zelq Napisano 9 Października 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2014 We wtorek był trening PULL, ale nie miałem jakoś siły i słabo poszedł. Wczoraj zamiast nóg poszedłem na orlika i kopałem w piłkę. Dziś za to znowu PUSH i siła masakryczna, to chyba po tej kofeinie z kawy :D HandStand też świetnie, ciągle do przodu. Trochę jeszcze eksperymentuje z planem PONIEDZIA£EK: (PUSH) -hspu 5-5-6-6 -pompki diamentowe z nogami na podwyższeniu 7/8/9/10 -dipy 9/8/7/8 -planche pompki 5/5 HandStand ++++ +ABS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelq Napisano 10 Października 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2014 WTOREK: (PULL) -podciąganie nachwytem 5/5/5/5 -podciąganie podchwytem zamkniętym 5/3/3/3 -australian pull ups 8/7/7/7 -wznosy kolan do klatki 1 seria +HANDSTAND +ABS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelq Napisano 20 Października 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2014 PONIEDZIA£EK: (PUSH) -hspu -pompki diamentowe z nogami na podwyższeniu -dipy -planche pompki HandStand ++++ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelq Napisano 4 Kwietnia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2015 Witam was serdecznie zarówno tych starych wyjadaczy jak i nowych użytkowników :D Wracam po przerwie, która trwała parę miesięcy. Niech wam się nie wydaje że się obijałem ! :D Na siłowni postanowiłem zacząć redukcję, która w moim przypadku polegała na zrzuceniu dużej ilości tkanki tłuszczowej. Ćwiczyłem od stycznia ale redukować zacząłem w lutym, i tak z dobrym odżywianiem i dietą IF z 84 kg, 22% BF zrobiło się 78kg i 19% BF. Może nie dużo ale ciągle cisnę, a wczoraj zrobiłem pierwszego muscle up'a ! Wykonałem coś co bardzo chciałem zrobić od początku Oczywiście na razie dynamicznie na jedną rękę, ale przyjdzie i pora na siłowe wejścia :D. Od poniedziałku znowu ruszam z treningami i raczej nadal będę prowadził dziennik. Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 4 Kwietnia 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2015 Witaj Zelq wśród swoich! Dobrze, że trenowałeś, a powiedz mi jak czułeś się na diecie IF? I graty za MU. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelq Napisano 4 Kwietnia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2015 Nadal jestem na tej diecie Jeśli chodzi o samopoczucie to świetnie, z reguły jak wstaję rano to zamiast śniadania piję czarną kawę bez cukru ani mleka, głód przestałem odczuwać chyba że zjem mało sytych produktów to wtedy brzuch marudzi :D Gdy tylko schudnę to nie będę jednak dalej jechał na IF, choć można też na niej masować, ale gdy okno żywieniowe mi się skończy a wyjdę na osiedle to nie mogę wypić piwa bo to już jakies 200kcal. W zasadzie nikt mi nie broni, ale skoro się już trzymam to dopinam do końca. Tak czy inaczej polecam :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 4 Kwietnia 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2015 Ja bym chyba nie dal rady na niej pojechać. Ale jak Ci służy, to super. Jeszcze progres w sile i będzie miodzio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelq Napisano 8 Kwietnia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2015 Kumpel mówi mi wgl że za mało jem ale matma chyba nie kłamie, moglibyście mi coś doradzić? Mianowicie, jestem na tym IF i wygląda to tak: - Dni treningowe, 30% tłuszczy, 70 % węgli ( +10% do zapotrzebowania ) : 2447 kcal Białko: 165g / 660 kcal, Wegle: 313g / 1253 kcal, Tłuszcze: 59g/ 537 kcal -Dni nietreningowe, 70% tłuszczy, 30 % węgli ( -30% do zapotrzebowania ): 1575 kcal Białko: 165g /660 kcal, Węgle: 68g /274,5 kcal, Tłuszcze 71g / 640 kcal Liczyłem na 80 kg, co sądzicie ? Tutaj link do tego jak się odżywiam :P http://potreningu.pl/profile/zelq 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 8 Kwietnia 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2015 Ogólnie makrosy dobrze dobrane. Tylko dlaczego w dni nietreningowe masz więcej tłuszczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelq Napisano 8 Kwietnia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2015 Tak było napisane na tej stronie: http://rekompozycja.pl/leangains/, tym się w zasadzie kierowałem tylko. Skoro obniżam węgle to muszę dodać więcej tłuszczy, żeby zgadzały się wartości, ale nie próbowałem jeszcze rotacji w dni nietreningowe np. 50/50 w stosunku tłuszczy do węgli Jak coś byś zmienił to pisz śmiało :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 8 Kwietnia 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2015 Nie stosowałem IF'u więc zbytnio doradzić poprzez doświadczenie - nie mogę, ale mogę zaproponować, abyś spróbował tak i tak i zobacz jak Ci będzie lepiej, w której opcji będziesz się lepiej czuł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelq Napisano 12 Kwietnia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2015 Pierwszy tydzień SW po powrocie za mną, czuję mięśnie codziennie ale zrobiłem trochę fail start bo w poniedziałek ćwiczyłem bez porządnej rozgrzewki i coś naciągnąłem przy motylach i ciągle mi ten ból dokucza. Nic nie wrzucałem bo chciałem się oswoić z ćwiczeniami i jeszcze nie mam dopracowanego planu Od poniedziałku wrzucam tutaj to co robię wraz z tym co jem, więc całkiem możliwe że będą częste zmiany. Mój Handstand wraca do normy, próbuję też już ogarnąć go na poręczach ale trochę mi brakuje siły w barkach, mam nadzieję że szybko się z tym uporam :D Zmieniłem też trochę makro w diecie, bo stwierdziłem że jem za mało i później nie będę miał z czego ucinać kalorii jak ustanę w miejscu, a przecież jeszcze tyle kg i bf do zrzucenia Dieta wygląda następująco: 2500 kcal - zapotrzebowanie na moją wagę, z czego uciąłem 300, więc jest 2200. Tak przedstawia się makro : -Białko 30 % - 165g -Tłuszcze 20% - 49g -Węgle 50% -275g Na razie postaram się bez aerobów, dodam jak nic nie będzie szło. Jeśli ktoś ma jakieś sugestie śmiało piszcie! Wczorajszy dzień z jedzenia : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 12 Kwietnia 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2015 No brak rozgrzewki może wysłać na urlop. HS szybko pyknie jak będziesz często ćwiczył. Co do makro, to spoko, obserwuj się i patrz czy w dobrym kierunku idziesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelq Napisano 13 Kwietnia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2015 No mam nadzieję że to minie szybciutko, zobaczę jak z wagą będzie przez ten tydzień bo coś mi się waha i stoi trochę ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 13 Kwietnia 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2015 Wagą nie ma co się sugerować za bardzo, rób zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelq Napisano 16 Kwietnia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2015 ŚRODA: *barki: -pompki pod kątem 90* 2x po 7 -dipy pod kątem 90* 2x po 10 -stawanie na rękach na czas 2x po 10 -pompki na rękach - 5 -Hindu push up - 8 *plecy: -podciąganie się wąskim chwytem 2x po 6 -podciąganie się szerokim chwytem 2x po 8 -podciąganie na barki 2x po 8 Zrobiłem dziś środę ponieważ wczoraj wykluczyła mnie ręka, a dziś jest już ok. Zwiększę do 3 serii gdy trochę nim porobię, bo na 2 mam dobrą pompę i wszystko czuć. Ogólnie na plus ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 16 Kwietnia 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2015 Z tego co widzę, to barki ładnie skatowałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelq Napisano 16 Kwietnia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2015 Dobrze się domyślasz, myślałem że nie dam rady się podciągnąć po nich już :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 16 Kwietnia 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2015 No nie dziwię się. :D Tylko dlaczego stosujesz 2 serie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelq Napisano 17 Kwietnia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2015 3 bym nie porobił, chyba że kosztem powtórzeń. W piątek daję radę po 3 ale w pon było ciężko, zobaczę jeszcze raz :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 17 Kwietnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2015 Lepiej minimum 3 serię robić żeby trening był wartościowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelq Napisano 17 Kwietnia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2015 PIĄTEK: *brzucho: L-sit progression - Foot supported L-sit 6x10sec -brzuszki 2x po 10 -brzuszki pod kątem 45* na skosy 2x po 10 -plank crunches each side - 6 -plank +plank bokami po 20sec -podnoszenie nóg na boki na drązku po 8 -podnoszenie do wagi przodem *nogi: -przysiady 2x po 10 -przysiady na jednej nodze 2x po 10 -wskakiwanie na ławkę 2x po 10 -przysiady na drążku 2x po 10 *biceps -pompki na biceps -zwis na zgiętych rękach i lekkie opuszczanie 2x po 10 -podciąganie podchwytem 2x8 Brzuch mega styrany dzisiaj, progresję do niego będę robił co dwa dni, co mam nadzieję zaowocuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 17 Kwietnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2015 trening dobry, fajnie to wygląda, ale postaraj się dołożyć 3 serie :D powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 17 Kwietnia 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2015 Ładny trening, tylko chłopaki mają rację, wal po 3 serie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelq Napisano 17 Kwietnia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2015 Spoko, w poniedziałek znów spróbuję trzy, będzie kosztem powtórzeń najwyżej Coś na biceps jeszcze może bym dołożył, zaraz znajdę :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi