ZIPOLA Posted May 17, 2014 Report Share Posted May 17, 2014 Siemka Mam na imię Karolina. Kocham Street Workout i bardzo się cieszę, że trafiłam na tą stronkę gdzie są ludzie z tą samą zajawką Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiger Posted May 17, 2014 Report Share Posted May 17, 2014 Witamy :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reidar Posted May 17, 2014 Report Share Posted May 17, 2014 Siemka. To zdjęcie na avatarze to Ty? :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MerDano Posted May 17, 2014 Report Share Posted May 17, 2014 Cześć widzę, że już trochę w tym siedzisz. My również się cieszymy, iż jest coraz więcej pa? praktykujących piękno siły Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gralu Posted May 17, 2014 Report Share Posted May 17, 2014 Siema ; D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sobol Posted May 17, 2014 Report Share Posted May 17, 2014 Witaj :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZIPOLA Posted May 18, 2014 Author Report Share Posted May 18, 2014 Reidar napisał(a): Siemka. To zdjęcie na avatarze to Ty? :P Tak, to ja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reidar Posted May 18, 2014 Report Share Posted May 18, 2014 Nie?le, fajne ujęcie. Od dawna już ćwiczysz? : > Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goliat Posted May 18, 2014 Report Share Posted May 18, 2014 siemka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
D4mian Posted May 18, 2014 Report Share Posted May 18, 2014 Hejka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZIPOLA Posted May 18, 2014 Author Report Share Posted May 18, 2014 Reidar napisał(a): Nie?le, fajne ujęcie. Od dawna już ćwiczysz? : > Fota była robiona kilka miesięcy przed tym jak zaczęłam ćwiczyć SW (ćwiczyłam wtedy coś innego) A SW ćwiczę mniej więcej od połowy lipca 2013r. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reidar Posted May 18, 2014 Report Share Posted May 18, 2014 Wo, to całe życie przy treningu. :D Nie?le. I te zakolanówki, szacunek haha. Powodzenia zatem życzę bo chyba wytrwałości czy motywacji nie musze, widac że sama lubisz trenować. : > A co ćwiczyłaś wcześniej? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZIPOLA Posted May 18, 2014 Author Report Share Posted May 18, 2014 Właściwie to co jakiś czas ćwiczyłam coś innego. Fitness, sztuki walki, break-dance, czasem bieganie i wiele innych rzeczy - szukałam czegoś przy czym się zatrzymam i będzie mi odpowiadało na zawsze :D Początkowy plan był taki, żeby ćwiczyć SW po to, żeby ,,wzmocnić się'' do break-dance ale w trakcie treningów dostrzegłam jaki Street Workout jest wspaniały i odłożyłam wszystko inne co wcześniej ćwiczyłam (oprócz break-dance, tego nigdy nie zostawie) zajmując się treningami SW Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reidar Posted May 18, 2014 Report Share Posted May 18, 2014 Uf, już się bałęm że Break-dance porzuciłaś :D Długo trenujesz juz? Bo kocham ten taniec i sam zawsze miałem zajawke i chciałem to trenować, ale nie miałem okazji w moim mieście nigdy i akurat jak się pojawiła sposobność to otworzyli naraz: Szkołe ta?ca gdzie własnie był też brak-dance i niedaleko dalej przyjechał koleś który trenował Muay-Thai, to wybrałem to drugie xd jakiś filmik z Twoim występem z chęcia bym zobaczył hah :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bezprecedensowy Posted May 18, 2014 Report Share Posted May 18, 2014 Witaj Karolinko! Wytrwałości na forum życzę! :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZIPOLA Posted May 18, 2014 Author Report Share Posted May 18, 2014 W break-dance jestem takim amatorem, że aż wymyśliłam sobie, żeby właśnie podciągnąć siłę ćwiczeniami ze Street Workout bo tak mi ?le szło :D To jest chyba nie dla mnie ale ja się tak bardzo uparłam, że chce to umieć :D Jak kiedyś bede wymiatała i nagram filmik to wtedy pokaże^^ Chodziłam teraz do szkoły ta?ca ale nagle na zajęciach break-dance zaczęliśmy ćwiczyć popping (co też mi się podoba) i obecnie sama sobie muszę radzić przy pomocy jakichś filmików instruktażowych itp. A Ty jeśli masz zajawkę na break-dance to może jednak chociaż spróbujesz zacząć go ćwiczyć? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZIPOLA Posted May 18, 2014 Author Report Share Posted May 18, 2014 Bezprecedensowy napisał(a): Witaj Karolinko! Wytrwałości na forum życzę! :D Dawid, dzięki :D Byłeś jedną z pierwszych osób, z którymi zaczęłam przygodę z SW Dziękuję też za porady, ćwiczenia, dobre towarzystwo i nasze wymyślne treningi, Street-workouto-break-dance, które trwały po kilka godzin :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bezprecedensowy Posted May 18, 2014 Report Share Posted May 18, 2014 Hah Ja również Tobie dziękuję, bo jesteś pierwszą i jedną z niewielu osób dzięki, którym o SW wiem tyle, ile wiem Heh, wtedy treningi trwały nawet po 7 godzin :P:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZIPOLA Posted May 18, 2014 Author Report Share Posted May 18, 2014 Nasza zajawka na trenowanie tego wszystkiego naraz przechodziła wszelkie granice :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnrambo95 Posted May 18, 2014 Report Share Posted May 18, 2014 siema Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mcfinn Posted May 18, 2014 Report Share Posted May 18, 2014 czesc:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reidar Posted May 18, 2014 Report Share Posted May 18, 2014 A Ty jeśli masz zajawkę na break-dance to może jednak chociaż spróbujesz zacząć go ćwiczyć? Z przymrużeniem oka No z chęcia bym potrenował, ale nie mogę narazie przez uszkodzoną nogę. :> Ale może jeszcze kiedyś będę w stanie wrócić do tego i do Muay-Thai i ogólnie do sportu. Znaczy nie może, a na pewno! ^^ ¦wietnie że Ty sobie radzisz sama. Nie ma już break-dance w szkole całkowicie, czy co? No i jasne, jak będziesz wymiatać to nagraj coś i ogarniemy :D Tak samo jak ja będę wymiatał już w SW to też coś powrzucam, luzik xd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZIPOLA Posted May 18, 2014 Author Report Share Posted May 18, 2014 To życzę szybkiego powrotu do zdrowia No i jesteśmy umówieni na nagranie filmików kiedy już będziemy wymiatać w tym co ćwiczymy^^ W tej szkole ta?ca jest jeden trener od break-dance i poppingu i tak nagle to drugie zaczeliśmy ćwiczyć :D Ale może kiedyś jeszcze wrócimy do break-dance, z tym że na razie wszyscy wolą popping :D ( grupa liczy 5 osób ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reidar Posted May 18, 2014 Report Share Posted May 18, 2014 Dziękuje. No haha koniecznie, może nawet ogarniemy spotkanie i połączymy to co już umiemy w jednym filmiku, to by było coś. :D No to fakt, malutko osób., ale nie zgodziłby się prowadzić warsztatów z tego i tego jednocześnie? :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZIPOLA Posted May 18, 2014 Author Report Share Posted May 18, 2014 W sumie można połączyć nasze umiejętności na jednym filmie :D Ewentualnie 2 filmy możemy zrobić z tym co trenujemy. Pierwszy przy braku różnych umiejętności był by komedią, w której przedstawiło by się ,,Jak tego nie robić'' :D Drugi za jakiś czas to był by już profesjonalny, mega, wypasiony, wymiatający hit z wielkimi talentami :D Na razie szykują nam występ z poppingu więc nie mogą mieszać zajęć z break-dance :P Mamy się dobrze przygotować z jednej dziedziny Po występie zobaczymy co będzie dalej i czy wróci break-dance. Ale myślę, że raczej tak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts