Treningi
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Podobna zawartość
-
Przez jomiskin96
Siema jako że jestem chory od 2 tyg postanowiłem założyć ten temat w celu wymiany doświadczeń odnośnie grypy przeziębienia itp. Każdego z nas to czeka i tu moje pytanie czym się kurujecie tradycyjne eliksiry babci?
Czy może liczycie na współczesną medycynę?
Jak z powrotami do treningu?
Lepiej powoli przywracać formę sprzed choroby czy już na pierwszym treningu dać z siebie 300%?
-
Przez Dynloth
Siemanko Rodzinko! ?
Zapraszamy do obejrzenia filmiku promocyjnego treningów Street Workout na siłowni Pop Gym w Radomiu. ?
Ze sportowymi pozdrowieniami,
Wasza ekipa WorkoutAthletes.com
Osoby zaangażowane w powstanie vloga:
1. Dominik Kwiatkowski - Dynloth
-
Przez bendy_victoria
Hej wszystkim!
Mam na imię Wiktoria i mam 17 lat. Trenuję pole dance od roku i trzech miesięcy. NAPRAWDĘ BARDZO SIĘ W TO WKRĘCIŁAM! Kocham stretching i występy publiczne
Jestem bardzo zdeterminowana, zdobyłam 2 miejsce na Wielkopolskich zawodach Pole Dance, właśnie przygotowuje się na Pole Art Experience i wysłałam filmik zgłoszeniowy na Vertical.
Nawet dostałam pracę jako instruktor pole dance i instruktor stretchingu! ?
A Wy? Jak długo trenujecie? Macie jakieś większe doświadczenie? Chcecie się podzielić jakimś sukcesem?
-
Przez Magik
Założyłem dziennik dlaczego?
-Żeby się podzielić z wami moim treningiem, efektami ciężkiej pracy,tym co udało mi się osiągnąć
Aktualnie mam 15 lat
Ćwiczę street workout & calisthenics 5 miesięcy
Dzięki Dominikowi moje efekty są zauważalne tak jak i szybkie progresie w figurach street workout
-
Rekomendowane odpowiedzi