Administrator Dynloth Napisano 11 Stycznia 2019 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2019 Myślę że to wszystko przez wszelkie marketingi z siłowni Jak idziesz sobie pobiegać na bieżni na siłowni to jaki prestiż, a jak pójdziesz pobiegać na zewnątrz to ludzie patrzą jak na debila i jeszcze pies sąsiada może pogryźć Cie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 11 Stycznia 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2019 Marketing i internety mają na ludzi za duży wpływ Kiedyś była też pani, która przychodziła regularnie na bieżnie, chodziła po tej bieżni 3 godzinki na prędkości 4,5 i kilka dni trzeba było jej tłumaczyć, że w ten sposób nie schudnie (bo taki miała cel) zwłaszcza jak w weekend miała pysznego grilla. Dlatego już coraz więcej siłowni jest wyposażonych w bardzo dużą ilość bieżni, bo to bardzo przyciąga nieświadomych ludzi do kupienia karnetu 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 12 Stycznia 2019 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2019 Ano właśnie Internet w takich przypadkach to zło, no ale cóż trenerzy wtedy muszą się wykazać cierpliwością Ile godzin na dobę śpisz? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 12 Stycznia 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2019 Obydwoje chyba spać nie możecie po nocach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 12 Stycznia 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2019 No ja mam bezsenność ;D A rano do pracy więc jak się uda spać 4 godziny to już super 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 12 Stycznia 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2019 Co Ty gadasz? Serio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 12 Stycznia 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2019 No cóż, może kiedyś przejdzie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 12 Stycznia 2019 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2019 Jak ja bym spał 4h dziennie to byłbym nieprzytomny Długo tak masz? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 12 Stycznia 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2019 Pod koniec grudnia tak mi się zrobiło Ale kiedyś pewnie minie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 12 Stycznia 2019 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2019 Masz pomysł od czego tak? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 12 Stycznia 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2019 Prawdopodobnie od stresu. Było kilka takich sytuacji co ten stres wywołały i od tego czasu jest bezsenność 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 12 Stycznia 2019 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2019 No to słabo, przykro mi.. Ale normalnie funkcjonujesz w dzień? Jakieś drzemki sobie ucinasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 12 Stycznia 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2019 Nie ma drzemek. Jestem zmęczona tylko w pracy po tym jak mało spałam. Po powrocie do domu już mi się nie chce spać aż do samego późna. I gdzie tu logika 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 12 Stycznia 2019 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2019 Masakra pierwszy raz widzę takie coś Ja to miałem okres gdzie w nocy spałem 8h i jeszcze po pracy strzelałem drzemkę 1h Całkowite przeciwieństwo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 12 Stycznia 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2019 Odbiegając od tematu muszę się czymś pochwalić. Dzisiaj był zlot, który organizował SFD w siłowni w Oświęcimiu. Przyjechało jakieś 50 osób. Dostaliśmy takie koszulki. Zdjęcia z tego wydarzenia będą za kilka dni na fejsie 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 12 Stycznia 2019 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2019 OOO jaka fajna Zazdro Czekam na foty A może jakiś opis z relacji? P.S. uważaj jak będziesz śmigała w tej koszulce bo teraz są polowania na dziki 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 12 Stycznia 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2019 Chętnie opowiem o szczegółach SFD z okazji otwarcia kolejnego sklepu stacjonarnego zorganizowali treningową ustawkę w siłowni obok tego sklepu. Najpierw były konkursy i poczęstunek w sklepie a później każdy poszedł na trening. Przyjechało jakieś 50 osób z różnych miast. Siłownia miała sporą powierzchnię i dużo sprzętu także każdy na luzie się pomieścił. Można było tam zauważyć prawdziwe dziki, po których było widać, że sport to ich pasja od dawna. Co do kobiet to też na prawdę przyszły ćwiczyć i nawet je podziwiałam za siłę, którą zdobyły treningami lub świetne sylwetki. Tylko 2 dziewczyny przyszły porobić ,,4 serie po 8 selfie'' i udawały, że coś tam ćwiczą kręcąc się przy dzikach i nie tylko ja to zauważyłam ale nie wnikam jaki miały cel przyjścia do tej siłowni. Po tym jak każdy już zrobił swój trening stanęliśmy do wspólnego zdjęcia i potem rozeszliśmy się do domu. W trakcje treningu chodził też fotograf i robił wszystkim zdjęcia. Warto było na takie coś przyjechać Takich ustawek jest przynajmniej kilka w roku w różnych miastach więc jakby ktoś był zainteresowany to mogę informować kiedy i gdzie 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 12 Stycznia 2019 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2019 Godzinę temu, ZIPOLA napisał: ,,4 serie po 8 selfie'' Padłem Godzinę temu, ZIPOLA napisał: Takich ustawek jest przynajmniej kilka w roku w różnych miastach więc jakby ktoś był zainteresowany to mogę informować kiedy i gdzie O to super byłym wdzięczny bo sam chętnie bym poszedł na taką ustawkę No to SFD się ładnie rozwinęło na przedziale kilku lat 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 13 Stycznia 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2019 Ok, to dam znać jak będą podobne wydarzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 13 Stycznia 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2019 Super koszulka:) i tez chętnie zobaczę zdjęcie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 13 Stycznia 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2019 Podsumowanie wcześniejszego progresu 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 13 Stycznia 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2019 Silna ta nasza Zipola Włosy Ci nie przeszkadzają w treningach? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 14 Stycznia 2019 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2019 Jest moc Dzik jak się patrzy Ile razy się normalnie podciągniesz? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 14 Stycznia 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2019 Obecnie mam spadki, trochę kontuzje mi w tym pomogły więc do tematu wrócimy w wakacje A podciąganie nie jest moją mocną stroną. Najwięcej zrobiłam 13 powtórzeń a widziałam dziewczyny, które podciągały się więcej razy Jak pobije kiedyś ten rekord to nagram filmik Co do włosów to do filmików prawie nigdy ich nie związuję ;D 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 14 Stycznia 2019 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2019 13 powtórzeń to świetny wynik! Ilu chłopaków się tyle razy nie podciągnie Jak będziesz się brała za dynamikę to będzie trzeba je związać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi