Jump to content
Workout Athletes

Legalne walki kibiców

Kapitan Pow3r
 Share

Recommended Posts

• Replies 27
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Tylko, że to są zawodowi bokserzy, oni widać, że biją się dla sportu, a Ci kibole leją się z nienawiści. Ale jednak jest to efektowne, chciałbym zobaczyć w takiej walce tych cwaniaczków co leją każdego kogo spotkają, a słabszych przede wszystkim :P

• Administrator

Ja Wam powiem, że jak zobaczyłem ten filmik pierwszy raz, to mnie zamurowało. To będzie hit. Zagłębiłem się w to trochę.. Do tej pory odbyło się 5 walk, Lech Pozna? walczył dwa razy, ze Szwecją jak wyżej i dodatkowo z Ukrainą, a jaki wynik nie powiem - nie wiem. ;p Na stronie organizacji są tylko urywki z walk. Dlaczego? Nie wiem. Może TFC chce udostępnić całe walki za pieniądze, aby zarobić na firme, lub zrobili 5 walk, żeby było co montować i reklamować i powoli montują całe filmy. Jak dla mnie jest to genialne rozwiązanie. Lepiej wyjść 5na5 i walczyć pod okiem 5 sędziów według sportowych zasad, niż iść do lasu na ustawkę i dostać kamieniem w głowę... To nie oto chodzi, tu chłopaki mogą na sportowo rozstrzygnąć pewne kwestie, że tak powiem. Podsumowując, według mnie jest to świetna inicjatywa i ma dobre predyspozycji na podbicie co najmniej europy.

wiesz powiem Ci tak,po 1 ,to na tych walkach nie sa przypadkowi ludzie, tylko Ci zwiazani z klubem tam ze swoim półświatkiem , wiadomo Ci wystawiani do turnieju to nie dosc ze praktycznie kazdy doswiadczony ,bo po bu?kach widac ze +25 to raczej kazdy cos trenowal,badz trenuje. Po 2 , wiesz raczej nie ma takiej opcji ze tam czarne pasy beda mieli , bo oni z klubow nie biore typow,tylko ze swoich ekip... (Torcida,TB95) a poza tym bardzo malo osob z trenujacych sztuki dosc intensywnie posiadajac czarny pas uczeszcza na mecze,a tym bardziej jest w jakiejs bandzie , bo oni są np. za pobicie rękoma są skazywani jak za atak z bronią ,ze wzgledu na posiadane umiejetnosci