Majchrzal Napisano 12 Sierpnia 2021 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2021 Panowie jeszcze mam do tej pory spore zakwasy i z tego powodu nie zaliczyłem treningów. Zakwasy zejdą i oczywiście treningi wlecą. Mało profesjonalne podejście ale jak zajadę ręce to nie będę mógł zarabiać na życie z racji mojego zawodu ?. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 12 Sierpnia 2021 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2021 Kurcze a jak będziesz miał takie mega odciski to komuś plecy porysujesz przy masażu ? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majchrzal Napisano 13 Sierpnia 2021 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2021 18 godzin temu, Dynloth napisał: Kurcze a jak będziesz miał takie mega odciski to komuś plecy porysujesz przy masażu ? No właśnie dostałem już yebki o odciski ? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 13 Sierpnia 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2021 Ja tam do tej pory tylko od dziewczyny że rajstopy psuje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trip Napisano 13 Sierpnia 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2021 Nie wyeliminuje się tego, odciski będą zawsze :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 11 Października 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2021 Halo halo jak treningi? ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi