Jump to content
Workout Athletes

Oćpany zwodnik MMA

Dynloth
 Share

Recommended Posts

• Administrator

Oćpany zawodnik MMA, zabił przyjaciela

Zawodnik MMA Jarrod Wyatt wypił herbatę z grzybkami halucynogennymi i rzucił się na swojego bliskiego kolegę Taylora Powella. Był przekonany, że Powell został opętany przez diabła. Postanowił "wydobyć" z niego złego ducha, wyrywając mu serce! Do makabrycznej zbrodni doszło w Kalifornii, w Stanach Zjednoczonych. Wyatt w akcie narkotycznego szału uciął przyjacielowi język i "rozpruł" mu całą twarz. Policjanci, którzy przybyli na miejsce morderstwa, powiedzieli, że wyglądało to jak najgorsza scena z horroru. Zbrodnię szczegółowo opisał dziennik "Daily Telegraph". Mundurowi zastali nagiego 26-latka, którzy trzymał części ciała swojego kolegi, m.in. fragment ręki i gałkę oczną. Był cały we krwi, na podłodze leżały porozrzucane "resztki" ciała Powella... Wyatt powiedział policji, że wypił herbatę z grzybami halucynogennymi i zaczął się dziwnie czuć. Uroiło mu się, że jego przyjaciel-zawodnik jest opętany przez diabła. Koroner powiedział, że Powell nie zginął zaraz po wyrwaniu mu serca - męczył się jeszcze przez kilkanaście minut. Horror jaki przeżył przed śmiercią jest nie do opisania. Krewki "fighter" powiedział podczas przesłuchania, że wyrzucił serce i inne wyrwane części ciała do ognia. Cały czas miał przeświadczenie, że wokół niego krąży demon zła. Chciał go za wszelką cenę przepędzić... Policję zaalarmował inny przyjaciel boksera - Justin Davis. To on jako pierwszy widział miejsce krwawej rzezi. Wrócił z imprezy ok. 3 nad ranem i zastał całe mieszkanie we krwi. Przeczuwał najgorsze, ale gdy zobaczył rozszarpane ciało Powella, nie mógł uwierzyć własnym oczom. Natychmiast wybiegł z mieszkania i zadzwonił pod 911. Obro?ca zawodnika MMA twierdzi, że mężczyzna zamordował będąc pod wpływem silnych substancji psychotropowych i nie miał żadnej kontroli nad swoim działaniem. - Mój klient próbował wyciszyć diabła - powiedział James Fallman. Wyatt został oskarżony o morderstwo pierwszego stopnia i tortury. Grozi mu kara śmierci.

• Replies 15
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...
  • 4 months later...
  • 4 months later...

bad trip to jest po prostu przerost jakies glupie wkretki i fazy ale to co gosciu zrobil to jest rozpie.. :D stary troche ten temat ale czytam sobie wszystkie posty tutaj i mam pytanie co do blanta wlasnie jak to sie ma do SW ? i ogolnie alko ? pali ktos z was fajki ? mi np zdarza sie cwiczyc na fazie.. tak jak pisal @Dynloth czasami brakuje mi sily ale czasami wrecz przeciwnie zmniejsza bol i moge wiecej robic

hmmm troche cwiczylem wczesniej na silowni i zauwazylem np z alko wypilem w 1 dzien (oczywiscie nie do fazy milion :D) na 2 bd na silowni mialem wiecej sily przynajmniej takie wrazenie (wiadomo alko rozrzedza krew moze to byc tym spowodowane) ale zeta ? z tego co kiedys czytalem to czeste palenie marihuany prowadzi do obnizenia poziomu testosteronu oraz w niektorych przypadkach do nieplodnosci.. wniosek ? stoimy z masa miesniowa w miejscu lub spadamy.. zauwazyl ktos ? bo szczerze mowiac przez okres ktory cwiczylem mozna powiedzic ze jaralem dzien w dzien dalej to robie mam jedynie przerwy jesli braknie kwitu lub jestem w pracy i nie mam dostepu takze chociaz bym chcial to nie moglem nic zauwazyc :D jak dla mnie jaranie pomaga mi w zajawce jak nie mam ochoty pocwiczyc czy cos bije kora wchodze na yt ogladam filmiki wyobraznia dziala wkretka jest czekam na moment kiedy bd mogl zlapac pelne pluca powietrza i jade z koksem :D

• 1 month later...

Dobry kwiat z rajskiego ogrodu ( bez żadnego dodawanego syfu) pomaga pokonać przeziębienie, jeśli wszystkie tabletki i syropy cebulowo- czosnkowe zawiodą i bóle stawów:). Nawet pomaga na nadciśnienie i różnego rodzaju kontuzje... Przynajmniej tak wynika z moich obserwacji;). żelazny Mike Tyson pobił naszego Andrew Gołote, palać przed walką dobry sort:). Uważam, jestem za, ale tylko w celach leczniczych. A jeśli chodzi o odurzanie się, to jestem przeciw.