Administrator Dynloth Napisano 5 Kwietnia 2013 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Oćpany zawodnik MMA, zabił przyjaciela Zawodnik MMA Jarrod Wyatt wypił herbatę z grzybkami halucynogennymi i rzucił się na swojego bliskiego kolegę Taylora Powella. Był przekonany, że Powell został opętany przez diabła. Postanowił "wydobyć" z niego złego ducha, wyrywając mu serce! Do makabrycznej zbrodni doszło w Kalifornii, w Stanach Zjednoczonych. Wyatt w akcie narkotycznego szału uciął przyjacielowi język i "rozpruł" mu całą twarz. Policjanci, którzy przybyli na miejsce morderstwa, powiedzieli, że wyglądało to jak najgorsza scena z horroru. Zbrodnię szczegółowo opisał dziennik "Daily Telegraph". Mundurowi zastali nagiego 26-latka, którzy trzymał części ciała swojego kolegi, m.in. fragment ręki i gałkę oczną. Był cały we krwi, na podłodze leżały porozrzucane "resztki" ciała Powella... Wyatt powiedział policji, że wypił herbatę z grzybami halucynogennymi i zaczął się dziwnie czuć. Uroiło mu się, że jego przyjaciel-zawodnik jest opętany przez diabła. Koroner powiedział, że Powell nie zginął zaraz po wyrwaniu mu serca - męczył się jeszcze przez kilkanaście minut. Horror jaki przeżył przed śmiercią jest nie do opisania. Krewki "fighter" powiedział podczas przesłuchania, że wyrzucił serce i inne wyrwane części ciała do ognia. Cały czas miał przeświadczenie, że wokół niego krąży demon zła. Chciał go za wszelką cenę przepędzić... Policję zaalarmował inny przyjaciel boksera - Justin Davis. To on jako pierwszy widział miejsce krwawej rzezi. Wrócił z imprezy ok. 3 nad ranem i zastał całe mieszkanie we krwi. Przeczuwał najgorsze, ale gdy zobaczył rozszarpane ciało Powella, nie mógł uwierzyć własnym oczom. Natychmiast wybiegł z mieszkania i zadzwonił pod 911. Obro?ca zawodnika MMA twierdzi, że mężczyzna zamordował będąc pod wpływem silnych substancji psychotropowych i nie miał żadnej kontroli nad swoim działaniem. - Mój klient próbował wyciszyć diabła - powiedział James Fallman. Wyatt został oskarżony o morderstwo pierwszego stopnia i tortury. Grozi mu kara śmierci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 6 Kwietnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Ale schiza. ;d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 6 Kwietnia 2013 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 A daj spokój. Naje*ane w bani. ;d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 27 Kwietnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2013 ¦wir. ;d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damis Napisano 27 Kwietnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2013 lepiej spalic sobie blanciocha i siedziec nabity w fotelu xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 27 Kwietnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2013 Haha, proste. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 27 Kwietnia 2013 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2013 Blancik dobra sprawa, tylko pó?niej brakuje siły na treningu. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fRz Napisano 25 Września 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2013 Tego się nie spodziewałem wchodząc w ten temat. Ale koleś musiał mieć kosmos w bani :d widać, że takie substancje są dla ludzi którzy coś o nich wiedzą i maja silną psyche. To się nazywa "bad trip" xd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawcio1234562 Napisano 5 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 bad trip to jest po prostu przerost jakies glupie wkretki i fazy ale to co gosciu zrobil to jest rozpie.. :D stary troche ten temat ale czytam sobie wszystkie posty tutaj i mam pytanie co do blanta wlasnie jak to sie ma do SW ? i ogolnie alko ? pali ktos z was fajki ? mi np zdarza sie cwiczyc na fazie.. tak jak pisal @Dynloth czasami brakuje mi sily ale czasami wrecz przeciwnie zmniejsza bol i moge wiecej robic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzySiek8128 Napisano 5 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 ciekawa historyjka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spliff Napisano 5 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 Co do palonka i treningu, moim zdaniem jak najbardziej za. Jeśli trzymasz dietę i odpowiednio śpisz to nawet pomaga. Relaksujesz się -> mniejszy stres -> szybsza regeneracja. Poza tym gastro od czasu do czasu i nadwyżka kalorii zrobiona :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawcio1234562 Napisano 5 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 hmmm troche cwiczylem wczesniej na silowni i zauwazylem np z alko wypilem w 1 dzien (oczywiscie nie do fazy milion :D) na 2 bd na silowni mialem wiecej sily przynajmniej takie wrazenie (wiadomo alko rozrzedza krew moze to byc tym spowodowane) ale zeta ? z tego co kiedys czytalem to czeste palenie marihuany prowadzi do obnizenia poziomu testosteronu oraz w niektorych przypadkach do nieplodnosci.. wniosek ? stoimy z masa miesniowa w miejscu lub spadamy.. zauwazyl ktos ? bo szczerze mowiac przez okres ktory cwiczylem mozna powiedzic ze jaralem dzien w dzien dalej to robie mam jedynie przerwy jesli braknie kwitu lub jestem w pracy i nie mam dostepu takze chociaz bym chcial to nie moglem nic zauwazyc :D jak dla mnie jaranie pomaga mi w zajawce jak nie mam ochoty pocwiczyc czy cos bije kora wchodze na yt ogladam filmiki wyobraznia dziala wkretka jest czekam na moment kiedy bd mogl zlapac pelne pluca powietrza i jade z koksem :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szklanek23 Napisano 2 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Dobry kwiat z rajskiego ogrodu ( bez żadnego dodawanego syfu) pomaga pokonać przeziębienie, jeśli wszystkie tabletki i syropy cebulowo- czosnkowe zawiodą i bóle stawów:). Nawet pomaga na nadciśnienie i różnego rodzaju kontuzje... Przynajmniej tak wynika z moich obserwacji;). żelazny Mike Tyson pobił naszego Andrew Gołote, palać przed walką dobry sort:). Uważam, jestem za, ale tylko w celach leczniczych. A jeśli chodzi o odurzanie się, to jestem przeciw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tetezz Napisano 2 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Co do zioła, to w Polsce nigdy nie ma pewności co się dostaje. Co innego w krajach, gdzie zioło jest legalne, tam przynajmniej wiem co dostaję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 2 Kwietnia 2014 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Chyba że zabawisz się w rolnika. ;p Ja wolę mieć trze?wy umysł 24/7 aby lepiej panować nad budowaniem swojej sylwetki i zawsze myśleć racjonalnie. ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szklanek23 Napisano 3 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 Są odmiany, które nie odurzają:-). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi