1:10min +10s | 1:10min +10s | 1:10min +10s Stepping Lunges >>>>> 15 | 15 | 15 Squats +2.5kg >>>>> 20 | 20 | 20 Calf Raises +2.5kg >>>>> 20 | 20 | 20 Przerwy między seriami 2 min, między ćwiczeniami 3 min. Dodałem sobie pierwsze kilogramy w treningu nóg i weszło elegancko, jest ogień jest impreza. 9 godzin temu, Flash napisał: Zawsze jak ktoś jest na placu to moc się zwiększa, bo czuje się spojrzenia ludzi ? A jeszcze bardziej się zwiększa gdy ktoś podbija i chwali, że nieźle ciśniemy na tych drążkach ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 20 Stycznia 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2021 Jednak obciążenie dodatkowe to super opcja:) 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaCC Napisano 20 Stycznia 2021 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2021 No jasne, teraz niby tylko 2.5kg ale w skali całego treningu nieźle dało mi popalić ? 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 20 Stycznia 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2021 Zobaczymy jutro efekty jak bedzie trzeba usiąść na kibelku ?? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaCC Napisano 20 Stycznia 2021 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2021 Po pierwszym treningu na nogi miałem taki problem, oby nie było tak tragicznie jak tamtym razem ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flash Napisano 20 Stycznia 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2021 Zakwasy to znak nadejścia masy więc oby były ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Admin PD Napisano 22 Stycznia 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2021 Dzień Dziadka dniem treningowym? ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaCC Napisano 22 Stycznia 2021 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2021 Nie może być inaczej, tylko w ciut późniejszej godzinie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Admin PD Napisano 22 Stycznia 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2021 W takim razie dużo mocy na treningu ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaCC Napisano 22 Stycznia 2021 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2021 TRENING #013 - PULL 22.01.2021r. Podciąganie (nachwyt) +7.5kg >>>> 5 | 5 | 5 | 5 | 5 --- 1 seria rozgrzewkowa Podciąganie australijskie (nachwyt) >>>> 8 | 8 | 8 | 8 | 8 Podciąganie (podchwyt) +7.5kg >>>> 5 | 5 | 5 | 5 | 5 --- 1 seria rozgrzewkowa Podciąganie australijskie (podchwyt) >>>> 8 | 8 | 8 | 8 | 8 Podciąganie młotkowe >>>> 5 | 5 | 5 Dodatkowo po treningu wleciało jeszcze lekkie rozciąganie. Przerwy między seriami 3 min, między ćwiczeniami 4 min. Kolejne kilogramy dołożone, myślę że dorzucę jeszcze te 2,5kg żeby dobić do pełnych 10kg i przetrenuje z takim obciążeniem kolejne dwa tygodnie żeby ciało lekko przyzwyczaiło się do ciężaru, później znowu coś dołożę i powinno być git. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi