Jump to content
Workout Athletes

Yo!

ZIPOLA
 Share

Recommended Posts

• Replies 42
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Właściwie to co jakiś czas ćwiczyłam coś innego. Fitness, sztuki walki, break-dance, czasem bieganie i wiele innych rzeczy - szukałam czegoś przy czym się zatrzymam i będzie mi odpowiadało na zawsze :D Początkowy plan był taki, żeby ćwiczyć SW po to, żeby ,,wzmocnić się'' do break-dance ale w trakcie treningów dostrzegłam jaki Street Workout jest wspaniały i odłożyłam wszystko inne co wcześniej ćwiczyłam (oprócz break-dance, tego nigdy nie zostawie) zajmując się treningami SW

Uf, już się bałęm że Break-dance porzuciłaś :D Długo trenujesz juz? Bo kocham ten taniec i sam zawsze miałem zajawke i chciałem to trenować, ale nie miałem okazji w moim mieście nigdy i akurat jak się pojawiła sposobność to otworzyli naraz: Szkołe ta?ca gdzie własnie był też brak-dance i niedaleko dalej przyjechał koleś który trenował Muay-Thai, to wybrałem to drugie xd jakiś filmik z Twoim występem z chęcia bym zobaczył hah :P

W break-dance jestem takim amatorem, że aż wymyśliłam sobie, żeby właśnie podciągnąć siłę ćwiczeniami ze Street Workout bo tak mi ?le szło :D To jest chyba nie dla mnie ale ja się tak bardzo uparłam, że chce to umieć :D Jak kiedyś bede wymiatała i nagram filmik to wtedy pokaże^^ Chodziłam teraz do szkoły ta?ca ale nagle na zajęciach break-dance zaczęliśmy ćwiczyć popping (co też mi się podoba) i obecnie sama sobie muszę radzić przy pomocy jakichś filmików instruktażowych itp. A Ty jeśli masz zajawkę na break-dance to może jednak chociaż spróbujesz zacząć go ćwiczyć? :D

Bezprecedensowy napisał(a): Witaj Karolinko! Wytrwałości na forum życzę! :D
Dawid, dzięki :D Byłeś jedną z pierwszych osób, z którymi zaczęłam przygodę z SW Dziękuję też za porady, ćwiczenia, dobre towarzystwo i nasze wymyślne treningi, Street-workouto-break-dance, które trwały po kilka godzin :D

A Ty jeśli masz zajawkę na break-dance to może jednak chociaż spróbujesz zacząć go ćwiczyć? Z przymrużeniem oka
No z chęcia bym potrenował, ale nie mogę narazie przez uszkodzoną nogę. :> Ale może jeszcze kiedyś będę w stanie wrócić do tego i do Muay-Thai i ogólnie do sportu. Znaczy nie może, a na pewno! ^^ ¦wietnie że Ty sobie radzisz sama. Nie ma już break-dance w szkole całkowicie, czy co? No i jasne, jak będziesz wymiatać to nagraj coś i ogarniemy :D Tak samo jak ja będę wymiatał już w SW to też coś powrzucam, luzik xd

To życzę szybkiego powrotu do zdrowia No i jesteśmy umówieni na nagranie filmików kiedy już będziemy wymiatać w tym co ćwiczymy^^ W tej szkole ta?ca jest jeden trener od break-dance i poppingu i tak nagle to drugie zaczeliśmy ćwiczyć :D Ale może kiedyś jeszcze wrócimy do break-dance, z tym że na razie wszyscy wolą popping :D ( grupa liczy 5 osób )

W sumie można połączyć nasze umiejętności na jednym filmie :D Ewentualnie 2 filmy możemy zrobić z tym co trenujemy. Pierwszy przy braku różnych umiejętności był by komedią, w której przedstawiło by się ,,Jak tego nie robić'' :D Drugi za jakiś czas to był by już profesjonalny, mega, wypasiony, wymiatający hit z wielkimi talentami :D Na razie szykują nam występ z poppingu więc nie mogą mieszać zajęć z break-dance :P Mamy się dobrze przygotować z jednej dziedziny Po występie zobaczymy co będzie dalej i czy wróci break-dance. Ale myślę, że raczej tak