Banan Napisano 5 Sierpnia 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2021 Hejka, używacie gum oporowych do treningów? Jeżeli jak to do jakich ćwiczeń? ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majchrzal Napisano 6 Sierpnia 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2021 Heja ? ja zakupiłem w decathlonie 16kg, 25kg i 45kg. Jeśli rozpoczynasz treningi z gumami to powinny Ci w zupełności wystarczyć. Są jeszcze takie taśmy thera-bandy (wykorzystywane często w rehabilitacji) - od zwykłych gum oporowych różnią się tym, że te therabandy po minimalnym rozciągnięciu już generują duże opory i są strasznie cienkie i szerokie. Generalnie jeśli chodzi o rozgrzewkę i dobitkę to mocno polecam. Nadają się do pompek, podciagania, dipów, przysiadów, wiosłowania, wyciskania nad głową, rozrywania przed/za głową. Moje prezentują prezentują na zdjęciu niżej 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 7 Sierpnia 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2021 Ja tylko używam do rozgrzewki przed treningiem. @Majchrzal A długo je masz? Jak z ich jakoscia? ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majchrzal Napisano 8 Sierpnia 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2021 @Quake będzie ponad rok. Oprócz tego, że są pobrudzone to jest git ? U mnie spełniaspełniają rolę, bo używam ich też do terapii z pacjentami. Cena/jakoś wedlug mojej oceny jest jak najbardziej za. Jako pierwsze gumy polecam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flash Napisano 9 Sierpnia 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2021 Ja używam do progresji frontlevera i niektórych innych elementów ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 10 Sierpnia 2021 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2021 https://allegro.pl/oferta/gumy-do-cwiczen-oporowe-power-bands-zestaw-4-szt-10415683512 Ja kupiłem taki zestaw i głównie do rozgrzewki je używam. ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal Napisano 12 Sierpnia 2022 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2022 https://allegro.pl/oferta/zestaw-5-gum-tasm-oporowych-do-cwiczen-crossfit-8452219885 A z takich gum korzystaliście kiedyś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekso Napisano 12 Sierpnia 2022 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2022 Dosyć fajne akcesorium, można wykorzystać w treningach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 3 Października 2022 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2022 Bawiłem się, można dodać do treningu, szczególnie do rozgrzewki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi14744 Napisano 5 Października 2022 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2022 na początku mojej przygody z trenowaniem uzywałem gum do podciągania bo po prostu nie potrafiłem sie ani razu podciągnąć,a tak to tylko do rozgrzewki na siłowni ? 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Endriu Napisano 7 Października 2022 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2022 Myślę że warto się uposażyć w gumy oporowe, na początku przygody dużo pomagają :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi