Kapitan Pow3r Napisano 5 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 b8ea04a8ff2a9a461ab35b32701ccd05 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcfinn Napisano 5 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 idea odseparownia takich gosc jest sluszna i chwalebna:)ja z calej mojej sympatii dla kibolstwa jeszcze bym im dal ostre noze i kazal sie ciac do ostatniego.debili by mniej bylo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bezprecedensowy Napisano 5 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 Mi się tam takie coś bardzo podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tetezz Napisano 5 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 Tylko, że to są zawodowi bokserzy, oni widać, że biją się dla sportu, a Ci kibole leją się z nienawiści. Ale jednak jest to efektowne, chciałbym zobaczyć w takiej walce tych cwaniaczków co leją każdego kogo spotkają, a słabszych przede wszystkim :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinv94 Napisano 5 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 heh ciekawe ... przydałoby się coś takiego ... bo naprawdę co się dzieje czasami na stadionach to aż żal patrzeć ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 5 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 Zajebiaszcza sprawa : D Polacy pokażą jak się trzeba bić : D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 5 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 Fajny pomysł chyba taką alternatywę dla kiboli można zrobić, a jak nie to wstęp wzbroniony dla takich. Takie miejsce mogłoby być gdzieś pod stadionem lub przy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 5 Kwietnia 2014 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 Ja Wam powiem, że jak zobaczyłem ten filmik pierwszy raz, to mnie zamurowało. To będzie hit. Zagłębiłem się w to trochę.. Do tej pory odbyło się 5 walk, Lech Pozna? walczył dwa razy, ze Szwecją jak wyżej i dodatkowo z Ukrainą, a jaki wynik nie powiem - nie wiem. ;p Na stronie organizacji są tylko urywki z walk. Dlaczego? Nie wiem. Może TFC chce udostępnić całe walki za pieniądze, aby zarobić na firme, lub zrobili 5 walk, żeby było co montować i reklamować i powoli montują całe filmy. Jak dla mnie jest to genialne rozwiązanie. Lepiej wyjść 5na5 i walczyć pod okiem 5 sędziów według sportowych zasad, niż iść do lasu na ustawkę i dostać kamieniem w głowę... To nie oto chodzi, tu chłopaki mogą na sportowo rozstrzygnąć pewne kwestie, że tak powiem. Podsumowując, według mnie jest to świetna inicjatywa i ma dobre predyspozycji na podbicie co najmniej europy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnrambo95 Napisano 6 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2014 nie tylko europe to podbije ale caly swiat, poniewaz wszedzie sa bojowki klubow ,np. turcja , brazylia , wszedzie znajdzie sie ogarnieta ekipka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 6 Kwietnia 2014 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2014 Dlatego napisałem co najmniej. Gorzej jak w jakiejś ekipie będą same czarne pasy w różnych stylach. ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnrambo95 Napisano 6 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2014 wiesz powiem Ci tak,po 1 ,to na tych walkach nie sa przypadkowi ludzie, tylko Ci zwiazani z klubem tam ze swoim półświatkiem , wiadomo Ci wystawiani do turnieju to nie dosc ze praktycznie kazdy doswiadczony ,bo po bu?kach widac ze +25 to raczej kazdy cos trenowal,badz trenuje. Po 2 , wiesz raczej nie ma takiej opcji ze tam czarne pasy beda mieli , bo oni z klubow nie biore typow,tylko ze swoich ekip... (Torcida,TB95) a poza tym bardzo malo osob z trenujacych sztuki dosc intensywnie posiadajac czarny pas uczeszcza na mecze,a tym bardziej jest w jakiejs bandzie , bo oni są np. za pobicie rękoma są skazywani jak za atak z bronią ,ze wzgledu na posiadane umiejetnosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnrambo95 Napisano 10 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 1 walka full Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 12 Kwietnia 2014 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2014 W ko?cu się doczekałem. Dzięki i jak znajdziesz resztę to też możesz podrzucić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 12 Kwietnia 2014 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2014 O tak jak myślałem: Dyscypliny sportowe zawodników: Sambo MMA Boks MuayThai Styl uliczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnrambo95 Napisano 12 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2014 tfc ma kanal na yt, tam beda wrzucac full walki, juz jest 2ga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnrambo95 Napisano 19 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2014 kolejna walka lecha dostepna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 19 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2014 kude wyprzedziłeś mnie : ( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnrambo95 Napisano 19 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2014 hehe, spoko Ty nastepna wrzucisz;P ,albo Ty wrzuc skrot jakis:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 19 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2014 haha ok. podobno odbył się już finał, ale walki nie ma. Z niepotwierdzonego info wygrała... nie bede zdradzał, chyba, że poprosicie : D a oto skrót:http://www.fighttube.pl/video/13223/Tfc_Lech_Poznan_Hooligans_polska_Vs_Korabely_ukraina/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnrambo95 Napisano 19 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2014 ten turniej juz dawno byl;p poprostu walk jeszcze nie udostepnili , LEch wygrał to proste, sa tylko skroty wszystkich walk;pp . Stopniowo beda dodawac cale:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 19 Kwietnia 2014 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2014 Ostatnio mi się śniło, żę TFC leciało w TV. ;D Kozaki. ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 25 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnrambo95 Napisano 2 Maja 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2014 kolejna walka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Pow3r Napisano 9 Maja 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 FINAł! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnrambo95 Napisano 9 Maja 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 tutaj link cala walka wrzucalem z pol h temu , i cos sie nie dodalo.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi