KaCC Napisano 29 Marca 2021 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2021 12 minut temu, Dynloth napisał: No to ja miałem tak samo ? Też fajnie później się ćwiczy po odstawieniu ciężarów ? Zawsze to jakiś dodatkowy bodziec dla ciała. 6 minut temu, Ziomeczek napisał: Pewnie zwiększa się liczba powtórzeń w seriach niż przed ciężarami ? Na pewno idzie dużo lżej niż szło jakiś czas temu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 29 Marca 2021 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2021 Ciężary to samo dobro ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaCC Napisano 30 Marca 2021 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2021 TRENING #041 - ABS 30.03.2021r. Wznosy kolan na drążku >>>>> 12 | 12 | 12 Hollow Body >>>>> 25s | 25s | 25s Mountain Climbers >>>>> 40s | 40s | 40s Plank >>>>> 50s | 50s | 50s Scyzoryki >>>>> 40s | 40s | 40s Crunch Kiss >>>>> 20 | 20 | 20 Przerwy między seriami 1:20 min, między ćwiczeniami 3 min. Trening przed nocną zmianą zrobiony, można popracować z czystym sumieniem. ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaCC Napisano 31 Marca 2021 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2021 TRENING #042 - LEGS 31.03.2021r. Wall Sit >>>>> 1:25min | 1:25min | 1:25min Stepping Lunges >>>>> 15 | 15 | 15 Squats >>>>> 20 | 20 | 20 Calf Raises >>>>> 20 | 20 | 20 Przerwy między seriami 2 min, między ćwiczeniami 3 min. Trening na podtrzymanie, żeby za bardzo się nie przemęczyć. Teraz pora na rozciąganie, a później dodatkowo lektura typowo o autoterapii mięśniowo-powięziowej i dzień uznam za udany. ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 31 Marca 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2021 Nocne zmiany nie rozwalają Ci regeneracji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaCC Napisano 31 Marca 2021 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2021 No właśnie nie wygląda to tak jak powinno, śpię po 5h dziennie i regeneracja kuleje. Ale powoli zgłębiam różne tematy związane z regeneracja ludzkiego ciała i z czasem powinno być lepiej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 1 Kwietnia 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2021 Ja bym był zombie bo takiej ilości snu ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaCC Napisano 2 Kwietnia 2021 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2021 TRENING #043 - PULL 2.04.2021r. Podciąganie (nachwyt) >>>> 8 | 8 | 8 | 6 Podciąganie australijskie (nachwyt) >>>> 8 | 8 | 8 | 8 Podciąganie (podchwyt) >>>> 8 | 8 | 7 + 1 | 6 Podciąganie australijskie (podchwyt) >>>> 8 | 8 | 8 | 8 Podciąganie młotkowe >>>> 6 | 6 +1 | 5 | 5 Przerwy między seriami 3 min, między ćwiczeniami 4 min. Widzę po sobie, że systematyczne rozciąganie i rolowanie przynosi fajne efekty, szkoda że wcześniej olałem temat i nie poświęcałem temu uwagi. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 3 Kwietnia 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2021 Efekty w sensie w regeneracji? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaCC Napisano 3 Kwietnia 2021 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2021 TRENING #044 - ABS 3.04.2021r. Wznosy kolan na drążku >>>>> 12 | 12 | 12 Hollow Body >>>>> 25s | 25s | 25s Mountain Climbers >>>>> 40s | 40s | 40s Plank >>>>> 50s | 50s | 50s Scyzoryki >>>>> 40s | 40s | 40s Crunch Kiss >>>>> 20 | 20 | 20 Przerwy między seriami 1:10 min, między ćwiczeniami 3 min. Skróciłem sobie o kolejne 10 sekund przerwy między seriami. 43 minuty temu, Quake napisał: Efekty w sensie w regeneracji? Tak, nie jestem taki pospinany jak wtedy kiedy w ogóle się nie rozciągałem i nie rolowałem, także teraz jest to mój mały rytuał po treningu. ? 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trip Napisano 3 Kwietnia 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2021 Ano właśnie ludzie często omijają zagadnienia przed treningiem i po treningu co się przekłada na słaba efektywność. Dobrze Ze zwracasz uwagę na takie ważne rzeczy ? 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaCC Napisano 3 Kwietnia 2021 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2021 Lepiej późno niż wcale, teraz już nie ma mowy o omijaniu tak ważnych tematów ? 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KarolBike Napisano 6 Kwietnia 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2021 Poszalałeś w święta? :D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaCC Napisano 6 Kwietnia 2021 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2021 Święta jak to święta, pojadło się co wpadło w ręce ? Treningi też odpuściłem i skupiłem się na rolowaniu + dzisiaj też odpuszczam bo czekam na wyniki badań żeby wiedzieć na czym stoję. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 6 Kwietnia 2021 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2021 Nawet dobrze czasami odpuścić schemat żywieniowy i zjeść coś innego. ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 21 Kwietnia 2021 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2021 W dniu 6.04.2021 o 09:35, KaCC napisał: Święta jak to święta, pojadło się co wpadło w ręce ? Treningi też odpuściłem i skupiłem się na rolowaniu + dzisiaj też odpuszczam bo czekam na wyniki badań żeby wiedzieć na czym stoję. I jak wyniki? ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaCC Napisano 18 Maja 2021 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2021 Witam po ponad miesięczej przerwie ? Niestety ze względu na problemy zdrowotne + słabe wyniki badań krwi zmuszony byłem praktycznie odpuścić wysiłek fizyczny na okres ponad miesiąca. Na szczęście dzisiaj zrobiłem któreś z kolei kontrolne badania i w końcu wszystko się unormowało, a co za tym idzie szykuje się powrót do treningów z podwójną motywacją i siłą. Dostałem również zielone światło od lekarza na wspomaganie się suplami (przez ostatnie miesiące miałem zakaz przyjmowania czegokolwiek), więc treningi powinny być teraz nieco łatwiejsze ? Także podsumowując -> spodziewajcie się na dniach kontynuacji w prowadzeniu dziennika i sorka za brak odzewu przez dłuższy czas. ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaCC Napisano 19 Maja 2021 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2021 TRENING #045 - PULL 19.05.2021r. Podciąganie (nachwyt) +10kg >>>> 5 | 5 | 5 | 5 | 5 -- 1 seria bez ciężaru, druga 5kg, pozostałe serie robocze Podciąganie australijskie (nachwyt) >>>> 8 | 8 | 8 | 8 | 8 Podciąganie (podchwyt) +10kg >>>> 5 | 5 | 5 | 5 | 5 -- 1 seria bez ciężaru, druga 5kg, pozostałe serie robocze Podciąganie australijskie (podchwyt) >>>> 8 | 8 | 8 | 8 | 8 Podciąganie młotkowe >>>> 6 | 6 | 6 | 6 | 6 Przerwy między seriami 3 min, między ćwiczeniami 4 min. I pierwszy trening po przerwie zaliczony, ostatni z ciężarem robiłem ponad dwa miesiące temu (+15kg) więc postanowiłem zjechać trochę z obciążenia i na pasie zostawiłem 10kg. O dziwo nie było tak trudno jak przypuszczałem, więc dodałem do treningu jeszcze chwyt młotkowy. Oby teraz już wszystko było okej, a może uda się jeszcze zrobić formę do lata ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 20 Maja 2021 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2021 Oto i On ❤️ Wrócił lepszy i silniejszy ? Witamy pononwie ? Forma do lata wleci na pewno ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaCC Napisano 20 Maja 2021 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2021 Trzeba się sprężyć i podkręcić trochę obroty ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 20 Maja 2021 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2021 Na miękko, ja mam podobnie od 2 miesięcy brak treningów praca na 2 etaty, za tydzień zacznę ćwiczyć i do sierpnia muszę formę zrobić na wesele koleżanki ? Więc razem musimy cisnać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaCC Napisano 21 Maja 2021 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2021 No u mnie dzisiaj ostatni luźny dzień bo byłem oddawać krew więc ostra jazda zaczyna się od jutra ? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 21 Maja 2021 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2021 Szanuję, ile już oddałeś? ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaCC Napisano 21 Maja 2021 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2021 Około 6-7 litrów, nie pamiętam dokładnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaCC Napisano 23 Maja 2021 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2021 TRENING #046 - PUSH 23.05.2021r. Dipy 10kg >>>>> 10 | 10 | 10 | 10 | 10 1 seria bez ciężaru, druga 5kg, pozostałe serie robocze Pompki diamentowe >>>>> 10 | 10 | 10 | 10 | 10 Pompki z nogami na podwyższeniu >>>>> 10 | 10| 10| 10 | 10 Pompki klasyczne >>>>> 12 | 12 | 12 | 12 | 12 Przerwy między seriami 3 min, między ćwiczeniami 4 min. Zjechałem trochę z obciążenia żeby się nie zajechać od razu po przerwie, zapas był, siła też została więc jest ok. ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi