Kapitan Pow3r Napisano 18 Maja 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2014 Uszanowanko :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karamba Napisano 18 Maja 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2014 Siemanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reidar Napisano 18 Maja 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2014 haha i wrócimy cali w gipsie połamani i na ko?cu ujęcie jak leżymy w szpitalu, damy na koncu dopiske "Tak nie powinno się tego robić..." I jak powstanie już drugi filmik to będzie taka chwila ciszy na ekranie i napis "Powinno to wyglądać tak!" i jedziemy z tym profesjonalnym? :D Może nawet nauczysz mnie Breaka to odwalimy razem jakiś układzik :P Ano to jak do wystpęu to wiadomo że tylko na jednym się skupia. ^^ No to na pewno wróci, też trzymam kciuki za to ;d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 18 Maja 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2014 Twój kreatywny pomysł na film mi się podoba :D możemy tak zrobić XD I mogę Cie pouczyć break-dance o ile sama się zdążę do tej pory tego nauczyć tak, żeby potem móc trenować Ciebie :D Ale z break-dance były by Ciekawe wstawki Ty mnie za to pouczysz Muay-Thai, ujęcia z tego też muszą być w tym filmie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Pow3r Napisano 18 Maja 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2014 Pomysły widze są , czekamy na realizację :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reidar Napisano 18 Maja 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2014 Z SW przejdzeimy do Breaka, z breaka do muay-thai, boje się pomyśleć co dalej. :D Ale to musimy się ugadać na jakieś pośrednie między naszymi miastami żeby nie było problemu. Już lekki zarys mamy, dopracujemy to. :D Kurde, nie?le :D Założymy kanał na YT i będziemy zgarniać subskrybcje i kasiore. : > ( ]:-> ) To ma przyszłość ;d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rufii Napisano 18 Maja 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2014 Witam i o zdrowie pytam ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 18 Maja 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2014 Dziękuje wszystkim za miłe powitanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 18 Maja 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2014 Reidar napisał(a): Z SW przejdzeimy do Breaka, z breaka do muay-thai, boje się pomyśleć co dalej. :D Ale to musimy się ugadać na jakieś pośrednie między naszymi miastami żeby nie było problemu. Już lekki zarys mamy, dopracujemy to. :D Kurde, nie?le :D Założymy kanał na YT i będziemy zgarniać subskrybcje i kasiore. : > ( ]:-> ) To ma przyszłość ;d O Tak! To ma przyszłość^^ łącząc naszą kreatywność wychodzi ciekawe ,,coś'' co sprawi, że będziemy mieli niepowtarzalne filmiki :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reidar Napisano 19 Maja 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 Dokładnie, zrobimy furore. Połączymy te Twoje JAKżE LICZNE pasje do tego i znajdzie się w tym filmiku coś dla każdego :D Możemy dać jakąś scenke detektywistyczną żebyś się popisała kryptografią, otworzysz np jakiś sejfik a tam będą rolki. :D Założysz i śmigasz na miasto, kolejny motyw na filmik. ^^ Pomysły mi się mnożą co można z Tobą wykonać :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 25 Maja 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2014 Pomysły nieograniczone :D A miało być na początku tylko o S.W. No ale więcej twórczej kreatywności zwiększa oglądalność :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 25 Maja 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2014 witaj Karolino na forum :PPP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 25 Maja 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2014 Siemka :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dorotejka Napisano 27 Maja 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2014 Cześć Karola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszek702 Napisano 11 Czerwca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario Napisano 11 Czerwca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 siema :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ake Napisano 11 Czerwca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 Witaj! Twoje imię mnie prześladuje XD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 11 Czerwca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 Hej, no widzisz, wszędzie mnie pełno XD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi