tomekv9 Napisano 23 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2014 Cześć, mam 21 lat, na imię Tomek. Gram w piłkę nożną, przez parę miesięcy ćwiczyłem w domowych warunkach, aby zwiększyć trochę masę :D Uliczny trening już od paru lat mnie fascynował, jakoś nigdy nie miałem wystarczająco motywacji aby zacząć działać. Udało mi się jednak przełamać i jestem już po jakichś pierwszych treningach. Mam nadzieję, że tak jak szybko zacząłem, to tak szybko nie sko?czę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jomiskin96 Napisano 23 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2014 Siemka ! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcfinn Napisano 23 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2014 witamy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tetezz Napisano 23 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2014 Witaj, odpowiedni plan treningowy i szybki postępy jeszcze bardziej będą motywowały Cie do treningów. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 23 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2014 Oby tak było! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobol Napisano 23 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2014 Siema Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 23 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2014 Cześć i powodzenia ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Pow3r Napisano 23 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2014 Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szklanek23 Napisano 4 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 Siemano:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinv94 Napisano 4 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 hej ;P powodzenia na treningach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi