Merz Napisano 22 Maja 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2014 siemanko, mam zamiar zacząć trenować SW właściwie to wczoraj po zalogowaniu się tutaj od razu pocisnąłem z pierwszą swoją rutyną back-biceps z madbarz i jestem mega zadowolony nie z tego, że przesadziłem (chyba) i nie mogę wyprostować łokci tylko z tego, że drążka i grawitacji nie da się oszukać... i to jest zajebiste! Uświadomiłem sobie jak słaby jestem bo na siłowni tego tak nie było widać. Po dwóch, uważam dobrze wykonanych cyklach nie miałem siły w rękach trzymać się drążka aby dokończyć kolejne dwa :| a dzisiaj mam zakwasy jak cholera :D Dodatkowo skatowałem brzuch i czuje się zajebiście! p.s. dogonię was! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnrambo95 Napisano 22 Maja 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2014 siemka;p powodzenia i wytrwałośći w treningach:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 22 Maja 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2014 Witam i życzę szybkiego progresu :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piet Napisano 22 Maja 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2014 Siemka i powodzenia :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4mian Napisano 22 Maja 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2014 Siemanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bezprecedensowy Napisano 22 Maja 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2014 Witaj! A doganiam jak najbardziej! Ale pamiętaj, że My też będziemy ciągle trenować, więc daj z siebie wszystko :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Pow3r Napisano 22 Maja 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2014 Witam i powodzenia :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 22 Maja 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2014 Siema Super, że nabrałeś takiego zapału do tego sportu :D Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goliat Napisano 22 Maja 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2014 siemka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 22 Maja 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2014 siema : D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rufii Napisano 22 Maja 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2014 Siemanko :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobol Napisano 22 Maja 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2014 Siema :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcfinn Napisano 23 Maja 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2014 czesc:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi