Quake Napisano 27 Lipca 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2021 Zobaczysz jaka moc na treningu po yerbie ? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 29 Lipca 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2021 Czy progres już masz odczuwalny? ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goocia90 Napisano 29 Lipca 2021 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2021 Na pewno już mi co nieco łatwiej, ale kilka ostatnich dni miałam na tyle intensywnych, że robiłam tylko część treningu, wczoraj z resztą też zdążyłam zrobić jakieś 60% ? Chwilowo ciągnę 2 etaty, tak wyszło ? Czekam już na powrót normalności i złapania większej ilości czasu, żebym mogła na spokojnie progresować, zamiast wyłapywać chwile na wymęczony częściowy trening przelotem ? 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 29 Lipca 2021 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2021 Przynajmniej będzie pieniążek na podróżowanie po szlakach ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 29 Lipca 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2021 Tal to już bywa w naszym życiu że często mamy pod górkę ? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trip Napisano 3 Sierpnia 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2021 Formę trzymasz więc ominięcie treningów kilku nic nie straci ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilek Napisano 19 Stycznia 2022 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2022 Fajny dziennik się zapowiadał i co się stało? ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goocia90 Napisano 20 Stycznia 2022 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2022 Trochę problemów zdrowotnych się podziało ? ale powoli, powoli- na spokojnie wracam do siebie i ogólnej formy ? Jeszcze trochę i wrócę, i do kalisteniki i będzie jeszcze co poczytać ? 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 20 Stycznia 2022 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2022 Oj to zdrówka życzymy i czekamy na wielki powrót ? 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trip Napisano 21 Stycznia 2022 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2022 Zdrówka ? 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goocia90 Napisano 21 Stycznia 2022 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2022 Dzięki Panowie i do usłyszenia wkrótce! ? ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi